Mini vacation

20:51:00

Dragele , m-am reintors dupa o mica vacanta. Nu am fost departe, chiar foarte aproape - in Bulgaria . Intrucat timpul a fost scurt , Bulgaria a fost o alegere perfecta. Poate cineva e interesat , asa ca o sa scriu cateva cuvinte. Am facut rezervarea pe booking cu cateva zile inainte de plecare , de zece ani fac rezervarea asa , nu am avut niciodata vreo problema.Cel mai bun si rapid drum spre Balcic este autostrada pana la Constanta - Vama Veche-Duranculak -Balcic[de la Vama Veche mai sunt 60 km]. Cred ca e a cincea oara cand ne cazam la acest hotel si il recomand calduros. Se afla la iesirea din Balcic spre Albena , e un hotel de familie , curat, modern , sigur. Are parcare supravegheata, piscina , wi-fi , etc . Eu aleg acest hotel mereu intrucat nu sunt interesata de plajele din Balcic [ sunt vreo doua foarte proaste] . Aproape de hotel se afla gradina botanica din Balcic si palatul reginei Maria[ trebuie vazut , e foarte frumos ] si altceva nu aveti ce face acolo. In fiecare zi noi plecam la plaje fie din Albena , fie din Golden Sands , plajele sunt foarte frumoase acolo si multa animatie .Cu masina pana la Albena sunt cam 10 minute si dupa urmeaza Nisipurile  de Aur .De fapt pe plaja am stat foarte putin , ne-am plimbat peste tot pana la Varna . In afara de Albena si Golden Sands Bulgaria nu arata prea bine, Romania e muuuult peste . In rest nu a fost nicio problema, nici cu siguranta , nici cu politia. Am trecut        si pe la Cape Kaliakra [ e superb acolo] si vestita Dalboca[a fost o coada de nu vedeai, nu am stat , am mancat destule midii in vacanta] . Daca mai aveti intrebari , va raspund cu drag.
In vacanta nu m-am machiat deloc [ ca de obicei , chiar daca imi iau cateva produse dupa mine] , am purtat tinute lejere si comode , m-am odihnit un pic . Vacanta cea mare e inainte!
















You Might Also Like

27 comentarii

  1. Wowm auperbe peisajele! <3
    Si tu esti foarte frumoasa in poza, te-am admirat si pe instagram :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai avut o mini-vacanta frumoasa. Inca nu am fost in Bulgaria, dar mi-a placut ce am vazut din pozele tale. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb!Stam la 2 pasi de Bulgaria dar nu am ajuns.Inca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ai avut o vacanta pe cinste. La Balcic trebuie sa ajung si eu, neaparat. Imi plac tinutele lejere pe care le-ai abordat si arati minunat in costum de baie. Te pup!
    P.S. Ne vedem sambata? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi s-a parut gradina domeniului regal o paragina, am fost acum 2 zile. Groaznic. Balarii, pamant crapat, flori neingrijite, cabluri, sticle de plastic pe jos, asfaltul numai gropi...inacceptabil - in plus, ramasite de la niste reparatii. am mai fost in 2008, nu era in halul asta. Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi doresc sa ajung la Balcic, la capul Kaliakra si Varna am ajuns. Gasesti cate ceva frumos peste tot :)
    Dragute tinutele de vacanta :)
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost si eu o singura data la Albena, anul trecut de 1 mai, dar nu prea mi-a placut. Era curatel, dar nu m-a convins sa ma mai duc.
    In schimb tu arati superb! Cred ca ti-am mai zis-o, dar asta este adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur mult pentru tine, Stella! Ai reincarcat bateriile pana la vacanta cea mare despre care spui!

    Sunt minunate fotografiile, cadrele surprinse! Tu arati excelent, asa cum ne-am obisnuit!

    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. E prima dată când te văd în costum de baie și ești de admirat, arăți foarte bine pentru vârsta ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Stella, sunt 3 plaje. Mai este încă una în afară de cele două de lângă palat, care n-au nici măcar acces direct la apa mării.
    Cred că v-am văzut într-o seară, doar că mi s-a părut că sunteți mai scurtă decât arătați în poze și-am zis să nu fac vreo confuzie. Erați cu un bărbat foarte înalt în cazul în care nu v-am confundat.
    Balcic mi se pare ok pentru tineri, e destul de distractivă viața de noapte acolo și mai interesantă decât cea de pe litoralul românesc, din punctul meu de vedere. Muzica e de calitate și nu te lovești de snobi la tot pasul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Superbe pozele, se vede ca ti-a priit vacanta!
    Am ajuns si eu acum doi ani o zi la Balcic sa vizitez castelul, mi-au placut gradinile foarte mult!
    Anul trecut am fost la Sveti Vlas, langa Nessebar, o statiune minunata, pe care o recomand din toata inima. Noi am rezervat tot prin booking, dar un apartament cu bucatarie ( sa mai pregatim la copil cate ceva, ca nu mananca pe la terase...)chiar pe malul marii, cu piscina, superb!
    Din pacate drumul pana acolo de la Giurgiu ne-a omorat, am facut o zi 250Km.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte frumose fotografiile. Sper ca te-ai relaxat.

    RăspundețiȘtergere
  13. vaaaiiii , tocmai ce am fost...daca ne-am intalnit in gradini ? :) merg des pentru ca este foarte aproape de mine...ma fascineaza castelul acela !

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt foarte frumoase pozele iar tu arati absolut grozav! :) Pup

    RăspundețiȘtergere
  15. esti superba, draga mea. Sa iti fie de bine concediul!

    RăspundețiȘtergere
  16. Emanaţi numai armonie şi împlinire. Mă bucur că aţi avut parte de un mini concediu plăcut, iar vacanţa mare ce urmează să vă fie minunată, numai cu momente unice :-)

    RăspundețiȘtergere
  17. Superbe pozele, arata a o vacanta super :)

    RăspundețiȘtergere
  18. "In afara de Albena si Golden Sands Bulgaria nu arata prea bine" am mai auzit asta :) Oricum fotografiile sunt superbe iar tu ai un corp de invidiat! Sper ca te-ai intors plina de energie

    RăspundețiȘtergere
  19. Очень красивые места! Стеллочка, у тебя сногсшибательная фигура! Ты в купальнике шикарно смотришься. И еще тебе очень идут короткие платья и шорты! Прятать такие красивые ноги - преступление))
    Целую! И желаю хорошего дня!

    RăspundețiȘtergere
  20. Foarte bine a picat articolul acesta! Tocmai ma gandeam sa tragem o fuga la Balcic. Voi lua in considerare recomandarea cu hotelul. Aratati foarte bine, corpul nu-si tradeaza varsta.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  21. superbe locurile prin care ai fost, mi-e dor si mie de o vacanta
    http://loving-evelyn.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa-ti fie de bine mini-concediul!:)
    Imi placi in toate pozele. Se vede ca te-ai relaxat catusi de putin!
    Pupici!
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  23. Un lugar precioso y unas fotos muy bonitas. Estás guapísima, elegante y atractiva con todos los looks. Me encanta el primer vestido.

    RăspundețiȘtergere
  24. intentionez sa merg la mare curand si eu in golden sands, ai putea sa-mi spui cum sunt plajele, cum e apa? cum e nisipul? e curat p-acolo? tare n-as vrea sa raman dezamagita si sa fiu nevoita a apela la inspectorul vacanta...

    RăspundețiȘtergere
  25. Diana , dupa parerea mea apa e mult mai curata, plajele au nisip fin ,curat,e curat totul.

    RăspundețiȘtergere