Fashion Tribes event launch

10:43:00

Fashion Tribes s-a lansat oficial! Chiar daca magazinul functioneaza online inca de la sfarsitul anului trecut , acum a fost momentul frumos sa ne cunostem cu cele doua protagoniste din spatele site-ului. Doua domnisoare tinere si frumoase au pus pe picioare o afacere de suflet ca sa ne faca noua bucurii. Felicitari din suflet! Mai ales ca in ziua de azi e tare freu sa razbati, mai ales tinerilor.

site-ul are sectiuni pentru femei , barbati si copii , o multime de branduri sub acelasi acoperis.
Fashion Tribes sau o comunitate de „triburi” stilistice adunate laolalta in cel mai nou, cool si complet magazin online de imbracaminte.

 

Mizand pe deviza calitatii ireprosabile si a satisfactiei clientului, intotdeauna prioritare, Fashion Tribes.ro iti pune la dispozitie haine si accesorii chic la preturi atractive, ambalate intr-o bogatie de oferte tentante!
Defineste-ti „tribul” pe fashiontribes.ro!
Esti original, dar tendintele in moda iti influenteaza stilul. Esti unic si increzator in fortele proprii, dar te simti inspirat, apreciat si in elementul tau atunci cand esti inconjurat de oameni asemeni tie, oameni cu stil si gusturi similare in materie de vestimentatie si accesorii.  
Si tu faci parte dintr-un „trib al modei”, alaturi de prieteni, cunoscuti si necunoscuti cu care ai cel putin o trasatura in comun: adorati acelasi tip de haine, aveti un stil vestimentar similar si personalitati compatibile.
„Tribului” tau i se alatura zeci, sute, mii de alte „triburi ale modei”, aparent similare, dar atat de variate, diferite si de complexe! Fashion Tribes este locul  care reuneste „triburile” din lumea modei, un spatiu in care gasesti, la doar cateva click-uri distanta, elementele care iti definesc stilul personal, dar si care te fac sa apartii de „tribul” tau, fie el hipster, ultra chic, elegant, formal, clasic, avangardist etc.






Acum gasiti multe  produse la sectiunea sale  la preturi foarte bune. Navigarea e foarte usoara si produse pentru orice buzunar. Va face ceva cu ochiul, fetelor?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Am vazut multe hainute dragute la ei si multe mi-au facut cu ochiul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoase hainute, ma abtin, ca am promis! :)
    altceva vroiam sa intreb, un site cu ineluse dragute, subtiri, m-ar ajuta :)am tot vezut si vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte tare modeul de prezentare :)) me likey! pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări din suflet pentru ideea acestui nou concept! O pată de culoare foarte binevenită, tind să cred că va fi şi apreciată în egală măsură.
    Doamna Stella, vă mulţumim! Întotdeauna ne încântaţi cu tot ce-i mai bun şi frumos în materie de noutăţi şi nu numai! ♥

    RăspundețiȘtergere