Beautiful place in town

08:54:00

Restaurantul Mica Elvetie , un superb local in Centrul Vechi din Bucuresti , elegant si rafinat pana la ultimul detaliu. Anul asta s-au implinit 15 ani de cand s-a deshis pentru prima data Mica Elvetie si exact azi  se implineste un an de la inaugurarea restaurantului in Centrul Vechi al Bucurestiului [str.Franceza,60]
La Mica Elvetie se regaseste un intreg univers imbelsugat cu idei si gusturi , arome si multa pasiune pentru gatit la care contribuie maestrul bucatar Jacob Hausmann . Da , pasiune am vazut eu ieri cu ochii mei , cand domnul Chef Jacob Hausmann a facut demonstratii de gatit , de imbinat gusturi si arome . Nu il cunosc personal pe domnul Hausmann , doar am avut ocazia sa facem impreuna cateva poze , dar omul chiar impresioneaza , e pasionat de munca lui si eu admir din tot sufletul astfel de oameni !





De 15 ani Mica Elvetie a reusit prin meniul specific elvetian sa se pozitioneze in topul primelor 10 restaurante din Bucuresti si sa se distinga in domeniul gastronomiei prin preparatele precum carnea servita pe piatra incinsa [ concept adus de Chef Hausmann in Romania] , variate tipuri de fondue , raclette si multe altele . Constant meniul se imbogateste cu mancaruri rafinate gatite in combinatii inedite , toate realizate chiar de Chef Jacob Hausmann.In plus , numeroase vinuri rafinate va asteapta sa le gustati la fiecare vizita in Mica Elvetie .Jacob Hausmann , bucatarul-sef si manegerul Mica Elvetie este imaginea unor firme de renume precum Franke , Fuchs , Eisberg in Romania. El ofera dee asemenea consultanta altor proprietari de restaurante .
Mica Elvetie  , restaurant de top care se regaseste in toate ghidurile turistice despre Bucuresti , si-a respectat promisiunea si ofera oamenilor o atmosfera relaxanta si eleganta alaturi de preparate rafinate din cele mai proaspete ingrediente. Eu am fost , am vazut cu ochii mei , m-am delectat cu preparate delicioase gatite de Chef Jacob Hausmann si  am ramas impresionata .
A vizitat cineva Mica Elvetie?
Si iar o surpriza- la eveniment  am fost norocoasa castigatoare a unui week-end la Casa Mica Elvetie in Bran! O sa va povestesc totul neaparat.





La multi ani , Mica Elvetie!

fotografie oficiala eveniment



You Might Also Like

11 comentarii

  1. ce bine arati, imi place cum ai pus centura in talie! esti o frumoasa ;) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai sa fi super rasfatata la Bran, ma bucur!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte șic! Îmi place mult geanta!
    Felicitări pentru excursie! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti cea mai norocoasa persoana pe care o cunosc!! N-am fost la Mica Elvetie pana acum, dar cu siguranta e pe lista acum!:)
    Distractie placuta la Bran! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Luminezi locurile prin care treci
    Esti mereu eleganta si in plus ZAMBESTI :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceeaşi prezenţă caldă şi frumoasă, aşa cum ne-aţi obişnuit deja!
    Că tot vine weekend-ul, zile frumoase vă doresc! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. In mod cert mi-ai facut pofta de o iesire la restaurant!:)

    Adorabila tinuta ta, mi-au ramas ochii la cardigan si la curelusa!

    Pup, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit de Jacobb Haussman dar inca nu am ajuns la Mica Elvetie si curand nici nu ajung fiind mult prea departe de mine, dar mi-au placut pozele tale de la eveniment :)

    RăspundețiȘtergere