Small beauty shopping

18:35:00

Dragele mele , va prezint  cateva chestii cumparate chiar azi si deja l-am folosit , asa ca pot sa va spun cateva cuvinte. Nu fac de obicei astfel de postari , dar stiu cat de utile sunt astfel de prezentari chiar mie , poate si pe voi va intereseaza.
Intrucat nu stiu cum am ramas fara sampon si tot am auzit review-uri pozitive la gama Yes To Carrots , am luat din Sephora samponul . Balsam inca mai am , asa ca balsam Yes To Carrots voi lua neaparat data viitoare .
Sampon Yes To Carrots 
Recipientul este destul de mare , 425 ml si cred ca va fi spornic. Samponul de culoare portocalie deschisa , are un miros placut , discret , mirosul nu persista pe par umed . Curata foarte bine si chiar fara balsam da senzatia de par moale , hranit . Dupa uscare parul are si volum , dar si o stralucire . Acum l-am utilizat prima data si mi-a placut foarte mult! Pretul este de 46 lei in magazinele Sephora . Pe ambalaj scrie ca are 99% ingridiente organice , ce ma bucura si mai mult .
Pe site-ul oficial are si o descriere magica , asadar ma bucur ca l-am luat si daca l-ati folosit si voi , scrieti-mi si parerea voastra.



La cumpararea samponului am primit doua mostre BB Magica Collistar . Cu toata nebunia bb , cc cred ca nu exista vreo marca de cosmetice care nu are asa ceva .
Magica BB Collistar promite intr-o singura aplicare luminozitate , uniformizarea culorii , culoare naturala si actiune impotriva ridurilor . Are SPF 20 .
Ce pot spune eu dupa o aplicare :
Culoarea 1 [light/mediu] este destul de deshisa , cu siguranta s-ar potrivi fetelor cu ten alb , deschis. Pentru mine acum e prea deschisa . Are consistenta unei creme foarte lejere , ca o crema colorata . Intradevar , ofera luminozitate , acel aspect ''sanatos'' . Nu uniformizeaza atat de bine , de fapt pentru un ten aproape perfect e perfecta. Pentru ten cu pete si alte probleme doar poate ca baza. Senzatia dupa aplicare e foarte placuta , nu lasa pelicula grasa , deci in general un aspect placut , glowly . Nu stiu cat costa , nu stiu cat rezista .Recomand pentru tenuri fara prea multe probleme.




 Si mult asteptatul produs de la Roxana - Sally Hansen Instant Cuticle Remover .
Demult vroiam sa-l incerc si iata astazi am facut  si cunostinta si cu Roxana , ea mi-a adus produsul comandat si mi-a oferit si un mic cadou[ ca de obicei e tare atenta si draguta]
Si daca tot trebuia sa-mi fac manichiura , am pus la treaba acest produs. Sincer? OMG! Am ramas impresionata ! Cum  promitea , 15 sec dupa aplicare am curatat cuticula cu un betisor special , s-a dus totul ! Cuticula cu un aspect perfect , curata , fara prea multe manevre, foarte rapid . Deci , sincer, m-a impresionat acest produs si sigur il voi recumpara ! La Roxana a costat in jur de 35 de lei , pret super bun.
Si pentru manichiura am ales oja Opi din colectia Euro Centrale ''vant to bite my neck? ''- nuanta dedicata Romaniei.
Sper ca v-a fost de folos postarea.


You Might Also Like

22 comentarii

  1. Am avut samponul, mi-a placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. super Magica BB Collistar ;) Imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de tentant produsul Sally Hansen, Stella! E grozav ceea ce spui in legatura cu el!

    Iti doresc sa le folosesti pe toate cu bucurie!

    Te imbratisez, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Samponul l-am avut si eu mai demult, mi s-a parut foarte bune! :) Si acum ma tenteaza tratamentul Sally Hansen, bineinteles :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. AAA, fetele, mersi, deci review-urile din blogosfera pozitive ma bucura mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Roxana, pentru tine e perfect acest bb magica, tu ai ten fara cusur.pupp

    RăspundețiȘtergere
  7. Samponul l-as incerca si eu. Chiar mi se termina cel pe care il folosesc in prezent.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dara, sigur o sa-ti placa! cu incredere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am avut samponul, de la Yes to Carrots am avut doar balsam de buze care a fost minunat. Oja de la OPI este minunata:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ремувер СХ у меня есть и я им довольна!
    Шампунт и ВВ такие не пробовала пока что.
    Стелла, лак очень красивый!

    RăspundețiȘtergere
  11. Aaaa ti-ai luat samponul:D. Sa le folosesti pe toate cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  12. De cand caut si eu acel produs de la Sally Hansen...pana la urma sigur fac o comanda :D

    RăspundețiȘtergere
  13. ai dreptate, e nebunie cu BB, CC....nici nu mai stii care, ce, cum :))) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu folosesc samponul Yes to Carrots de vreo 6 luni si sunt tare incantata de el. Sa incerci si balsamul din aceeasi gama Stella, impreuna fac o echipa imbatabila si parul este divin. Mi-am cumparat si eu acum cateva luni gelul de cuticule de la Sally Hansen si de asemenea sunt tare multumita de el, mi se pare si foarte spornic. Sa te bucuri de produse. Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  15. Laura, mersi! neaparat imi iau si balsamul.pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. Laura, mersi! neaparat imi iau si balsamul.pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. o sa testez neaparat samponul !
    culoarea ojei tare-mi place :)

    RăspundețiȘtergere
  18. It's a shame that this shampoo does not get to where I live ... It seems to be great ... Love, love your nail polish! Have a great week, Lady ..

    RăspundețiȘtergere
  19. Samponul nu l-am incercat insa imi place mult gama de produse Yes To asa ca dupa review-ul tau cred ca am sa-i acord o sansa :).
    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Am citit numai pareri bune despre Yes To, ma bucur ca si a ta e la fel, de la Sally am o solutie de sters oja, astept momentul cand voi putea sa cumpar si asta pentru cuticule. Multumesc. xo

    RăspundețiȘtergere
  21. Am si eu solutia pentru indepartarea cuticulelor, e foarte buna, intr-adevar si nu prea ma pot lipsi de ea. O folosesc de mai bine de doi ani.
    P.S.: Mi-a facut mare placere sa te vad la Digital Divas, acum pot adauga o voce si un pic de personalitate in plus imaginii pe care o aveam deja formata de pe blog. :)

    RăspundețiȘtergere