Beauty review

17:15:00

Dragele mele , astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre produse cosmetice pe care le folosesc acum. Stiu cat de utile sunt astfel de pareri , fiecare tragem concluzii si decizii . De altfel  si mie imi place mult sa citesc review-urile voastre si de cele mai multe ori cumpar un produs sau altul dupa ce citesc pareri pozitive.
Sper sa va fie de folos .
1 .In Bulgaria , mai exact in Golden Sands , intr-o farmacie am gasit un stand intreg cu cosmetice Wet n Wild, demult imi doream cate ceva , dar cand am ajuns in dreptul standului nu am mai stiut ce vreau. Dupa ce m-am dat cu tot ce era pana la cot , am hotarat sa cumpar doua paletute de farduri .
Aparent culorile sunt asemanatoare , dar nu e asa . Difera atat culorile cat si ''structura'' fardurilor. Deja au devenit preferatele mele la momentul actual , sunt foarte pigmentate si rezistente . Costa putin , calitatea e buna , merita .




2. Am cumparat din curiozitate masca Dove . Demult nu am folosit nimic din comert, doar produse profesionale . Ambalajul ne incanta cu o gramada de promisiuni , par stralucitor si hranit doar intrun minut.
Dar trebuie sa spun ca dupa parerea mea , 1 minut nu e de ajuns! Am incercat sa tin masca 1 minut , mai multe minute si mai multe minute... Dupa un minut efectul e aproape zero , parul ramane aspru si greu de pieptanat. Asta sa refera doar la parul meu! Poate pe alt par efectul e altul. Pentru mine cel mai bine a functionat cand am lasat masca vreo 10-15 minute . Totusi , nu as recumpara acest produs, nu m-a incantat .
3. Ce m-a incantat in mod deosebit asta e crema exfolianta Balea DM . Am descoperit-o intamplator , dar m-am indragostit . Chiar daca contine particule exfoliante fine , curata foarte bine , e cremoasa , are un miros discret , placut , inchide porii vizibil si nu usuca pielea! O folosesc de 2-3 ori pe saptamana si sunt incantata maxim. O foloseste cineva?



4. De ceva vreme folosesc gel anticelulitic Lancome Sculpturale . Cand am fost  la Silhouette  mi s-a facut mai intai diagnosticarea pielii si siluetei in general.  Eu stiam asta , dar mi s-a confirmat ca am greutatea perfecta , nu am retentii de apa, aproape nu am celulita , deci nu pot sa nu ma laud- sunt perfecta. Hi hi .
Si nu fac eu nimic deosebit in sensul asta, genetica e buna . Dar din cand in cand [ cand imi aduc aminte]  folosesc creme de corp . Acum mi-am adus aminte de acest gel Lancome si il folosesc aproape zilnic. In primul rand pentru are un efect racoritor ! Si pentru ca are o textura de gel foarte usoara  ce intra imediat in piele si o lasa extrem de fina. Love it!

5. Chiar daca am multe rujuri , sunt momente cand simt nevoia acuta de un ruj nou , dar imediat . Si asa am intrat eu in Sephora si am        luat primul ruj sarit in ochi . Si bine ca imi place , ca altfel ajungea la gunoi , cum multe altele . Culoare aprinsa , indrazneata , fuchsia adevarata su subtonuri roz , foarte rezistent , cremos .


Astea sunt cateva produse pe care le folosesc acum , sper ca parerea mea v-a fost de folos. Week-end placut!

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Ce bine arata paletutele... Sa le folosesti cu mare bucurie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate produse ai, ma bucur sa citesc pareri despre produse pe care nu le-am mai incercat. Si eu ma inspir cand cumpar ceva, dar am nevoie sa am incredere in persoana unde am citit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu ma inteleg prea bine cu Dove in materie de sampoane.Imi incurca rau parul si pare imbacsit si murdar.Si parca si gelurile de dus s-au schimbat...:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ma oftici cu Wet'n'Wild:P! Rujul ala arata foarte bine. Imi plac toate produsele prezentate de tine, dar mai ales fardurile!Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am balsamul Dove, din aceeaşi gamă, şi mă împac destul de bine cu el. masca nu am încercat-o, e drept, îmi pare rău că nu ţi-a făcut bine. Rujul ăla arată fantastic. Mi-ai făcut poftă de shopping :D Weekend frumos, scumpa, şi bine ai revenit din mica vacanţă, că n-am apucat să-ţi spun. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Câte lucruri frumoase. Să le folosiţi pe toate sănătoasă şi voioasă :-)
    Weekend minunat! :-)

    RăspundețiȘtergere