Relaunch Mark and Spencer Romania

10:13:00

Mark and Spencer - un retailer britanic bine cunoscut a fost fondat in 1884 de Michael Marks si Thomas Spencer , acum prezent in mai mult de 40 de tari din lume. Un retailer de succes, un univers intreg  de haine si accesorii atat pentru femei , copii si barbati , dar si produse home and food. Nu la noi toate astea. In strainatate magazinele Mark and Spencer sunt fabuloase, pur si simplu te pierzi acolo si au lucruri faine de tot.
Iata ca am primit stirea , ca Mark and Spencer se relanseaza in Romania  si chiar pe 15 noiembrie s-a deschis primul concept-store in City Park Constanta . Cine e din Constanta? Ati fost, ati vazut?
Eu nu am vazut, dar din stire reiese ca spatiul e comparabil cu orice alta locatie MS din lume.As vrea sa vad si sa compar . Eu chiar intru din cand in cand in acest magazin si cateodata descopar lucruri tare dragute, am multe de la ei. Desigur, mi-ar placea sa avem si in Bucuresti un magazin MS mare -mare cu tot ce se gaseste, de exemplu , la Londra.



You Might Also Like

6 comentarii

  1. eu, Stella, dar nu am ajuns! timpul il impart greu, dedic totul Evei :)
    poate in weekend!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ei am auzit dar inca nu am avut ocazia de a vedea un magazin de-al lor si din cate vad au haine foarte dragute, imi place acea vestuta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa ajungi cat mai repede si sa ne relatezi de la "fata locului". :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Es muy bonita la ropa de MARKS&SPENCER! Un beso bonita.-
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi minunat, măcar în Bucureşti să avem un magazin, dacă la Braşov nu se poate :-)
    Vă mulţumim! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. i like the clean layout of the store! thank you for sharing with us!

    RăspundețiȘtergere