Green living . CANAH .

19:04:00

Dragelor , am avut onoarea si placerea sa particip la un eveniment tare frumos . Am cunoscut-o pe Carmen Bruma , pe care o admir mult si am aflat  noutati despre  produse - minune  CANAH  .




Din luna octombrie , Carmen Bruma este noua imagine CANAH .Si mi se pare chiar cea mai potrivita persoana .
CANAH este primul producator de ulei de canepa din Romania si singurul procesator integrat de seminte de canepa din Europa .
Produsele din canepa sunt ingrediente minune in orice regim alimentar deoarece ele reprezinta surse vegetale de acizi grasi , antioxidanti, vitamine , minerale , fibre si o sursa completa , echilibrata si lipsita de gluten .
Fabrica e situata in judetul Bihor , la Salonta  si are ca obiect de activitate prelucrarea semintelor de canepa in scopul obtinerii uleiului , suplimentelor nutritive , fainei , semintelor decojite.


Ulei de canepa
Capsule bio cu ulei de canepa 
Pudra proteica de canepa
Fibre de canepa 
Seminte de canepa
Faina de canepa
Batoane cu seminte de canepa 
Lotiune cu ulei de canepa [ un produs de ingrijire pentru pielea foarte sensibila , iritata , dermatite]
Iata gama de produse , 100 % naturale si cu un aport esential pentru sanatate . Aceste produse trebuie sa faca parte din meniul zilnic al oricarei persoane , daca vrem sa fim sanatosi.
Vreau sa va spun ca am inceput si eu sa consum seminte , capsule si sa folosesc  ulei pentru mancaruri.
Contrar asteptarilor [ stiti cum e , de obicei ce e sanatos nu e gustos ] semintele s-au dovedit a fi delicioase. Au un gust foarte bun , ceva asemanator cu nuci, seminte decojite . Va spun eu , sunt foarte , foarte gustoase! In mod normal trebuie sa consumi 2 linguri pe zi , dar nu ma pot opri , mananc mai mult . Le poti adauga in diverse mancaruri , dar le mananc cu lingura .
Pe mine m-a convins 100% si Carmen Bruma , si CANAH ! Sunt produse minunate pentru sanatate!
Nu stiu inca unde se gasesc , banuesc ca in magazine naturiste , eu le-am primit spre testare , dar deja m-am apucat sa le caut.
Va prezint si cateva retete a lui Carmen Bruma , dar sunt foarte multe variante de utilizare . De exemplu , pudra proteica se foloseste in shake-uri impreuna cu lapte si fructe . Fibrele - in musli  , salate ...
Semintele se pot folosi oriunde , in salate , supe , orez.. Deci , o gramada de variante , doar sa incerci.



                                                       Mai multe informatii gasiti aici
    Fotografia facuta de Andreea [multumesc, draga mea, dar data viitoare focuseaza mai bine ]




You Might Also Like

11 comentarii

  1. Mi-ar fi placut si mie sa ajung, din pacate ora era chiar imposibila pentru mine. Sunt curioasa de seminte, astept cu nerabdare sa povestesti despre ele. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce pacat, Alinuta! te pup.am spus, semintele sunt delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi aduc aminte ca am folosit capsulele acum cativa ani, pentru unele probleme ale tenului, dar fara rezultate remarcabile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu am început să consum de câteva luni seminte de in şi de susan, iar spre surprinderea mea, chiar dau un farmec aparte meniurilor :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant, am sa le caut si eu! Merci mult pentru informatie! Tu o frumoasa si Carmen la fel! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. De aceasta firma nu am mai auzit acum si par atractive produsele lor, de beneficiile consumului de seminte de canepa am mai auzit dar inca nu m-am mobilizat sa o si consum :)) dar curand, curand sper :D :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc des semintele lor, anul trecut am castigat un concurs iar premiul consta in produsele lor, iar de atunci cumpar de fiecare data cand ajung in magazine naturiste, adica des :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Au si magazin online? Sau le gasim la magazine naturiste si supermarket-uri?


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  9. draga mea Mihaela , am gasit un magazin online [dar au si magazin fizic] , dar acum nu tin minte. cred ca gasim si online si in magazine naturiste. mersi,te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele se gasesc pe www.canah.com, reteaua Plafar, DM si magazinele naturiste.

    RăspundețiȘtergere
  11. seminte consum si eu cu iaurt, dar alte combinatii chiar nu stiam, mercic!

    RăspundețiȘtergere