Essence of beauty

09:15:00

Cosmetice ESSENCE sunt cele mai indragite din categoria ''budget makeu-up'' in multe tari din Europa, mai ales in Germania, tara lor de origine , unde aceste produse  dispar de pe standuri imediat ce sunt lansate.

Mai ales editii limitate . Ca orice brand de cosmetice , ESSENCE are produse-vedeta , dar in general aceste produse sunt foarte bune la asa pret mic. De-a lungul timpului am incercat multe cosmetice de la acest brand si  folosesc in continuare .


Iata cateva produse de care dispun acum, dar la sfarsitul postarii o sa vedeti si altele , de care am uitat

Rujuri am doua , unul din gama veche [cel in ambalaj rosu] si cel in ambalaj negru este din gama noua . Rujul din gama noua l-am cumparat din Germania, inca cand la noi nu a aparut aceasta gama. Intre timp au aparut si la noi , le puteti gasi  la standurile Essence . Difera mult textura acestor doua rujuri . Gama veche e mai sheer ,rujul[nuanta 62 rockin'red]  nu e asa pigmentat cum cel nou, dar e perfect pentru un look natural, buze putin pigmentate, glossy si hidratate.  Cel din gama noua [nuanta 09 wear berries] e mult mai pigmentat si mat . Imi place la nebunie nuanta!

Glossuri  in diferite texturi , culori si game - tot ce iti doreste inima . Imi plac tare mult cele din gama XXLShine !

Pudra am cumparat-o din Germania, dar cred ca se gaseste si la noi. Pot sa spun ca e un produs net superior multor produse mai scumpe . Nu arata ca o faina pe fata, chiar matifiaza foarte bine si arata natural   . Din cand in cand ma reintorc la ea cu drag.
Fardul l-am primit cadou la intalnirea noastra la sediul Everet de la sfarsitul anului . Imi place tare mult culoare lui, un maro metalic super frumos . Da , e putin prafos , dar rezista intreaga zi pe primer , va spun sincer si arata demential.
Si colectia mea Essence are acum si doua parfumele dragute. Sunt perfecte de purtat in poseta zi de zi, un puf de parfumel Essence iti v-a inprospata simturile .
Acum la final , mi-am adus aminte ca mai am cateva  produse Essence , iata si o poza rapida
De ce nu au intrat in poza initiala ? Am mai multe ''dispozitive'' cu cosmetice si le schimb randul cam saptamal, ca sa pot folosi si testa toate produsele . Am folosit mult timp gel-eyeliner -ul , mi-a placut mult si surprinzator, nu s-a uscat nici acum, cum am citit pe alte bloguri ca se usuca repede  . Are o nuanta frumoasa de mov, destul de rezistent , dar acum folosesc un alt produs cu o nuanta mai puternica de mov.
Primerul  pentru ochi il iubesc tare mult, se poate folosi si pe post de corector, un produs foarte bun la un pret foarte mic. Eyeliner watterproof pen , eyeliner sub forma de carioca - va spun cu mana pe inima , il folosesc foarte des, este super rezistent , negru intens. De curand am primit un alt eyeliner de acest gen de la alt brand [review curand] si nici nu se compara cu Essence, cel de la Essence este muuult peste . Bineinteles ca am folosit si multe oje Essence , gama variata de culori si texturi te face sa-ti pierzi controlul in fata standului ....
Dragelor , voi ce produse Essence folositi si ce preferate aveti? Si am auzit eu asa o vorba... ca vor aparea la noi si produse Catrice in curand !
Vreau sa precizez inca odata, niciodata la mine pe blog nu voi scri un review pozitiv daca produsul nu mi-a placut , in cel mai rau caz nu voi scri deloc despre el, chiar daca e primit . Nu scriu de dragul PR -lor si produselor primite, iar un PR destept nu va face niciodata diferente intre bloggeri, chiar daca unii preiau comunicate de lansare si fac copy-paste pe blog. Pentru asta suntem bloggeri, sa testam produse si sa scrim onest opinia despre produsul primit . 
 Aceasta mica remarca nu se refera la aceasta postare .
Iata si cateva poze de la intalnirea noastra la sediul Everet , unde am putut admira in voie multe produse Essence .







Iata si ce ne asteapta in primavara, un mic preview noii colectii Essence. Sa vina primavara!




You Might Also Like

15 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Si eu am eyelinerul gel si-l iubesc din tot sufletul. Nici la mine nu s-a intarit si il am de mai bine de un an. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu produse Essence si imi plac. Eyeliner-ul gel il am si eu pe maro si inca nu s-a uscat, desi il am de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele Essence pentru ca reusesc sa te atraga si prin ambalaj, fiind vesele si dragalase dar si datorita calitatii lor. Si eu am avut o pudra de la Essence pentru matifiere si era una din cele mai bune pe care le avusem pana atunci dar era o zi a scapatului lucrurilor si s-a facut bucatele, dar curand imi voi cumpara alta. Si mi-ai adus aminte ca trebuie sa incerc neaparat parfumurile Essence. Cum ti se par cele doua pe care le ai? Like a new love pare interesant :D au produse frumoase, ce am incercat pana acum nu m-a dezamgit. Chiar eram interesata in privinta primerului si se pare ca merita sa-i fie acordata si atentia mea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. arata bine swatchurile rujurilor si glossurilor! si mi-ai amintit de un parfum essence care mi-a placut.. mult..
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eyeliner-ul gel de la Essence este ceva de vis ! Este cel mai bun eyeliner pe care l-am folosit :-D

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar astăzi am testat un parfum essence și am rămas plăcut surprinsă. Avea un miros foarte, foarte plăcut și puternic ^_^ Am câteva produse și cred că voi mai încerca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am multe produse preferate de la ei, de la ojă, la gloss-uri, sau de la mascara la unul dintre anticearcănele mele preferate. Și când ies din țară mă uit după ele, îmi plac și au un raport calitate-preț foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi plac produsele lor, in special ojele ma atrag.
    Trebuie sa incerc primerul. :D
    Sa te bucuri de ele in continuare!
    Te pup cu drag

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper sa nu fie cu suparare ca sunt cam offtopic, insa imi poti recomanda, te rog frumos, sampon si balsam pentru parul fin, subtire, moale, nevopsut si fara volum? Te rog.

    RăspundețiȘtergere
  10. Maria, totul e individual, dar te sfatuiesc s folosesti sampoane profesionale. sunt magazine profi hair[in cora militari, afi cotroceni, cred ca mai sunt in oras si altele sau la saloane, sau la magazinul top line] - totul pe incercate. ia mai intai ceva, incearca. gama londa profesional sau wella,joico . sper ca ti-am fost de folos.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi plac foarte mult ojele essence, dar si pensulele si rujurile. Aveam in plan sa-mi mai iau cate ceva, dar acum m-ai facut curioasa si astept colectia noua.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac foarte mult produsele Essence, mai ales rujul recomandat de tine:p. Mi-a placut mult finalul postarii! Bine spus!! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Me encantan los productos de Essence! Un beso enorme.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu le-am descoperit chiar la începutul lui 2013, iar de atunci folosesc mereu produsele din Class of 2013, colecţie care a fost lansată şi la noi. Eu am pudra, top coat-ul şi blush-ul ♥.
    Baza pentru pleoape mi-o doresc şi sper să o şi găsesc. Aveţi perfectă dreptate, raportul calitate-preţ este extraordinar, chiar sunt multe produse ce merită amintite ♥.
    O seară frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu am cateva si imi plac, abia astept sa vad cum sunt parfumurile, nu am luat inca, sa termin ce folosesc acum!

    RăspundețiȘtergere