Hair care .

13:17:00

Dragele mele , va imbratisez! As vrea sa impartasesc cateva tips and tricks despre ingrijirea parului si sa va povestesc despre ultimele noutati .Pentru ca ingrijirea parului este un subiect de mare interes pentru multe femei si pentru ca parul infrumuseteaza si inobileaza orice doamna . Dar pentru a avea un par frumos si bogat e nevoie de multa munca de zi cu zi.  Si in acelasi timp e nevoie de rabdare , pricepere si ceva cunoastere.


- Evitati expunerea parului la temperaturi extreme [ prea cald sau prea rece ]  . Intrucat acum vremea s-a racit , mai bate vantul si ploua e bine sa purtam accesorii care sa protejeze parul - palarii cochete , esarfe  , turbanul e foarte trendy in acest sezon. Nu trebuie uitata nici umbrela .
Toamna ploile sunt foarte nocive , daca ati nimerit sub ploaie , neaparat trebuie spalat parul .
- Apa cu care ne spalam parul nu trebuie sa fie prea fierbinte si la ultima clatire folositi un jet de apa mai racoros.
- Foarte important sa alegem samponul potrivit tipului de par. Nu conteaza daca e scump sau ieftin, important e sa potriveasca .
- Clatirea parului dupa ce masca sau balsam au actionat cat trebuie tot e foarte importanta . Si cum am spus , ultima clatire cu  jet de apa mai rece inchide cuticulele parului si el devine mai ascultator. Eu personal folosesc intodeauna si otet de mere dizolvat in apa pentru ultima clatire, parul devine foarte matasos .
- Uscam parul cu prosopul usor, nici intr-un caz nu frecam in toate directiile , parul ud e mai fragil. Masam usor scalpul pentru a stimula circulatia sanguina
- Parul trebuie pieptanat cat e umed. Nu inteleg prostia sa nu pieptani parul umed. Doar ca trebuie pieptanat cu grija , cu pieptan rar , incepand de la varfuri.
Si dragele mele , coafati-va ! Coafati-va dupa ce ati uscat parul , nu il lasati in '' voia sortii''.
Exista o multime de aparate pentru coafat , exista o multime de moduri de a te coafa .
Nu avem dreptul sa fim neingrijite , avem doar dreptul sa fim frumoase si asta sta in puterea noastra.

Pentru ca sunt Ambasador Remington   doresc sa fiu in legatura permanenta cu voi in ceea ce  priveste ingrijirea parului . Pentru orice intrebare va stau permanent la dispozitie . Si ca sa fiti la curent cu toate noutatile , nu uitati , blogul oficial Remington are pentru voi  informatii pretioase . Dar si pe FB  o sa observati ca fiecare zi este dedicata fiecarii culorii de par , veti gasi tips and tricks despre ingrijire , coafat , recomandari de aparate pentru coafat si multe altele . Astazi e ziua dedicata roscatelor ! Avem roscate pe aici?
Si asta nu e tot. Va anunt cu mare bucurie ca de saptamana viitoare veti gasi pe site noua gama Silk ! Ati asteptat-o? Despre noua gama v-am mai scris aici .
Vom descoperi impreuna usor-usor aceasta colectie minunata . Sa aveti o zi frumoasa !


You Might Also Like

9 comentarii

  1. great advice dear
    xoxo
    happy day

    NEW OUTFIT POST!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte utile informatiile pentru ingrijirea parului, in mare parte le aplicam. Multumesc pentru aceste informatii pe care o sa am grija sa le pun in aplicare pe cele de care nu stiam :) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulţumim din suflet! Sfaturi pe care fiecare dintre noi trebuie să le preţuim, dar să şi le aplicăm :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Parul imi da cele mai mari batai de cap. Nu mai stiu ce sa-i fac pentru ca imi cade in prostie. Am folosit o gramada de produse si nici unul nu mi-a dat mari rezutate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru acest articol dedicat ingrijirii parului.Multe dintre informatii le cunosteam deja,dar intotdeauna sunt bine-venite cat mai multe informatii si sfaturi despre podoaba noastra capilara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie una nu imi lipseste niciodata uleiul sau serul de par fara de care nu pot trai si pe care il aplic pe parul umed; ajuta foarte mult.

    Astept gama Silk pentru ca m-am hotarat pana la urma la un ondulator dar vreau sa vad ce aduce nou in Romania aceasta gama (am vizitat deja site-ul original).

    Pentru ca nu am fost interesata pana acum de astfel de produse, am totusi nevoie de sfaturi in legatura cu folosirea unui ondulator: cum trebuie sa fie parul(umed/uscat, prospat spalt?), daca am voie sa folosesc spume/spraiuri de coafat/volum sau e suficient doar produsele de protectie, etc).


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intotdeauna aflu informatii utile de la tine! Mutumesc!:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Вроде все советы довольно простые, но тем не менее, они действенны! И согласна с тобой в том, что ухоженная женщина просто обязана иметь красивые волосы. А под красивыми я как раз и подразумеваю уход:)
    Целую!

    RăspundețiȘtergere
  9. interesant, nu stiam ca toamna apa de ploaie este nociva! de retinut!

    RăspundețiȘtergere