Remington Silk Waving Wand

15:33:00

Dragele mele, v-am mai prezentat noua gama Remington Silk , deja multe dintre voi ati indragit-o , multe folositi produse din aceasta gama . Iata ca astazi vreau sa va prezint ondulatorul din aceasta gama .
In primul rand vreau sa va spun ca acum exista promotie pe site , primiti cadou o perie extraordinara la achizitia unui produs de coafat. Daca inca nu sunteti abonate la newsletter , ar fi bine sa o faceti, intrucat primiti noutati direct pe mail, stiri despe produse, promotii , concursuri. deasemenea , pe pagina de FB REMINGTON veti putea urmari toate noutatile.
Asadar, ondulatorul din gama Silk Remington Silk Waving Wand vine impreuna cu o husa speciala termorezistenta si o manusa speciala, la fel termorezistenta. Totul e bine gandit , manusa este indespensabila, intrucat ''actiunea'' ondularea se petrece aproape de tambur si temperatura poate varia intre 180-220 grade , cred ca nimeni nu isi doreste sa ramana cu degetele arse. Eu imbrac manusa pe mana stanga , cu care invart parul in jurul tamburului si nu mi s-a intamplat sa ma ard, protejeaza foarte bine.
Cateva date tehnice:


Specificatii Ondulator de par Remington Silk Waving Wand

-tambur eliptic cu dimensiuni 16 /26 mm
-invelis ceramic avansat cu tehnologie Silk 3D
-afisaj electronic a temperaturii
-funcrie de blocare a temperaturii
-incalzire foarte rapida
-inchidere automata de siguranta in 60 de minute
-cablu pivotant de 3 m








Ce spun eu
Ondulatorul este perfect pentru bucle. Am descoperit ca nu numai pentru bucle lejere. In functie de suvita de par [ mai subtire sau mai mare] bucla variaza. Se pot face bucle lejere, naturale , dar si bucle stranse, onduleuri mai mici. Pe parul meu bucle rezista pana la urmatoarea spalare . Ondulatorul este incredibil de usor de folosit , in ciuda aparentelor. Si foarte rapid! Pur si simplu ''invarti'' parul in jurul tamburui , astepti cateva secunde si gata. Recomand tuturor doamnelor care doresc o coafura rapida, lejera si in acelasi timp sofisticata. Am facut o poza, e mai veche , cand am folosit pentru prima data acest ondulator , puteti vedea bucle perfect definite.
Am si aceasta  perie si va spun sincer ca este extraordinara, dupa pieptanare parul se face absolut matasos, nu se electrizeaza si arata sanatos si lucios. O sa va mai povestesc despre ea.
Ce parere aveti, v-ati dori acest ondulator?

You Might Also Like

9 comentarii

  1. De mult timp imi doresc un ondulator wand, am facut greseala doar pentru aveam un voucher sa cumpar un ondulator clasic pentru ca doar asa aveau in magazin dar gandul mi-a ramas la cel wand pentru ca am auzit laude la adersa lui :)

    RăspundețiȘtergere
  2. de cand am primit ondulatorul de la Remington, am ramas cu gandul la produsele lor. M-a fermecat acesta si as mai vrea neaparat ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  3. bun de avut in casa, pentru orice ocazie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare imi doresc si eu unul d-asta! Sa-l folosesti cu placere! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat inseamna "incalzire foarte rapida"?


    Multumesc!



    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siguranţă acest ondulator face parte din categoria produselor la care nu am putea spune niciodată nu, ci doar DA, cu încredere că într-un viitor apropiat ne-am putea bucura şi noi de el şi de rezultatele lui frumoase :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela I , foarte rapida inseamna cam 15 sec, bag in priza, ma pieptan si e gata de ondulat. mersi

    RăspundețiȘtergere
  8. Am intrebat pentru ca am crezut ca va referiti la timpul de incalzire al aparatului.
    Al meu dureaza 2 minute si jumatate si mi s-a parut cam mult pentru ca am citit pareri si spuneau ca se incalzeste foarte repede.
    Intr-adevar, in 15 sec am suvita ondulata.
    Insa nu imi onduleaza si radacina si ma gandeam ca se intampla asta datorita faptului ca jumatate de par nu este afectat chimic(il las sa se regenereze) dar vazand fotografia m-am mai linistit.
    Insa marele of al meu este ca fara fixativ buclele nu rezita ci raman foarte lejere.
    Daca folosesc bigudiuri si le usuc cu feon, buclele rezista cu aceleasi produse si fara fixativ.
    Una peste alta, mi l-am dorit foarte mult de cum a aparut si l-am luat la promotia cu 30%. In 10-15 minute sunt gata, pentru mine face buclele ideale si sunt incantata de el.
    Nu am avut probleme cu utilizarea lui inca de cand l-am primit si nu am nevoie de manusa.

    Urmatorul produs pe care mi-l doresc este una din periile incalzite.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihaela, ma bucur ca revii. Si ma bucur ca iti place ondulatorul. eu nu ondulez la radacina, doar de la jumatate. fixativul folosesc exclusiv cel din magazinele Melkior, cel roz cu epalina, este extraordinar. pup, mersi

    RăspundețiȘtergere