DOVE hair care

17:47:00

Dragele mele , cu vreo doua saptamani  in urma am primit o surpriza de la Dove Romania  - noua gama pentru ingrijirea parului  Intense Repair with keratin repair actives . Cine ma urmareste pe instagram[@dentistella ] si pe FB  poate vedea toate noutatile mele live] .
In primul rand vreau sa spun ca sunt fan Dove si nu imi lipsesc niciodata sapunurile Dove [ atat cel solid cat si lichid ] , din cand in cand ma reintorc la masca pentru par si gelul de dus . Si cand ma gandesc la Dove , imi vine in minte ceva pur si catifelat. Am folosit mereu produse Dove fiindca perceptia mea asupra acestui brand este fara echivoc pozitiva . Nu stiu de ce , cred ca de aceea ca Dove mereu s-a tinut de promisiune .
Daca nea-a promis piele catifelata , asa si a fost rezultatul  .Si in general , imi place imaginea , reclama si m-a convins inca de demult .




Noua gama pentru ingrijirea parului Intense Repair with keratin actives este destinata parului degradat , uscat si promite refacerea lui la nivel celular .
Mult vorbim despre ingrijirea parului , ne preocupa frumusetea parului , dorim un par sanatos si stralucitor.
Ne influenteaza reclamele , parerile altora si testam pana la urma pe pielea noastra multe produse. Si ce bine cand rezultatele sunt la nivelul asteptarilor si reclamei pana la urma . Si sincer consider Dove fiind cel mai bun brand  din sector mass-market .
Sampon Dove Intense Repair with keratin actives are miros si consistenta la fel ca si alte game , aici nu am observat diferente
Miros cu care m-am obisnuit si care imi place - suav , placut , a Dove !
Consistenta cremoasa , se aplica si se intinde pe par usor si uniform , face spuma multa si spala bine parul.
De obicei aplic samponul doar odata si este de ajuns , parul este curatat foarte bine si se clateste samponul la fel de bine .


Balsam Dove Intense Repair  with keratin actives - miros si consistenta cu care m-am obisnuit . Se aplica si se uniformizeaza usor pe par , eu aplic mult si la radacini [ nu va faceti griji , nu ingrasa deloc parul] si in timpul asta am folosit balsamul in procedura co-washing [ cand va spalati parul doar cu balsam, fara sampon ] .
Concluzia mea e foarte simpla si inca odata Dove m-a convins . Chiar nu ma prea intereseaza lista de ingrediente , pe mine ma intereseaza rezultatele . Si cand rezultatele imi plac , imi place cum arata parul este suficient !
Am folosit constiincios aceste doua produse , nu imi dau seama ce s-a intamplat la nivel celular si unde a intrat keratina , dar parul are aspect sanatos , matasos , stralucitor , s-a mentinut curat timp de trei zile .
Ne trebuie altceva? Nu cred . La mine aceste produse nu mi-au provocat nicio reactie , matreata sau altceva. Si oricum, v-am spus cu imaginea Dove treburile astea nici nu se asociaza , cu Dove se asociaza numai ceva frumos si sanatos! Multumesc, Dove!
Eu cred ca si voi , dragele mele , aveti produse preferate Dove . Dar gama asta ati incercat-o?


You Might Also Like

9 comentarii

  1. Imi place Dove in general, dar pentru par nu am incercat nimic de la ei. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina , merita sa incerci! Stiu ca ai probleme cu parul , gama asta e tocmai buna! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. ador dove si folosesc produse pentru par . isi fac treaba foarte buna. Ana P.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu am incercat aceasta gama, pare tentanta :) am mai avut produse Dove si imi placeau mai ales lotiunea de corp cu castravete :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,

    Eu folosesc gelul de dus si lotiunea de corp din gama sensitive( fara parfum). Chiar am observat o diferenta majora dupa cateva saptamani de utilizare. Am scapat de senzatia de a-mi scarpina constant pielea, care e mult mai hidratata acum. Pe viitor voi incerca si balsamul din gama noua, acum folosesc Anian :)

    Va pup,
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  6. Un gel de duş şi un săpunel Dove nu-mi lipseşte niciodată din baie. E tradiţie! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa caut si eu balsamul ! Am folosit o perioada buna balsam Dove si eram super multumita de el,insa apoi a disparut de pe piata,cel putin in zona mea :( Si eu iubesc produsele Dove,sapunul si deodorantul albastru clasic sunt preferatele mele si nu lipsesc din casa ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. am primit de la fiica-mea masca de par si o folosesc in acest moment!

    RăspundețiȘtergere