BENEFIT Fake Up review

10:25:00

Dragele mele , iubitoare de frumos , astazi va prezint un produs marca Benefit ce a fost lansat odata cu noile colectii Sephora .
In primul rand vreau sa spun ca sunt genul de fata ce port mereu cu mine trusa de cosmetice , dar mereu , la servici, cumparaturi , oriunde . Nu concep sa nu am cu mine produse favorite pentru un retus mic in timpul zilei , o oglinjoara cocheta , etc . Ma trezesc intodeauna dimineata devreme si ma culc tarziu . Toata ziua la servici sub masca, casca, ochelari, lupe si apoi  fug la diverse intalniri , evenimente si vreau sa arat mereu bine , cu o privire neobosita , cu zambet, tenul cat de cat odihnit. Bineinteles ca recurgem toate la diverse trucuri, secrete . Trebuie sa aratam bine mereu, pentru asta suntem femei si avem un arsenal impresionant la dispozitia noastra. Unul din secretele mele ?
                                                      Da , da , secretul e aproape dezvaluit



Noul corector Benefit FAKE UP vine intr-un ambalaj cute, foarte girlish , ca de altfel toate produsele Benefit . Stickul ce ascunde acest produs minunat este argintiu, placut , usor de purtat cu tine oriunde .
Benefit spune :

Why we love it!

Cover-up goes incognito! This hydrating crease-control concealer - with Vitamin E & apple seed extract - hides dark circles & diffuses fine lines for a silky smooth, ultra-natural look. Available in three shades, it’s proven to keep skin hydrated for 6 hours!* *Instrumental test
WHAT ELSE YOU NEED TO KNOW:
Results too good to conceal!
  • 100% said fakeup hydrates skin*
  • 100% said fakeup feels comfortable on skin*
  • 100% said the texture feels silky*
  • 94% said the effect is long-lasting*
  • 94% said fakeup doesn’t run*
  • 97% said the formula is lightweight*
  • 91% said fakeup conceals dark circles*
  • 91% saw a natural appearance*
  • 97% said the packaging makes it easy to use*

How to apply

Stroke fakeup underneath each eye. Using your ring finger, pat gently outward to blend. You can also use it to touch up throughout the day…this “double duty” hydrating & concealing formula won’t cake, crease or settle.

Beauty tip

Instantly refresh your look…smooth on fakeup to touch-up any concealer to diffuse fine lines & hydrate theunder-eye area throughout the day  under-eye area throughout the day.
Povestea mea :
- Un concept nou, cu totul deosebit
-Corectorul propriu zis este reprezentat cu un miez corector inconjurat, invelit de un balsam hidratant
-Produsul este superb, nu am intalnit pana acum un anticearcan, corector atat de hidratant
Nu imi fac griji deloc cu acest produs , nu imi usuca zona delicata de sub ochi  , nu imi evidentiaza ridurile de pe fata si e foarte bine sa fii increzatoare in tine!
-Textura cremoasa , acopera perfect zonele ''intunecate'', difuzeaza lumina oferind un aspect foarte fresh
-Nu se strange in liniile fine , in riduri , nu arata cakey , se blenduieste perfect pe piele
Este perfect pentru orice trusa de machiaj, ambalajul arata exact ca un ruj , usor de folosit direct pe piele pentru a arata fresh tot timpul.
Acest produs Fake Up este conceput nu numai sa acopere zonele cu probleme, dar si sa le ingrijeasca.
-Contine vitamina E , extract din seminte de mar si  contribuie la hidratarea zonelor delicate .
Eu il aplic  in zona sub ochi, intre sprancene, zona naso-labiala , cu acest truc reusesc sa nu par obosita , in timp ce balsamul hidratant stiu sigur ca are grija de pielea mea.
Dupa ce este aplicat si blenduit pe piele corectorul nici nu sa sesizeaza , dar imbina frumos doua chestii esentiale - acoperirea si ingrijirea.Ce poti sa-ti doresti mai mult?
Va spun cu mana pe inima, este perfect ! Faptul ca nu usuca deloc pielea, contine vitamina E, hidratarea sa mentine toata ziua  si este atat de dragut si usor de folosit este factorul decisiv. I'm in love!
Fake Up se gaseste in 3 nuante , light, medium , deep si il puteti testa in cornere Benefit din toate magazinele Sephora din tara. 
Eu personal folosesc nuanta light care e perfecta pentru mine , imi ofera si acoperirea necesara a zonelor cu probleme , dar si acea luminozitate deosebita. Se poate aplica si inaintea fondului de ten si dupa, dar si ca atare .
Acum va invit sa vedeti Fake Up in actiune , un filmulet  minunat , o poveste Benefit ce se afla in spatele produsului.
         Concluzionez cu o singura vorba - Benefit s-a tinut de promisiuni , 100% adevarat!
Dragele mele , ce produs Benefit v-a impresionat cel mai mult? Ati descoperit deja minunatul Fake Up?





