Cacao collection Yves Rocher

19:34:00

Vedeta colectiei de craciun 2013 Yves Rocher a fost cacao. Cacao collection - cacao in combinatie cu portocale, fistic si zmeura . Toata colectia cuprinde mai multe produse , dar eu voi vorbi doar despre ce am incercat eu.
La evenimentul  #decemberbeautybloggersmeeting2  am primit  cateva produse din aceasta colectie Yves Rocher si anume- crema de maini, gel de dus si balsam de buze.



Gel de dus cu aroma de cacao si zmeura . Nu stiu sa fac review la gel de dus. Gelul de dus are rolul lui binecunoscut si alte beneficii fantastice in catifelarea pielii eu nu prea am observat la niciun produs de genul asta. Stiu doar ca aroma face diferenta si bineinteles ca fiecare are aroma lui preferata. Eu personal prefer arome de citrice . Gelul de dus Yves Rocher a fost consumat , doar vreau sa spun ca aroma nu e pe gustul meu .

Crema de maini cu aroma de cacao si portocale are aroma mai placuta , chiar pot sa spun ca imi place . Se simte clar mirosul de cacao si portocale . Textura cremei e foarte placuta si usoara . Intra imediat in piele.
Hidrateaza foarte bine mainile  pe moment ,  se simt catifelate fix 5 minute.  Da, pentru mine hidratarea e prea insuficienta.  Am impresia ca dupa ce a intrat crema bine in piele , mainile iar ar cere o doza de crema.
Din pacate nu hidrateaza suficient , chiar daca aroma e foarte placuta. Pentru un produs din colectia de iarna as fi dorit mai multa putere de hidratare .



Balsamul de buze are aceiasi aroma cu cacao si portocale , nu se simte vreun gust chimic pe buze, chiar e placut. Balsamul aplicat pe buze nu lase urme albe, e transparent . Nu am observat o hidratare deosebita sau vreun alt beneficiu adus buzelor.Produsul e placut in utilizare, doar atat.
Produsele astea sunt in general placute, nu imi displac in totalitate , dar nu au niciun folos. 
P.S. toate review-urile pe blogul meu se refera strict la mine si experientele mele cu produse . Parerea mea nu depinde daca le-am cumparat personal sau le-am primit pentru testare.
Va imbratisez cu drag




You Might Also Like

19 comentarii

  1. Ce bine arata, mi-am luat si eu un balsam si il ador. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici mie nu mi se pare hidratanta crema de maini. Balsamul nu l-am inceput pentru ca primisem unul cu fistic, tot de la ei, insa nici la ala nu vad efecte. Gelul de dus mi l-a confiscat frate-meu, a zis ca ii place cum miroase :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă aş fi avut ocazia, le-aş fi luat de dragul aromelor festive: cacao şi portocală ♥♥.
    Pupici, o seară frumoasă şi odihnitoare! ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Și eu am produse din această gamă. Sunt delicioase ! Chiar am descris câteva pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eram tentata sa le cumpar, in special crema pentru maini, dar nu am mai ajuns sa fac acest lucru. Nu stiu daca regret sau nu, mai ales daca crema de maini nu hidrateaza asa de bine :D dar aroma lor tot ramane tentanta ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi-au placut toate, dar nici nu am probleme deosebite cu hidratarea in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adela, in afara de miros nu au niciun folos, sorry

    RăspundețiȘtergere
  8. Macy, nu regreta, gasesti alternative mai bune

    RăspundețiȘtergere
  9. Crema de maini e de vis! O ador :D
    Pups

    RăspundețiȘtergere
  10. ABeautyTale, de aceia suntem toti diferiti. ma bucur. xoxo

    RăspundețiȘtergere
  11. Me encanta esta colección de YR, tiene un perfume fantástico. Incluso yo estoy usando su gel y su crema de manos.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am primit de Craciun crema cu cacao si portocale si crema cu cacao si fragi, sunt de aceeasi parere cu tine, miros bine, dar beneficii 0.Singurul produs Yves Rocher caruia i-am ramas fidela este apa micelara care o folosesc de 2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce pacat ca nu hidrateaza.
    Crema cu maini era chiar tentanta ...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu le folosesc acum, imi place aroma, dar...da! nu hidrateaza!

    RăspundețiȘtergere
  15. Toate ingredientele acestea ma trimit cu gandul numai la ciocolata! :))

    Multumim pentru review-uri, Stella!
    Pupicei, draga mea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  16. Balsamul meu de buze e tot de la Yves R dar a cam trecut un an, nu s-a terminat si ma gandesc sa-l schimb. Cacao si ciocolata? Suna tentant.

    RăspundețiȘtergere
  17. eu am incercat doar balsamul pana acum si-mi place <3
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Balsamul inca nu l-am incercat, dar crema de maini si cea de corp imi plac. Asa cum zis si tu, cred ca difera de la pesoana la pesoana. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. N-am incercat produse din aceasta colectie, si de fapt n-am mai folosit Yves Rocher de foarte mult timp. Aveam un card de fidelitate, nici nu l-am updatat...
    In fine, poate o sa trec pe la YR one of these days, sa vad ce mai au.

    RăspundețiȘtergere