MAC Cosmetics must haves

16:11:00

Fetelor , demult sunt fana lui Elena Krygina , make-up artist din Rusia , youtube-blogger , o fata frumoasa si tare charismatica. Canalul  ei pe Youtube are numerosi fani din toata lumea. Elena explica si arata  totul foarte simplu , oricine poate invata usor de la ea.
Are ea o lista de produse must-have pentru orice machiaj , explica si de ce si deja multe bloggerite de pe youtube au incercat toata lista asta si toate , fara exceptii, au avut numai recenzii pozitive .
O sa incep cu produse MAC si ce am eu.
-Paint Pot [Painterly ] - baza pentru farduri , nuanta clasica, fara sclipici, irizatii, mata , apropiata de culoarea pielii . Se poate folosi si fara fard de pleoape , uniformizeaza culoarea pleopei perfect .

- Fard de pleope [ Haux , satin] -fard de pleope absolut mat , un maro foarte interesant si Elena spune ca aceasta nuanta pune in evidenta orice culoare a ochilor .

- Mineralize Skinfinish Natural [ eu am nuanta mediu]- o pudra fantastica , spun doar atat.

Lista lui Krygina continua cu:
- creionul roz Crayon regard 3-in-1Yves Rocher. Perfect pentru waterline , iluminarea conturului buzei superioare . Il am, este perfect , alt creion de genul asta nici nu va trebuie.
- MAC Strobe Cream  - ea amesteca cateva picaturi de acest iluminator  cu fdt si obtine efectul de piele perfect sanatoasa. Nu am incercat, urmeaza
- Pensula MAC NR 217 - cea mai universala si perfecta pensula pentru fard de pleope . Nu am incercat-o
-MAC Vanilla Pigment
-MAC Powder Blush [Harmony ] - perfect pentru conturarea fetei
-MAC Lip Pencil [Subculture ]
-MAC Lip Pencil [ Redd]
-Bobby Brown blush [Apricot ]
Cam asta este lista lui Krygina , dar vreau sa spun ca ea nu foloseste numai produse MAC , ea foloseste si multe produse mass-market . Daca ati putea cumva sa va uitati la filmuletele ei prin translate, ar fi super, sigur o sa va placa.
Si inca ceva, am descoperit ca  in magazinele MAC se tin lectii de machiaj , lectii particulare . Lectia de 60 de minute costa 250 de lei, cea de 90 de minute -360 de lei , dar ....de acesti bani primiti produse MAC cadou , puteti sa va alegeti orice ce va place de suma asta. Tel pentru programari 021 3611372.  Eu zic ca e super serviciu, asa poti sa testezi produse , sa alegi exact ce iti trebuie si sa inveti tehnica machiajului .




You Might Also Like

15 comentarii

  1. Nu stiam de fata dar o voi urmari si eu pentru ca e interesanta :) interesante informatii ne-ai oferit despre Mac, nu stiam ca ofera lectii de machiaj, sigur as fi profitat de oferta lor si sa ma aleg si cu produsele lor :D Sper ca intr-o zi sa ajung si eu in Bucuresti si sa vizitez magazinul lor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm, ce de bunatati! Mi-a lasat gura apa...:)) Odata si-odata tot voi incerca un produs MAC!

    De Elena nu stiam! Iti multumesc!

    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta chestia cu lectia de machiaj MAC! Desi la cat de multe am , nu mai cumpar( speer! )nimic in curand! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi doresc atat de mult blush-ul Lavish Living si nu stiu cum sa fac rost de el. Nu stiti cumva daca pot face comanda telefonic si sa imi trimita?

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ca mi-ai facut pofta de MAC:)). Nu stiam ca dau lectii in magazin, tare misto ideea! Mai ales ca de banii aia, la final, iti iei produse. Suuper:D.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am încercat niciun produs Mac, doar le admir în tăcere :-)
    Aş opta fără ezitare pentru Mineralize Skinfinish Natural, iar din câte am citit, tind să cred că este unul dintre produsele lor must-have :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesante toate produsele.Pudra Mineralize e si preferata mea.Si cred ca o sa iau si creionul de la Yves Rocher,arata interesant pentru waterline.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana cum visam doar la rujul Rusian Red, acum ma faci sa adaug si alte produse. Ma voi uita pe vlogul ei sa fac produse mai accesibile.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Hola..MAC..un lujo como amo los makes de mac
    besossss y tengo post nuevo

    www.cosasde-ladydiva.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie cel mai mult imi plac produsele pentru buze de la MAC, dar nu m-ar deranja nici o paleta de farduri neutre, vreo cateva blush-uri. Vorba fetelor, mi-ai facut pofta de shopping.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce postare interesanta! Nu stiam canalul Elenei, dar o sa o urmaresc de acum inainte, Mi-ai facut o pofta de produse MAC...pfff! Imi doresc de cativa ani o pudra Mineralize si Paint Pot-ul in nuanta Painterly. Candva o sa fie ale mele. Anul acesta am ramas fara economii fix de Craciun si Mosu' o sa fie ceva mai saracut, dar la anul sper sa ma rasfat mai mult. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am nici un produs MAC , dar pudra Mineralize Skinfinish Natural arata atat de bine ! Este atat de greu sa-i rezisti!

    RăspundețiȘtergere
  14. Baza de farduri este foarte buna!Multe fete o au si sper sa ajunga si in mainile mele odata si odata!

    Treaba cu lectiile e machiaj este foarte interesanta!

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere