Athena 7 minute lift

08:42:00

Dragelor, am avut placerea si onoarea sa particip la lansarea unui produs nou, revolutionar in domeniul beuty- ATHENA 7 MINUTE LIFT . Intr-o ambianta superba, la Casa Vernescu , in prezenta beauty editorilor celor mai importante reviste , a fost dezvaluit secretul multor staruri internationale. Pe toti ne preocupa aspectul nostru, imaginea noastra in oglinda si tineretea nu e vesnica .


Conceputa de Greek Island Labs, Athena 7 Minute Lift a fost lansata pe piata in urma cu opt ani, formula cremei fiind supusa in repetate randuri unor modificari, menite sa ofere rezultatele mult dorite femeilor care si-au dorit dintotdeauna sa detina secretul intoarcerii timpului. Adio interventii dureroase in cabinetele de medicina estetica, adio injectii cu Botox care anuleaza orice grimasa faciala si bun venit solutiei non-invazive capabile sa creeze iluzia reintineririi subite!
Athena 7 Minute Lift a fost special creata pentru a raspunde nevoilor tenului matur, ce prezinta semne de ridare accentuate in zona ochilor, zona naso-geniana sau zona fruntii, efectul instant de reintinerire, fiind conferit prin actiunea concentrata a ingredientelor active organice, care regonfleaza trasaturile faciale.

Suna fantastic, nu e asa? Dar sa stiti ca am incercat si intradevar asa functioneaza. Nu este o crema de ingrijire, este o crema magica, care functioneaza pe moment, in decursul a catorva ore , in jur de 7-10 ore.E perfecta inaintea unui eveniment important ,  dar se poate folosi zi zilnic ca o baza de machiaj- minimizeaza perfect porii, riduri de expresie , uniformizeaza tenul. 
Crema poate fi achizitionata pe site-ul adoniacosmetics.ro






You Might Also Like

13 comentarii

  1. Wow! Intr-adevar! Efectul este spectaculos. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare interesanta crema! Ai fost o frumoasa, ca de obicei! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ooo, Stella, pare sa fie grozava, dar pretul... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine de stiut! :) Foarte atragator produs...

    Multumim, Stella!
    Pup, cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci wow, chiar se vede efectul face ceea ce promite, rar mai intalnesti un asemenea produs :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Rezultate cu adevărat notabile!
    O seară frumoasă vă doresc! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine de stiut, pare un produs revolutionar intr-adevar!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce spui tu aici este nemaipomenit! nimeni nu scăpăm de teroarea timpului. privind prețurile de pe site am avut un prim gând că sunt scumpe, însă punând în balanță cu economisirea unor intervenții chirurgicale, cred că își fac treaba și ne scot din belea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesanta crema...esti o frumoasa draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Bijuteriile sunt alese pe spranceana.
    Felicitari.

    RăspundețiȘtergere