GiftExpert - cadouri inspirate pentru toti

17:59:00

Intr-o seara friguroasa , dupa servici , am ajuns la o ceainarie cocheta in centru Bucurestiului - Aristocats Bistro . Prilejul a fost o intalnire ca intre prietene , socializare , un ceai bun cu tot felul de bunatati si descoperirea produselor din spatele GiftExpert si in special Scottish Fine Soaps .
Invitatia a venit din partea doamnei Amalia Seremet , cea care se afla in spatele afacerii de suflet si cea care de fapt se ocupa de tot. CadouriPentruEa nu e o afacere noua , deja are traditie si ma bucur tare mult ca am facut cunostinta cu aceasta minunata doamna tanara si pasionata si cu acest site.




Si cum se apropie sarbatorile , este un loc perfect pentru a alege cadouri pentru cei dragi. Aici veti gasi sapunuri fine si delicioase Scottish Fine Soaps , ceauri deosebite cu arome de sezon si nu numai , cosmetice pentru corp , maini absolut delicioase , ciocolata Leonidas , bijuterii , cadouri pentru casa , dar si vestite hamacuri Amazonas.
Am mirosit toate produsele si credeti-ma, aromele sunt delicioase . Si cred ca aici, fara efort , poti gasi cadouri perfecte pentru oricine! Am ramas fascinata de aceste produse. Doamna Amalia e pasionata si de ambalarea cadourilor si persoana care va primi  un astfel de cadou, va ramane sigur incantata , dar si fidela acestor produse. Pe FB  sau pe site puteti comunica usor cu Amalia si cu siguranta fiecare va gasi un cadou pe sufletul lui.


Nu uitati de giveaway , va astept sa va inscrieti!

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Chiar sunt niste cadouri minunate, sunt frumoase toate cadourile prezentate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cunoșteam până acum site-ul. Utilă postarea ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoase sunt! Tare interesante:)..

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate arată minunat, ţi-e mai mare dragul să le priveşti! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare simpatica ceainaria Aristocrats Bistro! Nu stiu cum de nu am auzit de ea pana acum, neaparat sa o adaugam si noi pe site! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat sunt de frumoase produsele! Ma tenteaza foarte tare ceaiurile Tea Forte, neaparat vreau sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere