TIMEOUT Event

21:05:00

Dragele mele , saptamana trecuta am fost la evenimentul de inaugurare a celui de-al 10-lea magazin TIMEOUT , deschis in Baneasa Shopping City . Totodata ,  a fost marcat un an de la relansarea brandului in Romania .

Reţeaua TIMEOUT România numără 5 magazine deschise în Bucureşti, 2 în Cluj şi câte un magazin în Craiova, Piteşti şi Ploieşti.Cel mai recent magazin TIMEOUT are o suprafaţă de 164 mp ,iar investiţia în amenajare s-a ridicat la100.000 euro, la care se adaugă 35.000 euro investiţia în stocuri.
S-a lansat si colectia de toamna si sa stiti ca eu am fost cu fiul meu in magazin chiar inaintea inaugurarii si el s-a ales multe piese foarte frumoase . Eu am pus ochii pe o camasuta tare draguta , dar am vazut si cateva modele de parka foarte stylish. 
Colecţia de toamnă-iarnă 2013 reinventează modalităţi de a îmbina elemente moderne cu cele tradiţionale, rustice sau nostalgice, într-un mix eclectic de ţesături şi croieli, cu accente de culoare. Combinaţiile posibile între articolele noii colecţii permit fanilor TIMEOUT obţinerea unui look fresh şi autentic, într-o multitudine de scenarii.
 
TIMEOUTa revenit pe piaţa locală sub administrarea aceleiaşi echipe de management care a dezvoltat în România brandurile Kenvelo, Lee Cooper şi Tom Tailor.


 TIMEOUT - un brand pentru fiecare , un brand ce pune pret pe calitate si originalitate , nu doar pentru un sezon , pentru toate timpurile . 
                      Ce parere aveti? Ati vazut deja noua colectie ? 


You Might Also Like

11 comentarii

  1. Chiar nu am vazut colectia, merci de informatii! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Camasa cu fundita este atat de draguta ;) de mult timp cautam ceva asemanator si tu mi-ai aratat ca exista frumusetea asta :D funny poza cu ursul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Estas muy bonita y me encantan todas las prendas que nos muestras! Un beso guapa.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  4. The beauty and the beast :) Iti superb cand razi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu auzisem de acest magazin,multumim de informatie.Hainutele arata foarte interesant..

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi eu aud pentru prima dată de acest brand, dar mă încântă tare mult orice noutate, cu atât mai mult venind din partea dumneavoastră.
    O săptămână bună şi frumoasă, numai cu reuşite. Succes la congres :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce model frumos si-au ales! Si nu la urs ma refer :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am nimic in garderoba de la ei , insa are prietenul meu cate ceva, deci stiam cam ce stil de hainute au. Imi place mult de tot camasa cu fundita. Adevarul e ca nu am mai vazut pana acum un asa model.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere