Hand made with love

22:29:00

Acum ceva vreme am primit un cadou tare dragut de la Cristina , o fata deosebita ce se afla in spatele blogului Handmade sister . Pur si simplu admir din tot sufletul oamenii care fac ceva cu pasiune si  dragoste .
Cristina mi-a adus  personal cadoul  la cabinet si  mi l-a oferit cu drag . Intr-un ambalaj dragalas am gasit doua creme si un praf de dinti . Cremele sunt ascunse in niste borcanase superbe , pictate manual chiar de Cristina . Cred  ca pentru orice doamna, domnisoara un astfel de cadou ar fi minunat!


Crema hidratanta cu unt de Shea si germeni de grau - surprinzator de usoara , ca un sufleu delicios de culoare galbena . O folosesc in fiecare seara pe toata fata , gat , decolteu . Crema extrem de usoara , imediat intra in piele , nu lasa nicio pelicula grasa [ de aceia zic ca e surprinzator] , hidrateaza foarte bine , simt pielea foarte moale . Are un miros usor , nu identific a ce , dar e placut.
Crema hidratanta cu palmarosa si chimen - gandita special pentru tenul cu probleme . Hidrateaza exelent, regleaza excesul de sebum . Garantata 100% si pentru tenuri acneice ! Eu eu folosesc dimineata inainte de machiaj. Iarasi surprinzator , dar merge foarte bine ca baza pentru machiaj, chiar lasa tenul si matifiat si hidratat .
Ambele creme au o textura aerata, foarte usoara . Recomand cu drag , ingredientele 100% naturale imbinate cu multa dragoste si pricepere vor incanta orice ten !
Praful de dinti m-a speriat de la inceput , recunosc. Totul din cauza ca in contact cu apa se face galben . Si cum eu tin la dantura mea foarte mult , am crezut ca imi va galbeni dintii. Desigur , nu avea cum. Doar e gandit si format din ingrediente specifice pentru ingrijirea dintilor , nu sa le ingalbeneasca. De fapt ingalbenirea se produce datorita pudrei  din lemn dulce si NU , NU ingalbeneste dintii! Acum il folosesc linistita .
Praful este foarte , foarte fin , contine menta , iar lemnul dulce ii da o aroma placuta care improspateaza gura. Foarte bine curata suprafata dintilor , se simt foarte luciosi! Dar desigur , nu trebuie sa uitam si de ata dentara[obligatoriu!]  Asa ca eu , ca medic stomatolog , recomand acest praf de dinti , mai ales ca contine doar ingrediente naturale . Incercati, veti fi incantate!


Toate produse se fac la comanda , Cristina va prepara creme si prafuri magice cu multa dragoste in cateva zile . Le puteti gasi aici . Si puteti citi mai multe despre ingrediente magice pe blogul Cristinei si chiar va rog sa o sustinem . Merita sa sustinem oameni cu suflet mare cu adevarat!
Multumesc din suflet , Cristina!!!


You Might Also Like

10 comentarii

  1. Subscriu intru-totul celos spuse de tine! Cristina este un OM cu suflet mare, e o fata deosebita! Iar personalitatea sa se reflecta in minunile care ii ies din minte si din maini!

    Te pup, Stella!
    M-a bucurat articolul tau...:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cadou frumos si atat de feminin mi se pare din cauza borcanselor pictate, face o munca frumoasa Cristina. Sa le folosesti cu mare bucurie. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Estas cremas parecen realmente buenas! Un beso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma bucur cand aflu despre oameni atat de pasionati! Multumim ca ai impartasit cu noi experienta cu aceste produse-bijuterie!

    RăspundețiȘtergere
  5. DA ! le-am admirat si eu , minunateee !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar sunt deosebite, si eu sunt foarte multumita de produsele pe care le incerc. Acum m-ai facut curioasa si cu praful de dinti! Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Arată minunat! Cu siguranţă voi trece şi eu pe la blogul Cristinei. Vă mulţumim! Weekend minunat! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. как интересно!
    Ни разу не использовала уходовые средства хэнд мейд

    RăspundețiȘtergere
  9. vaiii arata delicios!!! parca sunt ceva cremute comestibile :)
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit pana acum , insa prezentarea ta m-a convins sa incerc. Faptul ca sunt handmade e un beneficiu enorm intr-o lume in care nu mai gasesti nimic natural.

    RăspundețiȘtergere