Today

22:14:00

Dragele mele , as vrea astazi sa va povestesc cum a trecut ziua mea astazi , asa ca sa aveti rabdare sa cititi pana la capat si va invit la discutii , nu ezitati sa va exprimati parerile si  experientele .

De dimineata devreme am fost la cabinet , apoi spre ora pranzului am plecat in zona Dorobanti la o intalnire cu Diana Stirbu si alte fete , sa punem la punct un proiect . Intrucat mai aveam timp inaintea intalnirii am hotarat sa merg la Rouge Nail Bar [ aflat in zona ] sa-mi fac pedichiura. Precizez ca merg constant la pedichiura doar in AFI la Getts la o fata , unde imi place foarte mult . Dar daca tot am auzit in stanga si in dreapta despre mult trambitatul Rouge Nail Bar , am zis sa incerc , sa vad cum e , fiindca a fost prezentat peste tot ca un concept nou , ceva interesant. Eu aveam dispozitie foarte buna , asta pana am ajuns aici.
Cand am intrat , am intrebat daca pot sa-mi fac pedichiura . Nu au fost tare bucuroase , au ezitat cu raspunsul , ca urmeaza o programare , sa vedem , dar pana la urma m-a preluat o doamna .
Trebuia sa aleg o oja. Mi s-a aratat un raft , panou  de unde puteam alege . Dar ce sa aleg? Pe site scrie ca au o selectie fabuloasa de branduri de oje si ca filozofia lor este foarte simpla :3 lucruri de care are nevoie persoana grabita - personal atent si prietenos, cocktailuri rafinate si branduri exclusiviste .
Poftim ? Nu aveai din ce sa alegi, cateva oje OPI , restul MELKIOR !!! De cand e Melkior e brand de oja exclusivist si fabulos? Pot sa zic ca e cea mai proasta oja . Mi-am ales o oja OPI , o nuanta banala care o am si acasa. Nimic spectaculos.
Deci , la inceput s-a ocupat de mine o doamna , apoi a venit bineinteles programarea si m-a preluat alta doamna. Nu m-a deranjat acest lucru.
In recipient sa pune punga de unica folosinta si am vazut ca se sterilizeaza instrumentele .
Exista si bar acolo , unde poti servi diverse bauturi contra cost . Eu am servit un capucino in timpul ce imi faceau pedichiura . Pana la urma pedichiura a fost facuta bine . Pentru uscarea rapida s-a folosit quick dry picaturi Jessica . Ma gandesc totusi , pentru un concept de nail bar , unde te preocupa clientul grabit , nu ar trebui sa folosesti altceva , care se usuce intradevar rapid totul , nu sa se strice toata treaba si dupa 20 de minute de stat acolo ? Cum s-a intamplat in cazul meu, am stat la uscat destul de mult si tot s-a dus toata oja. Absolutely fabulous? Cat trebuie sa stea clientul grabit  in salon?
Am facut si cateva poze cu telefonul, dar imediat mi s-a atras atentia de catre pedichiurista ca nu am voie sa fac poze in salon. Poftim? Hai ca daca zicea cu respect  managerul , patroana ,  dar a sarit ca aprinsa pedichiurista. Am facut o poza salonului[fara nicio persoana in cadru ] si 2 poze cu produse folosite si vasul de pedichiura. Care e problema ? Am patruns intr-o lume secreta ? Mai ales ca iti faci promovarea peste tot. Reclama poate fi buna sau proasta , depinde de tine , de atitudinea ta. Tu alegi. In ziua de azi toata lumea posteaza pe retele sociale [FB, Instagram, etc ] tot felul de experiente personale , conteaza mult opinia fiecaruia si pana la urma ne influenteaza. Ma gandesc ca doamna patroana nici nu stie cat de tifnoase sunt angajatele.

Deci , asta e parerea mea sincera, experienta mea , am intrat acolo pentru prima oara , dar si ultima .
Atitudinea pedichiuristelor deloc prietenoasa , toata atmosfera , nu stiu , nu mi-a placut. Bineinteles ca sunt si plusuri, dar prea putine . Pozele nu le pun aici, nici nu merita.

Apoi m-am intalnit cu fete si Diana Stirbu [instructor international Kangoo Jumps ] la Rawdia , un restaurant cu specific raw-food . Alta treaba , oameni pozitivi, deschisi , un loc placut. Am baut acolo un lapte din migdale si am savurat un tort raw delicios. Am pus la punct proiectul '' bloggerite si kangoo jumps '' , urmeaza ceva interesant si speram sa ne sustineti  si de ce nu , sa va alaturati.
Apoi am plecat spre centrul vechi la un eveniment foarte dragut organizat de echipa Danone Romania. V-am mai spus ca sustin acest proiect, sustin oamenii care se ocupa de asta , fiindca oamenii conteaza. Si echipa e de milioane! Oamenii tare dragi mie care stiu sa comunice , sa organizeze mereu ceva frumos , sa puna suflet.
Astazi s-a lansat o noua bautura marca Danone - DDB [ Danone De Baut ] . Un proiect realizat pentru tineri si impreuna cu tineri , o bautura speciala pentru tineret[ si nu numai!]
Trei sortimente DDB - Bautura de iaurt cu gust de cocos  si ananas Coco Grande , cu gust de visine Red Hot Chery, cu gust de cola, lime , rom Lime My Cola .
Probabil ca unii dintre voi ati vazut porcusorul Ghita la plimbare prin centrul Bucurestiului , el este una din mascotele  campanie , mai sunt ursul Mirel si dihorul Tony. Procesul de creatie al produsului a fost putin mai neconventional , astfel echipa tanara de proiect si cinci adolescenti intre 15-19 ani au gasit cele mai inspirationale idei pentru noul produs. Aici puteti comunica , afla totul despre campanie , sa urmariti mascote si sa aflati mai multe despre noul produs cool. Eu l-am gustat deja , so cool!
Iata ca a trecut si ziua de astazi si ma bucur tare mult ca sunt inconjurata de oameni frumosi . Va doresc un week-end minunat     ! Astept parerile voaste in legatura cu toate subiectele! Va imbratisez.








You Might Also Like

21 comentarii

  1. Ai avut o zi plin si frumoasa!
    Exceptand momentul "pedichiura", fiind justificate intru-totul nemultumirile tale, chiar ai fost in compania unor oameni frumosi, implicata in proiecte interesante ce au darul de a te entuziasma!:)
    Porcusorul Ghita e funny, felia de tort raw mi-a ramas in minte :)) si nu pot "scapa" de ea, tu esti o prezenta atat de tonica!!!

    Mi-a placut postarea ta si faptul ca ne-ai dat ocazia sa te insotim in aceasta zi frumoasa!:)

    Pupici, Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultima poza mi-a facut cu devarat foame :)),iar despre noile produse Danone abia astept sa le incerc.
    Multumim ca ne impartasiti experientele dv.Eu una numai calc in nicio locatie in care vanzatorul/angajatul sau ce o fi nu are putin respect fata de client.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exceptand experienta de la salon ai avut o zi minunata. Acel tot raw arata superb. Nu stiam de noua campanie de la Danone dar arata apetisante bauturile. De mult timp imi doream si eu un asemenea porcusor pentru ca tare simpatici mai sunt. Pacat ca astfel de evenimente se organizeaa doar in capitala desi e de inteles, dar cele dintre noi care suntem din provincie ne multumim si cu poze si informatii:)Btw, proiectul Kangoo Jumps pare interesant:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cauza atitudinii lor, fitoasele angajate au pierdut un client. Azi unul, maine altul...Si totusi o zi inceputa prost se poate sfarsi chiar foarte bine...Ai avut o zi plina! Porcusorul e tare nostim :x

    RăspundețiȘtergere
  5. super postarea. chiar nu stiam de bautura de la danone insa nu pare prea naturala :-?? ma bucur ca ai scris de experienta ta de la salon ca sa stim pe viitor. te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Ruxandra, sa stii ca am vorbit cu cei de la danone, ei asigura ca totul e ok. pupp

    RăspundețiȘtergere
  7. Bautura de la Danone parca nu prea pare foarte sanatoasa..in rest, imi pare rau ca a trebuit sa treceti printr-o asa experienta cu salonul :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Muy bonitas las fotos querida! un beso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata bine mancarea. Lucrurile la salon se vor indrepta daca vor vrea clienti.

    Un weekend placut! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau de experienta de la salon dar ma bucur ca totusi ti-ai petrecut apoi ziua intr-un mod placut :)

    RăspundețiȘtergere
  11. безумно хочу мини пига! Только для нашего города это пока очень экзотично!

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti foarte frumoasa!:)
    Din sortimentele de la Danoine as gusta si eu,insa,din pacate,nu am voie din cauza dietei pe care o tin:) Dar cel cu ananas si cocos suna ademenitor:)

    RăspundețiȘtergere
  13. am patit si eu ceva de genul cu pozele...de atunci sunt mai vigilenta , a fost urat momentul :(

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce frustrant e cand tu ai intentii bune si ceilalti se ofenseaza...in loc sa se bucure ca le poti face publicitate ... ma rog, uite asa au reusit sa-si faca publicitate...dar NEGATIVA.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand am inceput sa citesc articolul si am vazut experienta neplacuta cu RougeBar, ma gandeam ca ne vei vorbi despre o zi nereusita. Iata ca totul s-a schimbat in bine. Mi-ar placea sa merg la un restaurant cu Raw Food, cred ca preparatele m-ar impresiona in mod placut.
    Arata tare bine si noile bauturi Danone, sper sa le incerc cat mai curand.
    La Kangoo Jumps am mers o perioada, chiar am scris un articol pe blog despre acest sport, dar am renuntat in favoarea salii de fitness care la mine functioneaza cel mai bine.

    Ai aratat superb, ca intotdeauna. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Pedichiura o fac iarna o data, de doua ori la salon dar NICIODATA nu dau cu oja. Inca nu am auzit sa existe acea oja (si orice solutie de uscare rapida) care sa intareasca lacul astfel incat atunci cand iei soseta si incaltamintea de iarna in 30 min (sau chiar o ora!!!!) sa nu se strice (apese) lacul.
    Asa ca de lacuit ma lacuiesc doar acasa , seara cand stiu ca nu ma incalt nimic pana a doua zi :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi par rau de experienta cu Rouge Bar, mai ales dupa toata reclama de pe bloguri... dar ele probabil ca nici nu au platit rasfatul.
    Poate ne recomanzi ceva saloane bune, daca stii :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce urat cu salonul... Tot under cover e mai bine sa mergem sa vedem cum trateaza femeile care nu sunt bloggerite...

    Ai avbut o zi draguta, after all...

    RăspundețiȘtergere
  19. Chiar imi doream si eu sa le fac o vizita celor de la Rouge Nail Bar, dar m-am razgandit. Tot mai bine dau o fuga in Afi ca e aproape. :)
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere