VINYLUX - weekly polish

21:25:00

Dragelor , cat va tine de obicei oja pe unghii . Trebuie sa spun ca eu nu am probleme, la mine tine mult , chiar daca am activitati intense zilnice la servici si acasa . Dar astazi am ramas uimita de noua tehnologie in materie de lacuri de unghii si va spun eu , asta e viitorul. Nu am incercat niciodata tehnologii gen unghii cu gel, shellac  , am unghii sanatoase care cresc foarte repede si sunt foarte tari .

 Cand am primit invitatia la lansarea VINYLUX , primul gand era ca e o tehnologie cu gel, dar m-am inselat.



VINYLUX este un lac de unghii care ofera o saptamana de perfectiune . Da , atat promite - 7 zile de rezistenta . Expunerea la lumina naturala fixeaza lacul . Tehnologia PROLIGHT creeaza o aderenta de lunga durata . In timp ce lacurile obisnuite devin fragile si se deterioreaza usor , VINYLUX se usuca natural , are finisaj perfect , intarind unghia .
Astazi , cand mi s-a facut manichiura , tehniciana mi-a spus ca dupa 2 minute pot sa fac orice cu mainile , oja va fi uscata perfect. Am fost neincrezatoare , dar intradevar , am ramas uimita , oja s-a uscat imediat , avea aspect de ''placi de vinil'', glossy , perfect. Aspectul asta ma bucura foarte mult! Grija permanenta ca nu s-a uscat oja bine , se mai strica , iar refaci , stai mult si astepti pana poti sa  faci  treburile tale  a disparut .
Zau ca ma bucur enorm! Si inca o chestie importanta - nu necesita niciun base-coat ! Aplici oja , apoi top-coat deasupra si gata . In 2 minute poti sa-ti faci treburile .
- Rezista o saptamana
-Aplicarea rapida
-Uscarea extrem de rapida
-Strat de culoare autoaderent
Durabilitatea si rezistenta creste in timp datorita luminii naturale
A fost inventat de CND , cei care au creat si Shellac . Si toate 62 de nuante corespund Vinylux corespund cu Shellac .
                                        Fiecare saptamana este saptamana modei! 
Lacurile VINYLUX pot fi aplicate cu usurinta acasa , ai nevoie doar de nuanta dorita si top-coat Vinylux.
Produsele Vinylux sunt disponibile spre vanzare la magazinul Top LIne si saloane-partenere Top Line .
Cine a cumparat revista JOY din aceasta luna are cardul de reduceri la mai multe magazine, printre care si Top Line , reduceri substantiale , asa ca profitati . Pret aproximativ a unei oje Vinylux este de 40 de lei .
Ce parere aveti, fetelor?







You Might Also Like

11 comentarii

  1. Cate oje superbe am vazut pe rafturi :D e frumoasa manichiura ta si interesant faptul ca rezista 7 zile :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse noi pentru un nou wishlist. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Ispititor!
    De sarbatoare manichiura ta! Pentru o clipa...m-a pacalit fotografia, am crezut ca e vorba despre parul tau, ca te-ai vopsit!:))

    Pupici, draga Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta da manichiura eleganta. Big like

    RăspundețiȘtergere
  5. Superbă manichiura dumneavoastră :-)
    Obişnuiesc să-mi schimb oja de pe unghii la 2-3 zile, mai mult nu pot sta cu aceeaşi culoare.
    O seară frumoasă, cu drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. In cazul meu ojele tin cam o saptamana, dar am observant si diferente de rezistenta la oje din acelasi brand. De exemplu am cateva oje Essie, si am remarcat ca au textura diferita, unele sunt mai groase, altele mai subtiri, de parca s-ar folosi formule chimice diferite pentru nuante diferite. Am o oja Essie neagra, cu textura mai subtire, care se usuca mai repede cand o aplic, si care ma tine 6-7 zile. Si am o oja tot Essie, portocalie, cu textura mai groasa, se usuca mai greu cand o aplic, si ma tine 3 zile.

    RăspundețiȘtergere