The power of plants

21:21:00

Ce frumoase sunt diminetile de vara , cand soarele e inca bland si vantul adie usor cat sa-i simti mangaierea ..
Cu atat mai frumoase , cand ai o intalnire intr-o gradina superba cu oameni dragi si urmeaza sa-ti savurez cafeaua sub umbra copacilor , muzica in surdina , dar si sa descoperi o gama noua de produse minunate .
                                       BOOTS BOTANICS - THE POWER OF PLANTS

Toata gama   Botanics  a fost relansata si imbunatatita si din aceasta luna se poate gasi exclusiv la farmaciile Sensi Blu . Toata gama Botanics este absolut naturala , contine extracte vegetale pure si este o solutie ideala pentru ingrijirea pielii . Am descoperit produse adecvate fiecarui tip de ten , am mai descoperit produse dedicate exclusiv barbatilor  si produse pentru par . Am ramas fascinata de prezentarea , noile ambalaje si urma sa descopar beneficiile pe pielea mea . 

Botanics All Bright - are ingridientul de baza hibiscus [ cu proprietati regenerante] , produse destinate pentru ten luminos si hidratant . In aceasta gama gasim demachiantul delicat sub forma de laptisor , demachiantul pentru ochi, lotiune tonica , crema hidratanta de zi cu SPF 15 , exfoliant si servetele demachiante
Botanics Shine Away - ingredientul de baza este salcie si e destinat tenului mixt-gras.M-a atras aceasta gama , mai ales acum vara problema e actuala . Din aceasta gama fac parte spuma de curatare , crema matifianta , gel matifiant si masca cu argila
Botanics Men - gama pentru barbati , ingridientul de baza este ginseng cu proprietati antioxidante si include crema hidratanta pentru ten uscat , crema matifianta , balsam dupa ras, rol-on pentru ochi , deodorant , exfoliant, gel de dus. Nu ramane decat sa invatam pe barbatii din viata noastra sa se ingrijeasca . Apropo, fiul meu foloseste crema hidratanta si balsamul dupa ras si e foarte incantat.
Botanics Haircare - gama destinata ingrijirii parului , ca ingridient de baza are quinoa  si quillaja - pentru hranire , hidratare . Gama are mai multe sampoane , balsamuri , masca fabuloasa , ser pentru luciu si protectie
Acum ca v-am prezentat putin toata gama de produse , sa va spun ce mi-a placut mie personal si ce folosesc eu in prezent .


In prezent folosesc - lotiunea tonica All Bright , masca ionica cu argila si masca pentru par .
Doar aceaste trei produse le folosesc deocamdata si imi plac foarte mult . Si va spun si de ce .
Lotiunea tonica o aplic dupa fiecare demachiere dimineata si seara , am descoperit ca contine si AHA , deci , lupta si impotriva petelor . O lotiune foarte placuta , fara miros , curata bine tenul, simt o improspatare, luminozitate , un pic micsoreaza porii , nu lasa nicio pelicula neplacuta pe piele . Im place senzatia de ten curat . Love!
Masca ionica cu argila - o masca foarte eficienta si rapida! Rapid se usuca , micsoreaza visibil porii , lasa tenul foarte curat . Love!
Masca pentru par hidratare in 3 minute - love!  Consistenta unei creme mai dense cu un miros discret placut , se aplica usor si chiar face ce promite. Am simtit dupa 3 utilizari ca parul meu are mai mult luciu .
Ma indrept zilele urmatoare spre farmacia Sensi Blu pentru achizitionarea gamei shine away.
Va atrage ceva, fetelor? Ati mai folosit gama Botanics ? Dar acum toata gama oricum e inbunatatita si cred ca o sa va placa mult.





You Might Also Like

11 comentarii

  1. Que bonita con ese vestido camisero y me encantan los productos de arbolario! Un beso amiga.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  2. Masca pentru par ma atrage! :)
    Sa folosesti cu bucurie produsele, draga Stella!
    Multumim pentru prezentare!

    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta noua gama:)

    RăspundețiȘtergere
  4. super produse , adevarat...si ce loc minunat Stella :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru prezentare, suna promitator, insa nu ma pot pronunta fara sa stiu pretul, din apacte nu pot face cumparaturi fara sa nu stiu valoarea unui produs.
    Super tinuta safari-like!
    xo

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaela, eu zic sa vezi in farmacii preturile.eu nu pot sa spun toate preturile. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut mai demult o crema de corp de la ei cu miros de flori de tei. Absolut fabuloasa, acum mi-ai amintit de ea cand ai povestit despre produse. Cand mai termin din ceea ce am sigur le fac o vizita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai folosit produsele lor dar suna interesant :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele arata foarte bine. :)
    Am fost si eu de curand la o prezentare de produse, e vorba de brandul nord-american de produse de ingrijire Vitabath (am publicat azi un articol pe blog despre acest eveniment si produsele respective), si sunt foarte faine -- am incercat cateva, si imi plac mult.
    Sa ai o saptamana cat mai reusita!

    RăspundețiȘtergere