Silk dryer - how to have smooth and silky hair

08:45:00

Dragele mele , vreau sa va povestesc un pic despre noul uscator de par Remington Silk dryer si despre cateva pasi cum sa avem un par sanatos si matasos. Pe toate ne preocupa sanatatea noastra in general si parul reflecta perfect starea asta. Fiecare avem un par dat de natura , dar cu ingrijirea  adecvata putem sa imbunatatim considerabil aspectul lui .




Gaseste-ti samponul potrivit 
Orice tip de par ai avea , sigur iti doresti volum si par matasos . Din pacate numai testand si incercand diverse produse poti gasi produse potrivite pentru tine. Exista un ''mit'' ca parul nu trebuie spalat zilnic intrucat asta duce la deterioarea structurii lui si excesul de sebum. Total gresit! Daca parul este murdar , imbacsit , nu mai are aspectul dorit , trebuie spalat. Macar si zilnic!
Foloseste balsam si masca 
Balsam la fiecare spalare si masca la cateva spalari.Cel mai bine sa folosesti samponul si balsamul din aceasi gama. Secretul consta in ingridiente . Si s-ar putea ca diferite ingrediente din game diferite sa nu faca bine parului si atunci  nu vei obtine rezultate dorite.
La cateva spalari fa exfolierea .Scrub special pentru par sau simpla sarea va curata foarte bine radacinile si va stimula circulatia
Nu folosi apa extrem de fierbinte . La sfarsit foloseste apa rece pentru ultima clatire
Clateste foarte bine parul astfel incat sa nu ramane nicio urma de balsam
Nu traumatiza parul cu prosopul .
Infasoara cu grija parul in prosop si lasa-l asa pana imbiba apa . Frecarea parului cu prosopul duce la pierderea de volum si electrizarea lui. Si inca ceva , exista o parere ca parul pieptanat inainte de spalare se va pieptana mai usor si dupa.
Pentru a usca parul foloseste uscator adecvat . Iarasi exista o parere cum ca uscatorul afecteaza parul. Gresit! Toate tehnologiile noi au grija de parul nostru !

De ce este important ce uscator de par folosim? 
Pentru ca e important sa alegem  si instrumente de styling adecvate . Una din cele mai tari noutati a acestei toamne este gama Silk Remington . Remington este un lider recunoscut in domeniul pentru cele mai inovatoare tehnologii pentru ingrijirea parului .

Uscatorul de par Silk dryer Remington are si 6 trepte de viteza ce ne usureaza ''munca'' enorm.
Dar are si o functie de nepretuit - conditionare ionica, cu 90%  mai multi ioni pentru mai multa stralucire si mai putina incretire. Pentru ca majoritatea femeilor se confrunta cu faptul ca uscatorul de par poate deterioara parul , expertii Remington au gasit o solutie - grila cu invelis ceramic care contine proteine de matase . Acum, uscatorul de par nu numai ca nu dauneaza parului , dar il ingrijeste la maxim.
Proteine de matase netezesc firul de par si umplu zone afectate. Aceasta tehnologie permite hidratarea intensiva a firului de par , parul devenind instantaneu moale si stralucitor. Conditionarea cu ioni previne electrizarea parului si il protejeaza.
Trebuie sa mentionez ca la momentul actual acest uscator de par are  unul din cele mai performante si puternice motoare , puterea de 2400 W permite uscarea foarte rapida a parului .
Desigur, pentru  femeia moderna conteaza  nu numai calitatea si tehnologia , dar si aspectul . Aspectul uscatorului este fabulos, luxos si este o placere sa-l folosesti!
                                      Toate produsele Remington le gasiti aici
                                          Sunt Ambasador Remington

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Mi-au placut informatiile ce le-ai dat mai sus, sunt utile iar uscatorul arata super pe langa caracteristicile tehnice extraordiare pe care le are :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Un exfoliant pentru par nu am folosit niciodata, sunt curioasa cum se comporta parul mai apoi.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat si eu exfolierea, amestecand bicarbonat de sodiu cu samponul care il foloseam. A curatat excelent scalpul dar trebuie folosit balsam si masca dupa pentru ca usuca destul de tare. Asta cel putin in cazul meu. Hugs

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa incerc si eu exfolierea.
    am invatat ceva nou. Poate reusesc a gasesc leac pentru scalpul meu pretentios. ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. m-a cucerit descrierea produsului. Mos craciun saracul... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. singurul procedeu pe care nu-l stiam este exfolierea, habar nu aveam! ceva nou!

    RăspundețiȘtergere
  7. Habar nu am avut de exfoliere...:\ deci clar am invatat ceva azi . Mie imi trebuie un nou uscator...al meu e destul de vechi si face o galagie infernala...deci am un produs in wishlist:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hi Stella

    Nice blog. I'm already following you and waiting your visit.
    www.amigadamoda1.com

    AMIGA DA MODA by Kinha

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare un produs extraordinar, merci de informatii! Chiar arata luxos!

    RăspundețiȘtergere
  10. Uscătorul de păr este pe wishlist-ul meu încă de când ne-aţi povestit pentru prima oară despre el, câteva luni în urmă :-)
    Vă mulţumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu folosesc balsam la fiecare spalare pentru ca el are doar rolul de a descurca parul si nu am aceasta problema. mi se pare mult mai utila o masca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mare dreptate, ca sa iti gasesti gama de par sau gamele (ca pot fi mai multe) care priesc parului tau, trebuie incercate multe produse; doar asa vei cunoaste mai multe si vei gasi ce-ti trebuie.

    Recunosc, citesc tot ce inseamna articol despre par, dar acum citesc prima data despre exfolierea scalpului. Unde gasesc astfel de produse?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere