Moment of delight

19:53:00

Dragele mele , va marturisesc ca calitatea de blogger iti aduce si anumite avantaje . Bloggeritele stiu .
Unul din avantajele acestea sunt invitatii in saloane de beauty pentru a incerca diverse proceduri de infrumusetare . Si astazi vorbim doar pe tema asta . Nu sunt eu clienta permanenta a saloanelor , dar cand primesc o astfel de invitatie nu o accept din prima . Ma gandesc   daca acest serviciu mi-ar aduce mie personal beneficii [in sensul infrumusetarii] , daca am  nevoie de astfel procedura , dar niciodata nu ma abat de la principiul meu personal - sa scriu numai adevarul , parerea mea sincera si nu flirtez cu PR - stii , doar sa ca sa scriu pe placul lor . Nu scriu informatii false , nu scriu despre toate    rujurile   mele  [ mi se pare plictisitor]  , doresc ca informatia pe care o va transmit sa fie interesanta si utila. Si va multumesc voua ca imi apreciati munca .




Nu a trecut mult timp de cand am participat la o petrecerea  Silhouette , unde s-au reunit clientii centrelor Silhouette , bloggeri , vedete .  Dupa 10 ani de activitate  brandul sa relanseaza , sa reinventeaza , dar ramane un concept unic in Romania ce ofera clientilor sai cele mai performante produse si tehnologii in scopul frumusetii .



Eu am primit un card ce include cateva servicii la centrele Silhouette si de data asta nu am stat pe ganduri .
In primul rand cunosc conceptul , cunosc cateva centre din Bucuresti , am mai avut experiente placute aici .
Dar si faptul ca toate centrele Silhouette au un personal calificat , igiena impecabila si atmosfera placuta .
Zis si facut , am ajuns    intr-o sambata dimineata la centrul din Lascar Catargiu pentru doua proceduri- manichiura si pedichiura .

Haideti sa va mai spun ceva , de obicei merg la pedichiura la Gett's din Afi Cotroceni [totul e super ok] , am mai fost si in alte locuri prin recomandari [dar am renuntat la toate in favoarea Gett's ]. Conteaza mult igiena[!!!] , personalul [ cateodata prea curios si vorbaret] , instrumentarul .
Bun , deci prima data am facut eu pedichiura si manichiura la Silhoutte . Sa va mai spun ceva? Pana acum nici nu stiam [ nu am observat] ca au asa servicii , vedeam doar aparatura sofisticata .
Daca va spun ca pentru prima data [!] am avut parte de o procedura cu totul altfel , MINUNATA!
Pedichiura si manichiura au durat cu totul 2 ore . Adevarate proceduri SPA , ca la carte ! Muzica ambientala in surdina [ da , nu sunt despusa sa stau la proceduri beauty sub muzica pop-rock asurzitoare] , fata care s-a ocupat de mine a fost deosebit de amabila , nu m-a agasat cu intrebari de genul '' de unde sunteti , ce faceti aici '' , are maini de aur si m-am relaxat nespus , la un moment dat mai nu am adormit . Nu mai zic ca totul a fost executat impecabil si fara foarfeca[!] . Eu am plecat de acolo  relaxata si multumita. Va spun sincer , nu am mai trait astfel de experiente si nu am cuvinte sa descriu cat de frumos a decurs totul . V-am mai spus , nu laud ceva sau pe cineva doar ca am primit un serviciul gratis . Merita , merita si recomand voua tuturor sa traiti astfel de experienta macar odata . Sincer , nu stiu  exact cat costa mani-pedi la Silhouette , dar daca va doriti cu adevarat, puteti afla la telefon .

You Might Also Like

14 comentarii

  1. Multumim pentru prezentare, apreciez obiectivitatea atunci cand scrii despre un serviciu sau produs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine suna, chiar ca moment of delight! :) Iar igiena intr-adevar e foarte importanta in ceea ce priveste saloanele. Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant...dar eu nu merg la saloane pentru ca ma plictisesc foarte tare, desi pare interesant conceptul si toata aparatura. Si cum ai zis igiena si personalul conteaza mult:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu apreciez o manichiura/pedichiura facuta bine, mai ales ca am intalnit situatii cand nu stiam cum sa ies mai repede de acolo :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut tonul deschis cu care ai scris articolul! Sincer, obiectiv, prieteneste...

    Te pup, draga Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca un review sincer face cat 10 review-uri pompoase insa sunt si cazuri cand experienta chiar este 100% placuta insa este perceputa ca fiind falsa doar pentru ca suntem bloggeri si se considera ca asta trebuie sa scriem. Eu una nu pot sa scriu un review daca nu este din inima si prefer sa nu lucrez cu o anumita firma daca eu nu le-as cumpara produsele.
    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc tare mult pentru comentariu si pentru follow, te urmaresc si eu acum :*
    Cat despre manichiura si pedichiura, eu de regula le fac singura, la saloane am avut parte numai de esecuri pana acum si am renuntat in a ma mai duce :)) Desi, as incerca la Silhouette dupa ce am citit postul tau si faptul ca nu folosesc foarfeca :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ai cat mai multe beneficii!
    Stim ca un blog nu se intretine usor , nu e ca si cum ai primi totul gratis :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoasa experienta!
    Si in concluzie? Renunti la Gett's in favoarea celor de la Silhouette? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Catalina , nu renunt definitif la gett's. si acolo imi place. mersi

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu ador aceste proceduri, mici trucuri care ne ajuta ;)
    P.s. tu arati minunat, fresh & stylish, ca intotdeauna! pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, asa e cu bloggerii si invitatiile. Si eu primesc foarte multe invitatii la evenimente mondene, nu reusesc sa merg la toate, dar la o parte din ele merg. De curand am primit o invitatie din partea unui salon de frumusete, nici n-am avut timp sa ma uit bine la detalii si la oferta lor, sa vad si eu daca e o procedura de frumusete care mi-ar aduce beneficii, vorba ta. Pot sa-mi fac programare la salonul respectiv incepand cu 15 iulie.
    Sa ai o saptamana cat mai reusita!

    RăspundețiȘtergere