You Might Also Like

16 comentarii

  1. Mie mi-a placut Boi-ing concealer, pe acesta nu l-am incercat dar suna interesant ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac tare mult produsele Benefit , Stela !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut videoclipul si mi s-a parut foarte amuzant. Si asa de bine ai explicat produsul ca m-ai facut sa imi doresc si eu unul:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hola amor!!

    Me encanta el post mi niña
    http://gloritalabel.blogspot.com.es/
    Un besazo y feliz día

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa il incerc si eu! PAre un produs bun

    RăspundețiȘtergere
  6. обязательно его возьму! у меня есть стик для зоны вокруг глаз от сефоры, который увлажняет, но не маскирует. А вообще мне нравится эта марка, всегда интересно преподносит продукты, которые не разочаровывают своим качеством. Особо уеню их иллюминатор для глаз Oooh la la и жидкий хайлайтер

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Stella!

    Draga mea, m-a impresionat acest review si m-a determinat sa-mi doresc produsul pe care acum, aici, la tine, il descopar! Intuiesc ca este pefect pentru tenul matur la care eu am trecut deja :)...

    Produsul Benefit ce realmente m-a impresionat (singurul folosit, de altfel!) este High Beam-ul...l-am avut in lista de preferate ale lunii aprilie!:)

    Iti multumesc!
    Pupicei!
    Sa ai zile de sarbatoare frumoase in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am cumparat si eu, sperand ca-mi va fi bun, dar n-a fost deloc asa. Se strange in riduri, se vede absolut oribil. Pe moment se vede minunat, dupa vreo ora arata horror. Asta este experienta mea cu Fake Up de la Benefit.
    Poate imi spui tu unde gresesc. Merci!

    RăspundețiȘtergere
  9. draga Adela, desigur, nu poate niciodata un produs sa fie minunat pentru toti. Nu stiu unde gresesti,poate nu gresesti si nu se potriveste.eu il aplic dupa fdt si apoi fixez usor cu pudra. tu esti din bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
  10. As incerca si eu ceva nou in materie de ...ascuns cearcane.
    O sa ma uit si la pret- m-ar interesa si cat timp tine (pana se termina, adica ;) ) in eventualitatea in care am inteles ca tu-l folosesti zilnic

    RăspundețiȘtergere
  11. Are un ambalaj foarte practic si pare a fi foarte eficient, din ce ne spui. :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am testat in Sephora, e tare dragut. Am multe produse Benefit pe lista de dorinte, dar pana nu imi cumpar Insolence de la Guerlain nu mai investesc in altceva. Nu mai am liniste :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Produsele de la Benefit sunt suuuuuper mai ales pentru ca eu sunt innebunita dupa cutiute frumos colorate cu texte dragalase :)
    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau si eu un creion d-asta magic pentru barbati.
    :D
    Sa ascund si eu cearcanele si oboseala...
    B)

    RăspundețiȘtergere
  15. Concealer is one of the most important beauty products for me, so right now I go to visit the web.
    Thank you for the information.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  16. Интересный консилер) Я его тоже смотрела, но к сожалению оттенки не подошли, слишком тёмные для меня. Сейчас пользуюсь Dior Hidra Life BB eye cream. Нравится лёгкость покрытия и наличие спф20. В морщинки не собирается, но и маскировка у него не сильная, а жаль. Может быть после лета на загар куплю Бенефит)) Очень вы его хорошо описали!

    RăspundețiȘtergere