Get ready to turn heads

08:33:00

Dragele mele , cu mare bucurie v-am povestit despre IFA Berlin , unde am avut privilegiul sa ma aflu impreuna  cu echipa Remington Romania . Am avut privilegiul sa testez si sa admir noua gama Remington Silk . 
Gama Remington Silk  are un design stylish , atragator , in culoarea rosu intens . Da , Remigton se gandeste si la stil , nu numai la inovatie .  Toate placile au un design 3-D , invelis ceramic care contine reale proteine de matase . Totul pentru a crea coafuri profesionale fabuloase chiar la tine acasa!
Cu reala proteina de matase , tehnologia avansata a placilor ceramice Remington ofera parului un aspect de matase senzational si protectia desavarsita .




Proteina de matase netezeste firul de par , umpland zona afectata , hidrateaza in profunzime parul ce il face instantaneu stralucitor si moale .Datorita suprafetei placilor tratate cu proteine de matase dispare problema ruperii parului , intrucat parul nu se mai deshidrateaza .
 Voi povesti mai pe larg despre toate produsele , ca voi sa faceti alegeri potrivite si chiar sa faceti diferenta!


 Deci , indiferent de ce stil de coafura porti , asigura-te ca parul tau va fi tratat magnific , numai cu Remington!
Pana atunci , nu uitati de gama Keratin Therapy , dar si alte produse Remington . Nu uitati si de barbatii din viata voastra , Remington are produse fabuloase si pentru ei! Va sfatuiesc sa dati aici Like  pentru urmari toate noutatile . Daca aveti intrebari , nu ezitati sa mi le puneti . Va multumesc tuturor pentru sustinere!



You Might Also Like

7 comentarii

  1. great products dear...I have a remington phon...and love it
    xoxo
    happy day

    RăspundețiȘtergere
  2. F elegant design'ul noii game Remington! Cu siguranta e o placere sa le folosesti! Multumim ca ne tii la curent cu noutatile, draga Stella!

    Te imbratisez calduros!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place designul lor, rosu cu negru merge intotdeauna. Ma bucur sa aflu noutati despre Remington :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am deja parul prea lung, abia ma descurc cu peria , din pacat sunt total neindemanatica daca vine vorba de un ondulator sau o placa

    RăspundețiȘtergere
  5. Cât de plăcut arată toate. Iubesc alăturarea dintre roşu şi negru, mai elegant nu se putea!
    Vă mulţumim, toate cele bune şi frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si care este diferenta dintre Keratin si Silk? Aceasta gama il face mai moale si mai matasos si Kerartin este pentru o protectie mai ridicata (cam asta am inteles eu)?

    Vai, deci abia astept sa imi iau si eu ceva de la ei... daca m-as hotari la un produs ar fi bine...


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela , la ambele game exista protectie desavarsita . Ideea e ca cu orice gama vei aveau un par sanatos si frumos! Daca ai nevoie de sfat, ce sa-ti alegi, cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere