Beauty products of the month

20:32:00

Dragele , astazi vreau sa va prezint cateva produse cosmetice  pe care le-am folosit cel mai des in ultimul timp . Mie imi place sa ma uit la voi pe tema asta , sper sa gasiti ceva interesant si la mine

Ojele 
Imi plac mult ojele colorate , imi schimb culoarea cam la 2-3 zile . Important pentru mine sa fie aplicarea usoara , sa acopere bine unghia in maxim 2 straturi . Si am descoperit un top coat pentru uscarea rapida , dar si care ofera o rezistenta ojelor si luciu superb. Top coat este de la Milani, l-am luat la cosmobeauty la standul celor de la Cosmetica Verde
Tot de la Cosmetica verde am luat produse pentru par . Au fost foarte ieftine, dar minunate


Produse pentru par 
De cand le-am luat, le tot alternez intre ele si credeti-ma , toate sunt super . Sunt produse rusesti , organice
Tot pentru par acum folosesc foarte des fixativ Fudge si spray pentru stralucirea parului Bumble and Bumble
Fixativul l-am luat la expozitie, dar toate produsele Fudge le puteti gasi la saloanele Gett's. Spray pentru stralucire face parte din produse noi intrate pe piata la noi si toata gama se gaseste la Sephora . Fixativul este foarte fain , nu incarca parul deloc, nu miroase ,  lasa parul flexibil. Spray de stralucire mi-a placut din prima , l-am primit cadou . Nu ingrasa parul , ofera luciu sanatos . Cand se va termina , ma voi intoarce la iubitul meu spray de stralucire de la Londa care imi place totusi mai mult.
Pentru ten de ceva timp folosesc constant crema de zi Guinot Hidrazone , o crema lejera, se absoarbe imediat , ofera hidratarea perfecta. Se gaseste in magazinul Top  Line si in saloanele partenere.
Pentru noapte folosesc Strivectin AR, mi-a oferit rezultate vizibile , imi place foarte mult . Se gaseste exclusiv in magazinele Sephora .Primerul utilizat cel mai des a fost Airbrush de la NR 7 cosmetics

La capitolul machiaj folosesc constant acum paleta Too Faced Sexy , o paleta superba , nu ma satur de ea. Rimel Hipnose Drama mereu te scoate din impas , ofera gene superbe in doua miscari .
M-am reintors la iubitul BB Cream Garnier pentru ten gras, rapid obtin perfecta uniformizarea culorii tenului, dar si rezista binisor. Love it. Si fdt Beautifully Matte de la NR 7 cosmetics e minunat, de cand l-am cumparat l-am folosit foarte des.
Si in completare va prezint blushul Inglot  si cateva creioane [Bourjois, Kiko ] . Imi place sa subliniez ochii si cu ajutorul creioanelor mi-e cel mai usor. Culorile mele preferate sunt nuante de mov.
Pentru a hidrata buzele in general folosesc ziua la servici un stick de la Carmex, dar deosebirea  lui de cel clasic este culoarea roz naturala si lipsa acelui gust pregnant .
Bineinteles ca am mai folosit si alte produse , dar astea le-am folosit acum cel mai des . Ma machiez zilnic , imi place , nu ies nemachiata macar un pic nicaieri. Mereu schimb produsele , descopar altceva . Ceva va face cu ochiul de la mine, ati folosit ceva din cele prezentate?



You Might Also Like

19 comentarii

  1. as folosi paleta too faced, fondul de ten no 7 si poate cremele de fata :)) dar daca mi le dai pe toate cadou, nu le refuz =)) glumeeescc :*:*
    nici mie nu-mi place sa ies fara pic de machiaj, dar cateodata mi-e atat de leneeee....

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele pentru par rusesti, mai exact ce marca sunt? Superbe ojele, iar movul creioanelor arata minunat:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Macy, pai se vede in poze-natura siberica, baikal herbals, organic love. in general folosesc numai produse profesioanale, dar am zis sa incerc.si imi plac mult! mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. Ale, lenea nu e cuvantul potrivit. A te machia inseamna a te infrumuseta si e doar pentru noi. te pupp

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu citesc cu drag articolele de genul.
    Vai cat imi place cum miroase fixativul de la Fudge, dar pacat ca pe parul meu nu tine deloc.:(
    ce dragut este stick-ul de la Carmex.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dara , nu tine? la mine tine bine, dar desigur nu are aspectul acela ''batos'' pupp

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu tot Hydrazone folosesc si o iubesc maxim <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare interesant Carmex-ul, este hidratant, Stella? Imi trebuie ceva care sa hidrateze destul de puternic :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Alina, asta imi place mai mult decat cel clasic. chiar hidrateaza

    RăspundețiȘtergere
  10. fabolous polish dear...
    xoxo
    happy evening

    NEW POST!!!
    ♥ Vendy ♥
    follow me on:
    The simple life of rich people blog

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu spray-ul pentru stralucire de la Londa vreau neaparat sa-l incerc, mi-a ramas mintea la el :D Ce frumoase sunt ojele! Pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac mult aceste postari!

    Arata grozav ojele Orly si cea albastra de la Astor...De asemenea, blush-ul Inglot! N-am folosit pana acum balsam Carmex, am tot auzit de el si nu am actionat - dar va veni si momentul lui!

    Stella, multumim!Pupicei, draga mea! Sa ai o zi frumoasa!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  13. Ojele arata "delicios".
    De asemenea produselepentru machiajul ochilor sunt foarte tentante.
    Sa le foloseti cu drag in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Toate ojele arata super!
    Mi-am luat si eu de la targ samponul Baikal si deocamdata imi place, dar o sa-l mai folosesc sa vad cum se comporta si in timp :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Как интересно было посмотреть, на то чем ты пользуешься! Для себя отметила Guinot. Спрей для блеска от Лонда тоже очень люблю)) Второй раз купила! К Натура Сиберика я не прониклась совсем( Сначала пользуешься, вроде нормально, н если долго, то портит волосы и голова чешется( Пробовала разные средства, всё мимо.
    P.S. Видела бы ты как гугл переводит)) любовник Гарньер рассмешил))

    RăspundețiȘtergere
  16. As folosi cele doua oje Orly impreuna la o manichiura :) Arata asa bine una langa cealalta !

    RăspundețiȘtergere