Asymmetrical dress

20:16:00

Buna , dragele mele . De multe ori am fost intrebata cum reusesc sa fac eu pe toate , cu blogul , munca , familia .. Sincer , intrebarea asta mi se pare  cel putin ciudata. Dar cum sa nu reusesti , pentru ce traiesti fiecare zi? Ziua mea incepe in fiecare zi la 6.30 si 7.30 sunt deja la cabinet . Am o munca foarte solicitanta care necesita multa atentie si rabdare , nervi de otel si  conditie fizica . Statul in picioare si pozitii vicioase imi dau si mie batai de cap , dar fac gimnastica in fiecare zi , gimnastica ce imi mentine coloana cat de cat in stare buna , e o necesitate . La cabinet am foarte mult de munca, pacienti in general selectati si asta pana seara . Imi organizez programul astfel cat sa am timp sa mai fug la evenimente in timpul zilei, sa rezolv treburi generale. Particip la cursuri , congrese atat in tara cat si strainatate , fara asta nu existi. In fiecare seara gatesc, gatesc pentru ca imi place si o fac cu drag pentru noi . Eu fac curatenie in casa, eu spal , eu calc samd . Si scriu pe blog, aproape in fiecare zi , pentru ca imi place , pentru ca e o pasiune si fiecare trebuie sa aiba cate o pasiune in viata. Si la 12 noaptea in sfarsit ajung la culcare si asa e in fiecare zi. Cum sa nu prinzi momentele astea zilnic, cum sa nu reusesti, cum sa nu te bucuri de fiecare clipa, de sansa , de aprecieri si de tine pana la urma . Ma bucur ca sunt inconjurata de oameni pozitivi si cu umor , ma bucur de tot ce am. Nu ca nu ar exista in viata mea momente negative, dar ele intodeauna trec . Ce vreau eu sa spun cu toate astea e ca numai tu iti faci viata , numai tu decizi poti sau nu , numai tu poti reusi. Si ma bucur tare mult ca aici , pe blogul meu , existati voi , o comunitate de doamne si domnisoare [ dar am si domni cititori] care imi dati energie pozitiva . Si stiti ca va iubesc !

Acum , apropo de cum reusesc eu sa ma invart toata ziua si sa fac o gramada de treburi - mai reusesc sa ma plimb si sa ma bucur de soare . Nu spuneti si voi , cum sa nu te bucuri de toamna asta frumoasa?

Iata si tinuta .




 Asa am fost la servici si dupa ne-am plimbat putin in parc . Acum iar un apropo- am o echipa si colegi minunati la servici care in fiecare dimineata imi studiaza tinutele , urmaresc blogul si sunt cei mai infocati fani ai mei. Cum sa nu te bucuri de asta? 










Am purtat azi prima oara aceasta rochita asimetrica . Am cumparat-o mai demult , m-a convins vanzatoarea.
Nu aveam idei cu ce sa o port si azi dimineata spontan m-am imbracat asa.  Si mi-a mai venit idee cum sa o port in mod mai elegant-chic, dar asta altadata.
Va imbratisez, va multumesc , va iubesc.
                   Outfit : dress , boots  [no name] , jacket [ Takko ] , bag[Stradivarius] , accessories[Meli     Melo,Aldo ]

You Might Also Like

36 comentarii

  1. Stela, si eu sunt in aceeasi situatie ca tine... toata lumea ma intreaba cum reusesc sa le fac pe toate... job f solicitant, multe calatorii, dar gatesc mereu cand sunt acasa, oricat de obosita sunt, pentru ca nu-i nimic mai frumos decat eu si sotul luand cina! si peste asta, ne place sa si gradinarim, sa iesim cu cainele pe dealuri, cand si unde apucam.
    si dincolo de toate astea, nu as iesi din casa nearanjata!
    mult spor in toate! o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa postarea si foarte adevarata! Imi place tinuta ta de mor! Jur ca nu ti-as da mai mult de 25 de ani! Esti o sursa de inspiratie pentru noi toatele! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stella, esti o femeie minunata, din toate punctele de vedere! Stiam deja asta, dar azi mi-ai confirmat o data in plus, cu varf si indesat! Sa stii ca voi reveni uneori la aceasta postare, cand am nevoie (intuiesti tu la ce ma refer)!:)

    Iti multumesc!
    Te admir si te felicit pentru ceea ce esti, pentru felul in care gandesti si traiesti!

    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Când faci totul cu drag și plăcere totul este foarte ușor. Și eu ador sa gătesc. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa de mult mi-au placut cuvintele tale. Asa e, ai dreptate cand iti face placere ceea ce faci nu conteaza cate faci pentru ca toate ti se par frumoase si usoare. Ce frumos e ca ai colegi minunati si sunt fanii tai.
    Imi place foarte mult tinuta ta si imi plac foarte mult botinele tale si chiar ele sunt no name :))
    O seara frumoasa iti doresc :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, tu esti un exemplu penttru multa lume, inclusiv penttru mine! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place la nebunie croiul si culoarea gecii de piele! Si tu arati fenomenal, ca de obicei! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac accesorile. :*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumoasa esti!
    Imi place mult look-ul asta lady-like cu influente rock.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar te invidiez ! Sa ai timp sa faci atatea si sa le faci si bine... asta e deja o calitate. Mie imi e ciuda de multe ori fiindca nu reusesc sa fac intr-o zi ceea ce imi propun si de multe ori imi dau seama ca a trecut o saptamana si eu nu an reusit sa postez pe blog :-| ma simt vinovata ce e drept, dar mereu ma intreb cum reusesc alte persoane sa faca atatea. Imi place mult tinuta ta :-D in mod special mi-a atras atentia jacketa :-D

    RăspundețiȘtergere
  11. O tinuta foarte cool! Stella, am realizat de asemenea ca oamenii au un ritm diferit, unii sunt mai energici, iar altii mai lenti si apatici, desigur nu doar doua categorii exista... eu ma gasesc undeva la mijloc, ma minunez cum poti, dar in acelasi timp realizez ca pot sa ajung si eu acolo, dar nu e ritmul meu. Fara sa fortez lucrurile nu pot, de aici toata stima pentru tine!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-a placut tare mult postarea, esti o sursa de inspiratie! Tinuta e fabuloasa, iti vine super! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Hehe, da, si eu primesc mereu aceeasi intrebare: cum reusesc sa le fac pe toate? Si raspunsul e simplu (vorba reclamei): daca vrei, poti.

    Te imbratisez, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu sunt o fana infocataaaaa :*:*:*

    imi place mult de tot de tine si imi place cand scrii mai personal!! poate pui pe blog si o reteta sau doua!

    te puuup

    RăspundețiȘtergere
  15. adevarat Stella, este greu dar nu imposibil, mergem la munca, casa,intalniri, copii ( la mine in cateva zile vine si nepotica), timpul ne preseaza, dar incercam sa-l petrecem frumos!
    iti vine minunat tinuta, eu admir feminitatea, desi sunt mai baietoaica :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Super! Imi place cum te-ai jucat cu materialele si accentele rock!

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place mult tinuta, in special combinatia de burgund cu animal print. Rochia merge cu jeggings si botine cu toc subtire, zic eu :D Si un colier maaare. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-au placut mult cuvintele tale. Ai mare dreptate . Luna asta a fost cea mai grea din viata mea ( si n.am decat 19 ani :)) ) dar am zis ca trebuie sa ridic capul sus si sa sper ca o sa ajung acolo unde vreau iar vorbele tale mi-au ajuns in suflet :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Jacheta are o croiala si o culoare, absolut superba! Imi place mult si geanta si combinatia, dintre ea si ghete, tinte, imprimeu, super totul!

    E prima data cand intru pe blogul tau, dar promit sa revin, mi-a placut :)

    http://diana.doubleweb.ro/domnita-din-cetate/

    RăspundețiȘtergere
  20. Me encanta este look y la forma asimétrica del vestido. Queda perfecto con los pantalones de cuero, pero me gustaría ver el vestido alguna vez sin ellos, quizás con unas preciosas medias. La chaqueta es hermosa, tiene un color precioso. Un gran look, estás fantástica.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunteţi un minunat exemplu de viaţă trăită frumos şi armonios, privind din toate punctele de vedere. Vă doresc din suflet puterea de a vă păstra acest tonus mereu, pentru mine sunteţi un model! Vă mulţumesc! :-)

    RăspundețiȘtergere
  22. Felicitari pentru tot ce faci! Esti admirabila!

    RăspundețiȘtergere
  23. Esti un exemplu demn de urmat, Stella! :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Stela, postarile astea in care ne vorbesti despre tine mi-s cele mai dragi. Sunt calde si personale asa cum imi imaginez ca esti si tu! Si mereu am de invatat o lectie de viata de la tine! Am mai spus-o si altadata dar mi-ar placea sa te cunosc intr-o buna zi!:)

    RăspundețiȘtergere
  25. Deena , nu se stie niciodata, deja ne cunoastem intre noi multe fete.multumesc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  26. ESti minunata, si eu te apreciez tare mult.Dupa ce am citit m-am ridicat sa spal vasele! Tinuta iti vine incredibil si esti tu intr-totul. Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  27. Esti cu siguranta un exemplu pentru mulți. Te apreciez!! http://meandreea.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  28. Felicitari pentru ca ai reusit sa gasesti echilibrul acela spre care tindem toti.
    espre tinuta nici nu mai comentez, nu de alta dar esti la fel de frumoasa ca de obicei.
    Mi-ar fi placut si mie sa incerc o rochie asimetrica dar imi e teama ca nu m-ar avantaja.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere