Beauty news

13:42:00

Dragele mele , nu stiu cum voi , dar eu abia tin pasul cu toate noutatile cosmetice . Apar si apar tentatii noi, unele mai frumoase decat altele . In primul rand - maine se deschide Promenada Mall in calea Floreasca , nu stiu inca multe despre acest concept  , dar stiu ca se deschide noul magazin Pulse cu produse The Body Shop  si odata cu deschiderea boutiq-ului se va lansa un nou parfum TBS

                              White Musk Smoky Rose  

Sunt curioasa cum miroase , mai ales ca din denumirea lui reies clar note de mosc si trandafir .

 Flormar a lansat multe produse noi [ am scris aici ] . Din noile produse am incercat noul fond de ten Lifting foundation si pot sa spun ca imi place la fel de mult  precum mat touch , 
Sunt doua fonduri de ten foarte, foarte bune , au acoperire mare , finish natural si rezistenta. Merita sa le incercati!





Bourjois lanseaza noile farduri de ochi COLOR EDITION 24H


O textura metalica:
- Elastica si maleabila
- Mixare exceptionala
 - 24 h de rezistenta
 
Un look modern si rafinat
 
 


Dove   relanseaza gama pentru ingrijirea parului - Intense Repair .


Dove crede ca frumusetea vine din atentia acordata ritualului zilnic de ingrijire, in care mentinerea parului sanatos si stralucitor are un rol special. Cu ajutorul noii game Dove Intense Repair parul degradat este reparat la nivel celular si protejat impotriva deteriorarii. Vei putea experimenta cat mai multe coafuri, iar creativitatea ta va fi remarcata si admirata. 
Eu am primit surpriza de la Dove Romania , produse din noua gama , le voi testa si voi scri parerea mea cam peste doua saptamani, sa vedem ce rezultate ofera.

Top Line are cele mai performante produse de ingrijire, mereu aduce ceva nou, mereu in slujba frumusetii . Acum, in perioada rece , Guinot  a lansat doua produse noi , ideale pentru aceasta perioada

CREME RICHE FERMETE LIFT T50ML
340 
lei
CREME FERMETE LIFT 777 T50ML
320
lei
 La Top Line [ online sau in magazinul lor din bd Regina Maria] .

Nu uitati nici de Sephora  , au aparut in magazine deja produse din noile colecti si urmeaza sa apara altele . Eu testez acum multe produse noi de la Benefit , Sephora , MUFE , dr Brandt , etc, am de scris multe review-uri , asa ca putina rabdare , totul vine pe rand. Daca va intereseaza ceva anume , nu ezitati sa ma intrebati . Va imbratisez, o zi plina de bucurii va doresc!


You Might Also Like

7 comentarii

  1. tocmai citisem de Promenada Mall, trebuie sa fie super, sa ne spui...un mall in aer liber :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt curioasa de parfumul TBS :) frumoase beauty news :) de abia astept review-uri si desi mi-ar placea sa vad cred ca un articol de la tine in fiecare ora (imi plac articolele tale) e bine si in fiecare sau la cateva zile, incerc sa am rabdare, nu am ce face :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Macy, apreciez foarte mult cuvintele tale! multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Coco, maine o sa am un eveniment acolo, sunt si eu curioasa cum e. mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă mulţumim! Orice postare, este o adevărată încântare :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place BodyShop, imi pare rau ca nu au magazin in Ploiesti. Au produse minunate.
    White Musk sunt deosebite. Gama White Musk are un parfum senzual(asa il percep eu)iar lui White Musk Libertine i se adauga accente florale. Pentru ca iubesc notele florale, imi place mai mult Libertine.
    Ca sa concluzionez, sunt foarte sigura ca noul parfum este minunat si el. Poate mai minunat avand in vedere ca are trandafir.

    Sunt interesata de fardul de la Burjois: este cumva crema?


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim ca ne tii la curent cu toate aceste produse minunate! Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere