Tradition and art - GUBAN

09:42:00

Dragele mele , aseara in Baneasa am celebrat deschiderea noului magazin GUBAN .
GUBAN - un brand romanesc de pantofi ce a luat nastere in 1937 , un brand de traditie ce imbina arta si pasiune . Mai multe puteti citi aici . In cadrul colectiei s-a lansat si o colectie capsula Guban by Alexandru , o colaborare intre doua branduri romanesti de traditie - Guban si Condur.

     Toata colectia puteti admira in noul magazin Guban in  Baneasa Shopping City  










cu Irina si Silvia

cu Adina si Darius

You Might Also Like

15 comentarii

  1. N-am auzit de brand-ul asta, dar din cate vad in poze ar trebui sa fac o vizita la magazin:P! Ai fost foarte frumoasa!! Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucura astfel de stiri! stiu Gubanul de la mama.. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa spun despre papucei... atata timp cat nu sunt ai mei nu imi plac :-)) in schimb, imi place enorm de mult cum iti sta parul :-D

    RăspundețiȘtergere
  4. Aud pentru prima dată de acest brand! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Que zapatos tan bonitos! Tu siempre guapa y sonriente! Un beso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  6. Cunosc brandul şi cred că merită această promovare. Am avut şansa să probez mai multe perechi şi am fost foarte încântată de calapodul şi de calitatea finisării pantofilor. Preţurile sunt măricele, dar eu cred că merită.
    E un brand românesc trebuie promovat!

    RăspundețiȘtergere
  7. iubesc brandul asta :)
    pantofii de mireasa mi i-am cumparat din magazinul lor de la timisoara, si le-am uns pe suflet pe mama si pe soacra, ca erau pantofii lor preferati in tinerete :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tocmai am facut o proba si am intrebat o colega daca a auzit de Guban... si nu! nu a auzit!!

    Doamne!

    Mama mea a purtat Guban toata tineretea ei asa ca de mica mi s-a vorbit de minunatii pantofi de Guban de o calitate exceptionala. Ii are si acum, are si sandalele de la nunta (de acum 30 de ani!!!) si nu o lasa inima sa ii dea chiar daca nu ii mai poarta (si sunt pastrati destul de bine).
    Din pacate dupa anii '90 au disparut, nu s-au mai gasit in magazine si probablil din aceasta cauza multi nu ii cunosc. Poate si din cauza pretului, nu stiu, dar m-am bucurat cand am descoperit site-ul lor si sper ca vor deschide magazin online.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici nu știam că Guban mai există! Mă bucur să aud că da și, mai ales, că au un asemena magazin tocmai în Băneasa Mall. A frumos când brandurile autohtone reușesc să țină pasul cu timpurile. Sigur au aceeași încălțăminte calitativă ca și atunci când părinții noștri le cumpărau produsele. Mi-au plăcut mult geanta și pantofii cu broderie tradițională. Mulțumesc pentru informații, doamna Stela!

    RăspundețiȘtergere
  10. cine avea Guban inainte...era super tare...am avut o pereche de sandale incaltate doar o data, erau super inalte pentru mine...dar Guban :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincera sa fiu stiu brandul de la mama. Cand am ajuns in Timisoara le-am tot vizitat magazinul de fabrica dar nu gaseam nimic pe gustul meu asa ca am renuntat! Acum vad niste modele tare dragute in pozele tale.
    Tu o frumoasa ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Super ! Cunosc brandul din tinerete. La nunta am avut sandale GUBAN super. Soacra avea o prietena la magazinul de incaltaminte si eu aveam cele mai frumoase perechi de incaltamante din acei ani (1979 ) O data am cumparat 7 perechi si am dus si la colege in camin !!!!

    RăspundețiȘtergere