Romanian Label

17:50:00

Prima impresie contează întotdeauna, iar a te îmbrăca frumos, decent şi cu bun gust nu e tocmai uşor, mai ales dacă vrei să-ţi creezi un stil propriu care să dăinuie în timp. Stilul vintage se deosebeşte de orice alt stil vestimentar deoarece nu îşi arată vârstă, poţi să-l porţi toată viaţa şi este permanent la modă. Astăzi, fenomenul vintage, foarte popular în străinătate, unde femeile sătule să mai cumpere haine „comerciale” au luat cu asalt numeroasele magazine cu haine şi accesorii de acest gen, începe să prindă contur şi în România. În general, termenul „vintage“ este echivalent cu o bună investiţie pe termen lung, lucru de care încearcă să ne convingă şi Romanian Label, brand-ul ce aduce în atenţia noastră o selecţie deosebită de ii cusute manual pe pânză din bumbac, ţesută în casă.
Fascinaţia pentru frumos, clasic, autentic şi durabil, aşa cum sunt ii-le vintage cu o vechime de cel puţin 30 de ani este firească, pentru că vorbim de piese vestimentare care au trecut testul timpului, vechi şi valoroase, unice şi memorabile” – susţine Vlad Andrieş, manager Romanian Label.


Rezistenţa în timp a acestor bijuterii vestimentare dovedeşte calitatea şi măiestria cu care au fost lucrate, multe dintre modelele de cusături fiind astăzi foarte greu de replicat. Veţi regăsi pe www.romanianlabel.ro ii brodate cu motive spectaculoase şi diverse: motivul măceşului realizat din mărgele galbene şi negre, motivul trifoiului în nuanţe de mouline maro şi fire strălucitoare aurii, motivul fluturelui şi cel al frunzei lungi sau vrejului ori motivul corzii de viţă de vie. Alte elemente care atrag atenţia sunt paleta cromatică, mânecile trei sferturi şi cusăturile dublate de sute de mărgeluţe.
Chiar dacă nu eşti o vânătoare de piese istorice, merită să îmbini vechiul cu noul pentru un look original, mai ales că liniile, culorile, formele sunt potrivite atât pentru personalităţile conservatoare, cât şi pentru cele rebele, pline de viaţă.





You Might Also Like

16 comentarii

  1. Sunt splendide, Stella!

    Pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte frumoase, dar nu vreau sa ma gandesc la pret..

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare frumoase, am avut si eu destul de multe, dar din pacate unele s-au degradat, pe altele le-a aruncat bunica :( E posibil sa mai am vreo 2-3 undeva ratacite :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase sunt, a doua m-a dat pe spate! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase! Mi-ar placea o iie d-asta:)! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. В одежде с народными мотивами всегда есть особый шарм! Очень красиво и самобытно.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt absolut superbe, si mie imi plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. slendide , a 3-a este chiar pe gustul meu !

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, sunt foarte faine.
    Doamne, le_am vazut de o mie de ori pe FB deci trebuie sa recunosc ca au avut o campanie agresiva. Puteau sa faca si 2-3 concursuri, poate au facut si n-am fost eu pe faza?

    RăspundețiȘtergere