Pentru voi - concurs inchis

18:56:00

Dragele mele , vreau sa va multumesc din suflet pentru tot suportul vostru . Sincer , parca va cunosc pe toate [usor , usor cred ca sigur ne vom cunoaste si in realitate ] si imi sunteti foarte dragi ! Asa ca un mic cadou din partea mea va asteapta . Cine doreste , sa participe la acest mic concurs . Ofer cu drag trei oje Maybelline Colorama din colectie noua [ ojele sunt extraordinare si din acestea trei culori puteti face manichiuri superbe] si doua produse de ingrijire Boots din gama Botanics - demachiant si crema , doua produse perfecte pentru ingrijirea zilnica . Nu trebuie sa faceti nimic , doar lasati comentariu in legatura cu aceste produse , ce parere aveti si o adresa de mail unde va pot gasi . Va multumesc din suflet! Zic ca duminica seara va fi perfecta pentru extragerea castigatoarei , ca sa nu ne jucam mult . Va imbratisez!

You Might Also Like

40 comentarii

  1. Draga Stella, multumim pentru cuvintele frumoase!
    Am 4 oje din colectia noua de la Matbelline Colorama si imi plac mult - nuante frumoase, aplicare buna. Eu sunt pasionata de oje, manichiuri, urmaresc tot felul de tutoriale.
    Produse Boots inca nu am avut ocazia sa incerc, dar am auzit lucruri bune.

    Adresa de mail: gabrielleboutique@yahoo.com

    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand vreau sa te felicit pt. postarile zilnice !! Te urmaresc in fiecare zi, desi scriu destul de rar...

    Referitor la produsele "puse in joc" de tine, sunt minunate, esentiale pt. orice femeia, iar oja de la Maybelline e foarte buna, tine mult pe unghii, culorile sunt extrem de dragute.

    Spor in continuare !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oooo, ce cadou frumos!!!Nu stiu de ce mai mai mir, mereu ai avut un simt deosebit asupra lucrurilor frumoase pe care ni le-ai oferit, fie ca au fost sfaturi pentru noi, outfituri la care sa ne sclipeasca ochisorii, fotografii atat de frumoase de la evenimente la care noi nici nu am putea visa sa ajungem vreodata,produse la care ai avut acces cu mult inainte ca noi sa le putem gasi in magazine, sau cadouri pentru noi;)
    Multumim pentru atentia de care dai dovada, aceasta imagine este pur si simplu reflexia frumusetii sufletului tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos din partea ta pentru ceea ce faci :) eu inca nu am incercat aceste si mi-ar placea, mai ales ca culorile ojelor sunt minunate :) dar si produsele de la Botanics nu sunt mai prejos :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat pana acum ojele Colorama si nici produse de la Botanics. Dar culorile ojelor par foarte frumoase, iar crema cred ca mi s-ar potrivi pentru ca din cate vad este pentru ten uscat, cum il am eu :)

    anamariadarla@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. buna>:d<
    ce pot sa spun...decat multumim ca ne-ai dat sansa sa castigam aceste produse.
    Despre oje nu pot spune multe lucruri ca nu prea am folosit de la aceasta firma...dar despre produsele de la botanics sunt o minunatie...am folosit si mi-ar place sa le folosesc din nou!
    Va imbratisez!
    adresa:irynuk_i@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Un gest foarte frumos din partea ta ! Ojele sunt foarte dragute. multumim:*
    e.mail: ss.blogg@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place oja din mijloc, iar produsele boots mi se par tentante, nu am folosit pana acum nimic de la ei.
    e-mail: lizuca_rodica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. O,super,iti multumim!:) Cand am citit postarea ta, am putut sa resimt cu cat drag ne oferi cadourile!:) Cred ca asta e cel mai important, sa vina din suflet. Mail-ul meu e claudiavaga@yahoo.com
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, Stella!
    Nu ma voi inscrie pentru ca ar insemna sa maniez pe Dumnezeu! Oricat de tentant ar fi premiul, consider ca e bine sa ii bucuri si pe altii asa cum m-ai bucurat pe mine!:=

    Mai spun doar atat: te apreciez, te admir si te indragesc foarte mult!:)

    Seara frumoasa iti doresc!
    Pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga mea, recunosc ca te urmaresc mai din umbra si sunt deseori prea lenesa sa imi astern gandurile insa de ceva vreme am zis sa ma redresez si am inceput si eu sa daruiesc mai mult!Ojele sunt foarte frumoase si acel mov din mijloc este extrem de regal, nu am nici o nuanta atat de frumoasa ca aceea.Chiar vorbeam cu fetele din Cluj si ziceam ca ar fi grozav sa ne vedem toate undeva prin mijlocul tarii sau de ce nu la Bucuresti la o super intalnire a bloggeritelor din Romania.Cine stie, poate anul asta ajungem pe la voi! :)Sau voi pe la noi :D Te imbratisez!
    Cleo
    comanrittacleopatra@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună! Ojele de la ColoRama îmi plac mult și am și eu 2 nuanțe pe care le folosesc cu mare plăcere. Pensula mi se pare foarte bună și îmi permite să pictez unghia cu ușurință. În ceea ce privește cele două produse de îngrijire Boots din gama Botanics nu le-am încercat, de altfel nu am încercat nici un produs Boots.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumos giveaway-ul !
    Multumim mult!


    Nu am incercat niciodata aceste produse, ojele sunt superbe:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cât de frumos este titlul: Pentru voi! Iar eu vin cu o completare: Pentru noi, dar cu atât de mult drag, încât mi-e imposibil să nu mă înscriu şi eu. Nu am avut până acum ocazia să testez nici măcar o ojă Maybelline Colorama, cu atât mai puţin vreun produs din gama Boots, motiv pentru care îmi încerc şi eu norocul.
    E-mail: bolea_mihaela@yahoo.com
    Vă mulţumim din suflet pentru tot! Weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Stella,
    Frumoase ganduri, frumoase oje...culori de vara, chiar si toamna, mi-ar placea sa le incerc :)iar de produsele Boots am tot auzit pareri, dar nu am avut ocazia sa le incerc.
    Asa ca, ar fi toate binevenite!

    aurelia_anca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Superb gestul tau! Produsele sunt fancy si orice tipa cocheta si le-ar dori. Ramona marex12ro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. OJELE cOLORAMA SUNT SUPER..AM INCERCAT UNA SI E faina rau de tot
    Gama noua de la Botanics imi face cu ochii dar nu am apucat sa imi cumpar...mi-ar placea mult sa castig si sa incerc aceste produse

    irina_lia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumoase cele 3 oje :) nu doresc sa particip la concurs pentru ca nu mi se potriveste crema (tenul meu e mixt), dar te felicit pentru acest gest frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumim Stella foarte mult. Chiar mi-ar placea sa incerc aceste produse Boots. Nu mai vorbesc de oje, arata minunat!
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  20. multumim foarte frumos gestul tau si lacurile sunt foarte frumose insa mai intai de toate iti multumesc ca inpartasesti cu noi ideile si sfaturile .ciocoiunicoleta70@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce cadou frumos! Nu trebuie sa ne multumesti pentru faptul ca revenim de fiecare data incantate de fiecare postare, noi iti multumim tie pentru lectia de stil si frumusete si pentru faptul ca ne simtim ca am fi participat la fiecare eveniment de lansare care il prezinti prin intermediul pozelor! Iti multumim pentru tot! :*

    RăspundețiȘtergere
  22. In primul rand vreau sa te felicit pt. postarile zilnice !! Te urmaresc in fiecare zi, desi scriu destul de rar...

    Referitor la produsele "puse in joc" de tine, sunt minunate, esentiale pt. orice femeia, iar oja de la Maybelline e foarte buna, tine mult pe unghii, culorile sunt extrem de dragute.

    Spor in continuare !!

    flesariu.alexandra@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Frumoasa initiativa! Va urmaresc cu drag.

    mirunamitrut@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Îți admir blogul si outfiturile tale foarte frumoase. Ojele sunt foarte dragute dar produse Boots nu am încercat pana acum.
    Mail rokolla@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Un premiu foarte dragut cu produse deosebite.Multumim!
    niky_agache76@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Arata minunat ojele.Am incercat cateva produse Boots,dar nu si din gama Botanics desi imi faceau cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  27. Si eu te admir si des ma inspiri. Aprofundez intotdeauna si textul, chiar daca pozele vorbesc de la sine.
    Sunt constienta ca postarile iti rapesc perioade din timpul tau liber, dar ve clar ca o faci cu drag si pasiune pt noi.

