Vip Online

21:25:00

Buna , dragelor! In cadrul proiectului Vip Online , proiect realizat de E- RESTAURANT , am fost invitata impreuna cu sotul , sambata , la restaurantul La Fitze . Proiectul Vip Online doreste sa prezinte oamenii, bloguri si locuri intr-o asociere gastronomica  cat mai interesanta . Experiente de neuitat , povestile vietii , preparate gastronomice delicioase - un proiect de suflet a domnului Costin Staicu , un om pasionat de arta gastronomica , omul care sta in spatele site-ului despre restaurante , locul  unde incepe aventura pentru gurmanzi. Aici puteti citi opiniile despre diverse restaurante atat in Romania, cat si in toata lumea.
                             Si nu se stie niciodata, chiar TU poti face parte vreodata din acest proiect!
Restaurantul La Fitze se afla pe strada Nicolae Caramfil nr 2 [ vis-a-vis de ambasada Chinei, intrarea se face chiar din soseaua principala direct in curtea restaurantului, unde aveti si parcarea]. Intitial denumirea restaurantului nu mi-a inspirat ceva deosebit, dar deja din curte mi s-a schimbat parerea. Restaurant cochet , frumos , unde te simti confortabil . Are si terasa cu vedere la lac  , doar acum pe frigul asta  nu sunt doritori , clar. In restaurant gateste Chef Gabriel Toader , un om tanar si atat de pasionat de ceea ce face! Mi-a placut! A gatit si special pentru noi specialitati italiene , retete ce a invatat chiar de la localnici din Sicilia .





Preparatele au fost delicioase , din cele mai proaspete ingrediente. Apropo, daca am inteles corect,  fiecare sambata este dedicata anumitei tematice , din gastronomia internationala. Sambata viitore - pomana porcului!Se poate altfel? Pe principiu all you can eat , pretul este de 60 de lei de persoana , puteti manca orice cat puteti. In restul zilelor, meniuri internationale la preturi super bune. Recomand cu drag!

Multumim domnului Costin Staicu ca am putu face parte din acest proiect interesant , dar si domnului chef Gabriel Toader! A fost o seara de neuitat!

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Un concept tare interesant. Toată aprecierea pentru cei care s-au gândit la clienţi, în primul rând, dar şi la realizarea unui proiect de o asemenea anvergură. Mă bucur că aţi avut parte de momente delicioase, cu delicatese şi clipe frumoase alături de oameni frumoşi.
    Pupici, o seară minunată vă doresc! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragut, pare foarte interesant. Ma bucur ca ai petrecut frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi darling!!!
    Great dishes.
    Kisses honey.

    Alicia & Sofía
    asstyleanddesign.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine arata toate! a fost minunat cred!

    RăspundețiȘtergere
  5. O idee excelenta!
    Foarte binevenite postarile de acest gen pentru bucuresteni!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmmm...mancare si arata foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere