New collection ESSENCE

11:05:00

Fetelor , va plac produsele Essence ? Mie imi plac mult , calitate buna la preturi si mai bune . Singurul regret ca la noi nu gasim toate colectiile noi . In Germania , de exemplu , te pierzi in fata standului Essence , multe , multe produse , mereu apar editii limitate si produse noi . Si inca un regret , as vrea sa apara la noi si produse Catrice.
Dar iata si la noi se mai aduc produse noi, am incercat deja gama noua de rujuri , sunt superbe , hidratante, pigmentate si mai rezistente in comparatie cu gama veche. Si oje ... O gramada de nuante si calitate foarte buna. Ce produse favorite Essence aveti? Si sunt curioasa daca ati incercat parfumurile Essence .








You Might Also Like

18 comentarii

  1. Imi place eye liner ul gel. Creioanele de ochi sunt ok. Nu-mi plac ojele pentru ca nu sunt rezistente deloc...păcat de nuanțele atât de frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceleasi regrete le am si eu :) Poate vreodata se va produce o minune si la noi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o pudra de la ei pe care din pacate am spart-o si a fost cea mai buna pe care o incercasem pana atunci. Si imi plac mult ojele :) parfumuri inca nu am incercat pentru ca din pacate in apropierea mea nu este magazin cu produse Essence si desi as putea sa le iau de pe net vreau sa le pipai si sa le miros inainte de a le cumpara.
    Am vazut pe un site din Germania o multime de colectii frumoase si porduse interesante Essence si dorinta mea este ca si a ta sa fie tot multe produse Essence si la noi in tara si peste tot :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ramy, la mine ojele rezista. de fapt toate rezista, depinde de structura unghiei.pup, mersi

    RăspundețiȘtergere
  5. am folosit pudra matifianta de la ei, top coat gel look.. si oje
    dar ma tenteaza si rujurile, fardurile si perlele iluminatoare..sa nu mai zic de parfumele

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai mult imi plac ojele si creioanele de buze :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-au atras atentia niste farduri crema si pudra,dar si BB-ul.
    Sa fiu sincera, de 3 ori am trecut in fuga pe langa un stand Essence si de 3 ori mi-au picat ochii pe aceleasi produse.
    A 4-a oara le voi lua la studiat...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ojele unele rezista mai mult altele mai putin, in cazul meu, am avut un mono care era prafos si nu mi-a placut deloc. Oja aia verde arata foarte bine!
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce-i drept ar fi frumos sa avem si noi tot ce se gaseste afara... :-(

    RăspundețiȘtergere
  10. Fardurile metal glam mi se arata foarte bine.
    Sunt pe wishlist. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat decat un creion dermatograf de la ei,care imi placea ca era moale si usor de folosit dar se intindea foarte repede, deci nu prea mi-a placut! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Şi eu am câteva produse de la Essence, le preţuiesc foarte mult. Fac parte din colecţia Class of 2013, se găsesc şi pe site-ul 1001 cosmetice.ro, la preţuri extraordinar de accesibile.
    Şi eu îmi doresc tare mult să vină cât mai repede ziua în care vom avea şi noi stand Catrice, ojele lor sunt fără de cusur :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. am câteva farduri mono de pleoape în nuanțe metalice și un lip gloss de la essence. sunt mulțumită, mi le-am procurat din străinătate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am o pudra translucida de la Essence care chiar isi face treaba, cred ca e singura pudra care nu imi usca tenul excesiv si care chiar nu se vede, pentru ca matifiaza foarte discret si e foarte usoara :) te sarut!

    RăspundețiȘtergere
  15. N-am incercat produse Essence niciodata, sunt dragute astea pe care le-ai postat aici.

    RăspundețiȘtergere
  16. am parfumurile pe lista, dar intai vreau sa termin ce am!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si mie imi plac produsele Essence.Am de la ei cateva oje,farduri mono,creioane de ochi,gelul transparent de sprancene si cateva mascara.

    RăspundețiȘtergere