    natalia_gociu@yahoo.com

    Iti multumim

    RăspundețiȘtergere
  28. chiar nu am incercat aceste produse! dar, cum suntem curioase, nu ne dam in laturi! multumim, Stella!
    carmen_g39@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Foarte frumos gestul tau, Stella, esti minunata! :*
    eu mereu am admirat ojele colorama, insa nu am niciuna, nu stiu cum de mi-au scapat, mai ales ca au multe nuante frumoase in gama. Si despre produsele Boots nu am ce sa comentez, tot ce am incercat eu a fost pe placul meu! :)
    emailul meu: queridutza [ at ] yahoo [ . ] com
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Citesc blogul dumneavoastra cu mare placere si de multe ori ma inspir din tinutele purtate. Multumim pentru acest concurs.
    O zi buna!
    aleka_aleka2005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Draga mea,
    esti dragutza ca de obicei...si plina de surprize...Multumim frumos!
    Nu am incercat nici unul dintre produse- chiar imi faceau cu ochiul zilele astea unele de la Boots.
    lifeologybycarmen@gmail.com
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  32. Ojele Colorama le-am tot vazut, dar nu am apucat pana acum sa folosesc vreuna. De la Botanics nu am avut pana acum nici un produs, le-am vazut in farmacii, insa nu m-au tentat suficient, dar am folosit alte produse Boots si sunt intr-adevar de buna calitate. Multumesc!! anamariatatucu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Oje,demachiant si o crema...cred ca aceste lucruri ar trebui sa existe in dulapiorul aricarei femei.Produse Boots nu am folosit dar imi fac cu ochiu,iar cat despre oje sunt genul de persoana care daca ii place culoarea uneia,o cumpara indiferent de firma de provenienta.(nu dau mare atentie la firma in ceea ce priveste ojele)Cele oferite de tine arata foarte bine!

    waryna_96@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Stella, esti mereu draguta! Colorama nu am folosit. De la Botanics cumpar deseori un sampon, mi-e drag tare !
    Nu scriu adresa de e-mail aici dar te citesc si voi vedea daca sunt norocoasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Stella esti draguta ca de obicei si ne suprinzi placut intotdeauna :)
    Am si eu oje din aceasta gama si tare imi plac, se aplica bine :D
    carmenG
    carmen_just_4_you@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. sunt super frumoase culorile ojelor, imi plac mult. mi ar placea sa am ocazia de a testa si cele 2 produse botanics , par foarte potrivite pentru vara :) ah, sa nu uit : arhire.carmen@yahoo.com este emailul meu :*

    RăspundețiȘtergere
  37. Bună! Ojele de la ColoRama îmi plac mult am și eu 1 nuanța pe care le folosesc cu mare plăcere. . În ceea ce privește cele două produse de îngrijire Boots din gama Botanics nu le-am încercat.

    popescu_madalina2002@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Dragă doamnă Stela,

    Vă admir de mult timp, dar, nu știu de ce nu reușesc niciodată să adaug și comentarii postărilor dumneavoastră.
    Vă admir stilul vestimentar, dar și personalitatea efervescentă. Sunteți grozavă și mă bucur că v-am descoperit blogul.
    Premiile oferite arată frumos și promit multe. Poate voi fi norocoasa care le va și testa :))
    Mă găsiți la adresa de e-mail traistutacuzale@gmail.com
    Poate îmi vizitați și blogul cu același nume.

    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  39. Produsele apartin unor firme de renume, si mi-ar placea sa le incerc, pana acum nu am facut-o!

    Nu am mai lasat comentarii pana acum, dar trebuie sa va spun ca va admir pentru eleganta si pt faptul ca sunteti mereu ingrijta din cap pana in picioare! Sunteti un model demn de urmat!

    elena_serban87@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna :)
    Ojele sunt superbe, inca nu am avut nici o oja colorama dar as vreau foarte mult sa-l incerc aceste minunatii, iar culoarea mov este preferatul meu :D
    Multumesc mult pentru aceasta sansa de a castiga aceste premii superbe, iar blogul dumneavoastra este super si o citesc cu drag in continuare :) :*
    E-mail: p_erzsebet92@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere