Mega effects ? ? ?

21:27:00

Dragele mele , neaparat am vrut sa scriu aceasta postare . De obicei nu scriu despre produse cosmetice care nu ma incanta , dar despre acest produs trebuie sa scriu .
Este vorba despre noua mascara Avon Mega Effects Mascara . Stiu ca e un produs nou , eu l-am primit la Digital Divas [era singurul produs cadou intr-o ditamai sacosa de panza]
Ce zice Avon :
Summary. Avon Mega Effects Mascara looks completely different from any of my mascara I’ve ever had. It’s ergonomic brush is comfortable and can be adjusted to any angle you like. But every time I manage to do a lot of smudges on my upper lid and the result on my lashes isn’t so stunning as expected.
Ce zic eu:
Bad , bad product! A vrut Avon cred sa faca ceva nemaivazut pe planeta asta si a facut ! Prima impresie -ce fac eu cu asta si cum o aplic? Periuta mie personal ma duce cu gandul la pensule de vopsit peretii .Chiar daca aparent manerul e comod de tinut in mana , asta doar aparent , credeti-ma .
Rezultatul aplicarii e dezastruos! Pot sa zic ca e inacteptabil! Periile ranesc pleoapa  superioara , murdaresc totul in jurul ochiului , niciun mega efect nu exista ! Am incercat in diferite moduri  de cateva ori sa aplic mai incet , mai cu atentie , dar e imposibil . Nu merge!
Nu am aruncat acest rimel doar sa-l las ca amintire , nu cumva apoi sa fie declarat inovatia secolului
Nu recomand nimanui acest produs , nu cumparati si nici nu incercati!






You Might Also Like

38 comentarii

  1. Uh, arata cam aiurea si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar trebui aplicat ... Sa inteleg ca cine a fost cuminte si a stat pana la final la DigitalDivas a primit si premii? Halal organizare ... Te pup, draga mea, merci de prezentare! Poate le convinge si pe altele ca nu merita testat ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina, iti dai seama ce am primit! o sa ramana in sertar sa arat nepotilor.pup

    RăspundețiȘtergere
  3. ce-i monstuosenia aia?:)) era deja un rimel tip pieptan pe piata trebuiau sa scoata si rimelul bidinea:))

    RăspundețiȘtergere
  4. eram sigura ca o sa fie prost :)) il lauda cineva prin blogosfera,pusese si poze cu arata aplicat(arata groaznic) si ea spunea ca e nemaipomenit! doar pentru ca arata frumos si inseamna ca e si bun...

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-ar fi placut sa vad si o poza...sa vad ce era la ochisorii tai :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru review! Cred ca si eu as fi fost tentata sa il incerc pentru faptul ca e altceva dar si pentru ca am mai avut o mascara de la AVON care chiar mi-a placut. Ma bucur insa ca am citit acest review, cu siguranta ii voi zice pas :) :*

    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Kleo, nu cred ca vrei sa vezi asa ceva. mersi!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Unele chestii ar trebui sa ramana clasice, nu m-as vedea sa ma dau cu bidineaua. Prima dat cand am vazut produsul chiar m-am intrebat "sigur e o mascara" ? :))
    xo

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce ciudata e periuta:)) si pare cam incomoda:) bine ca l-ai primit cadou:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne, ce-o fi fost in mintea lor cand au "creat" asa ceva??? Nu m-ar tenta sa incerc un rimel cu o astfel de "perie"!:))

    E binevenit articolul, Stella! Multumim mult!

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. Intr-adevar ciudat, nu m-ar tenta nici intr-o mie de ani asa ceva! Un mare rateu pentru ei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Arata cam nasol peria... nu imi prea pot imagina ceva extraordinar cu un asemenea ozn de perie :))) bine ca a fost gratis si nu ai dat bani pe el ca mai apoi sa-l arunci la cosul de gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Adevarul e ca nu arata prea bine :)) Am citit si pareri bune despre el dar nu-mi imaginez cum as putea sa ma invat cu periuta lui, asa ca nu l-as incerca. Pup

    RăspundețiȘtergere
  14. e ciudat tare...chiar bidinea !

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce bine am ras de dimineata Stella :))))
    Mi-ar prinde bine sa fac niste aplicatii pe wall cu ei. Auzi, poate la periajul dentar merge

    RăspundețiȘtergere
  16. Bravo, my dear pentru ca ai un blog real si nu scrii doar ce vor sa auda cei ce pun cate un produs in punguta de cadouri.

    RăspundețiȘtergere
  17. M-a amuzat teribil aspectul pensulei! Nu am nicio curiozitate sa incerc acest rimel!

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate mega-efectul e cel de la mazgaleala! :)) Imi si imaginez cum m-as juca cu bidineaua, ce fard sa necesit, doar innegresc totul in cale! :))

    RăspundețiȘtergere
  19. E dificil cu periile astea ciudatele...au mai incercat si altii dar tot peria clasica e de baza :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Hapi , chiar , nu m-am gandit. Doar la varuit peretii. pup

    RăspundețiȘtergere
  21. :)) pensula arata mai ceva ca o bidinea pentru vopsit pereţii. Cred că se ia pe ea rimel încât să se rimeleze 10 fete.
    Înţeleg că ei ştiu că sunt femei care doresc mai mult şi mai mult rimel, dar un rimel ca acesta nu va fi cumpărat de prea multe doamne.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mama mia, arata a o "maturica". ;))
    Groaznic. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Am avut ocazia să-l văd în catalog de ceva timp, prezentat cu mare vâlvă, anunţându-ne de marea lui lansare în iunie parcă... Dar bine că nici măcar o clipă nu mi-a inspirat ceva mai mult decât... "What is this...???"
    Vă pup, o săptămână frumoasă să aveţi :-)

    RăspundețiȘtergere
  24. eram curioasa sa vad ce zici de acest produs, eu sigur nu l-as aplica, nu stiu cum m-as descurca cu atata mascara care e peste tot:( chiar ca arata ca o bidinea:( foarte nasol. not glam at all!

    RăspundețiȘtergere
  25. Arata tare ciudat. Nu l-am incercat, dar as fi sceptica. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  26. Primul lucru pe care l-am zis cand am vazut pozele tale: OMG ce de produs risipit in spatele perilor. Apoi mi-am dat seama ca tot produsul e risipit, avand in vedere metoda de aplicare..

    RăspundețiȘtergere
  27. deci mie imi place super mult rimelul asta ! Imi face genele faine ... depinde de genele fiecareia. Imi pare rau ca nu ti se potriveste.

    Cu sacosa aia de la Avon ma duc la cumparaturi :)) e incapatoare si rezistenta :))ha ha ha
    macar atat

    RăspundețiȘtergere
  28. Si eram tare curioasa cum este, ma speriase peria din pozele ce le-am mai vazut pe net, dar acum m-a speriat si mai tare si nu mai imi trebuie sa il incerc. :)

    RăspundețiȘtergere
  29. looks very interesting. your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Wow, uite, la reactii de acest gen ma asteptam atunci cand cineva decide sa schinbe ceva clasic cum este periuta de mascara normala.

    Am scris si eu un review foarte amanuntit despre efecte, aplicare si toata experienta cu acest rimel aici: http://www.cosmetiquette.ro/review-avon-mega-effects-mascara-rimel-de-la-avon/

    RăspundețiȘtergere
  31. Bine punctat, sunt de aceeasi parere! pupici:*

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  32. Даааа, мне такое не понять))

    RăspundețiȘtergere