Summer in the air

23:01:00

Dragele mele , astazi vreau sa abordez un subiect in legatura cum sa ne imbracam pe timp calduros. O sa-mi permit sa fac cateva remarci, cateva vorbe in legatura cu ce vad pe strada si de ce nu  , cateva sfaturi.
Va invit sa abordam  impreuna acest subiect si sa fiti interactivi. Va multumesc.
A venit brusc caldura mare si brusc doamnele si domnisoarele s-au dezgolit . S-au '' dezgolit '' de-a dreptul .
- Bluze fara maneci , maiouri
Da , daca esti la varsta adolescentei sau ai un corp perfect, piele frumoasa atunci poti purta asa ceva la plimbare in parc, la mare, in vacanta , etc . Dar daca  nici corpul tau nu e perfect , daca umerii sunt mai lati decat solduri si nici pielea ta nu e perfecta , mai si ai probleme cu transpiratia - de ce sa porti asa ceva ? O sa mori de caldura daca ai purta un simplu tricou cu manecuta? Ti-ar strica imaginea un cardigan usor deasupra?
-Decolteul adanc
Probabil unele doamne si domnisoare au ideile lor in legatura cu asta, dar nu cred ca vreun barbat normal ar fi atras de asa ceva . Pur si simplu nu e frumos.
-Bluze mulate
Orice marime ai purta , poti sa fii atragatoare si stilata. Nimanui nu ii place sa vada ''pieile revarsate '' sub un maieut mulat.
-Fuste scurte
Da , daca esti tanara si ai picioare frumoase  , usor bronzate poti purta fuste scurte in club, la o plimbare . Dar ce ai purta fusta scurta cand toate defectele tale ies la iveala? La servici , la birou  cat de cald nu ar fi se impune o anumita lungime pana la genunchi si dres fin cu pantofii. Asta daca te respecti si respecti locul unde lucrezi. Daca porti sandale deschise, ai grija sa ai o pedichiura impecabila , unghii scurte , ingrijite.
Ar fi multe de spus. Dar caldura nu e o scuza, de ce sa ne uratim singure? Orice femeie poate fi frumoasa, prin tinuta, atitudine , mers , incredere, bunatate . Trebuie sa fim deschise si sa acceptam sfaturi.
E atat de greu sa te speli pe par, chiar si zilnic , daca parul tau nu arata prea bine? E atat de greu sa-ti faci un machiaj minim doar cat sa-ti indulcesti trasaturile? E mai bine sa fim invidioase , rele , neglijente ?
Si dragele mele , invatati sa acceptati complimente [de la sot , prietena , oricine] . Cand vi se spune cat de bine aratati azi nu trebuie sa ziceti ca ''of, nu, sunt dupa munca, sunt obosita,etc...Zambiti si spuneti mersi!
Toate astea sunt observatiile mele din ce vad din jur si e strict parerea mea. M-am intins la vorba, dar sper sa va aud si parerea voastra. Fiti frumoase!

Dupa atata vorbaraie vreau sa va arat tinuta mea de week-end pentru iesirea la pranz in oras. Camasa , o camasa simpla cat de versatila poate fi si in cate moduri poate fi purtata . Si la servici , si la plimbare , pur si simplu oriunde . Vreau doar sa va arat un mod de a purta camasa. Va rog eu, renuntat-ti la maiouri si bluze mulate .

           Outfit : camasa , fusta [Koton], sandale[ H and M ] , clutch [ cadou de la Meli Melo ]
            P.S : Stati pe aproape , de 1 mai impreuna cu Sephora Romania vom da start unui concurs fabulos!

You Might Also Like

38 comentarii

  1. Sunt inebunita dupa modelul ala de sandale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Stela. IMi place foarte mult cum te-ai imbracat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Stella,
    Sunt perfect de acord cu ceea ce spui tu in articolul tau. Indiferent de temperatura de afara, noi trebuie sa avem grija cu ceea ce ne imbracam si cum aratam.
    Acum nu putem judeca omul doar dupa aparente, dar iti faci o impresie mult mai buna despre cineva care nu tine mortis sa-si arate celulita prin oras, sanii lasati, bratele cu pielea lasata si tremuranda. Asta tine de bunul simt.
    Cat despre complimente, sa stii ca si eu cu greu am invatat sa accept unul ca o doamna si nu ca o fetita rasfatata.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelenta postarea! Ai mare dreptate! Imi place muuuult de tot fusta!! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vad ...multe pe strada :)
    Vad femei pe care le cunosc imbracate intr-un mod mult prea vulgar, care nu le cinsteste. Am o prietena de familie, judecatoare, care in timpul liber se imbraca atat de provocator ca nu ai putea nicicand sa ii ghicesti adevarata meserie :)
    Eu mai port rochite cu bretele sau maieuri daca este mult prea cald. Depinde si unde te duci si ce treaba ai. Sunt locuri unde este o "eticheta"
    Mi-a placut articolul tau, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place articolul tau, este atat de util si interesant. Iar tinuta ta iti vine foarte bine, esti exemplul unei femei frumoase si stilate:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca am si eu o camasa asemanatoare de la Koton! :) Imi plac mult sandalelel! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt intr-adevar multe de spus in legatura cu acest subiect. Eu nu le condamn pe fetele foarte tinere, lipsa de experienta si dorinta de a epata isi spun cuvantul. Mai grav este ca la o anumita varsta sa nu realizezi ca totusi nu mai ai 15 ani se cade in derizoriu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Me gusta la falda y como la has combinado! Estás muy bonita y elegante. Un beso amiga.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  10. minunate ganduri, idei, concluzii - eu am ramas uimita ca au aparut atat de repede hainele ptr papusi, mici si decoltate, ma intreb fara sa vreau oare pe ele nu le pisca nimic, nu racesc(seara),nu le e frica(cartiere periculoase)....

    RăspundețiȘtergere
  11. Prea multe ar fi de spus cu privire la acest subiect , dar din pacate bunul gust , eleganta si chiar bunul simt nu se pot cumpara , daca ele nu exista .. Desigur , ele se pot dobandi , cu putina vointa . Interesanta combinatia , nu cred ca m-as fi gandit la ea :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunteti un exemplu de bun gust!Mereu cand intru pe blog gasesc o sursa de inspiratie si articole de calitate!Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  13. fetele mele, tocmai asta, eu nu judec, doar mi-am permis sa-mi exprim opinia. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Стелла, спасибо за дельные советы! Широкие плечи моя огромная проблема(((со временем сама поняла, что мне нужно закрывать руки, так и плечи кажутся уже и руки худее. А как я мечтаю ходить в майках!!! но увы

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumoasa! Imi place ft mult combinatia!

    RăspundețiȘtergere
  16. Stella, eu nu sunt de acord la faza cu maiourile. MIe mi se pare ca poti fi decenta si imbracata in maiou, bine nu unul mulat, pana la buric si eventual si decoltat.
    La temperaturi de peste 30 de grade, chiar nu ai cum sa porti ceva cu maneca 3/4 sau un cardigan peste. Pur si simplu te coci.
    Plus ca majoritatea rochitelor de vara au partea de sus tip maieu (bine, cu bretelute mai groase, dar oricum), deci nu prea ai cum sa eviti sa porti asa ceva.
    Oricum, chiar daca purtam maieuri, trebuie sa existe o masura in toate, sa nu ne luam si in partea de jos o fustita scurta sau multa, sa avem grija "sa balansam" tinuta.
    Nici mie nu imi place sa vad fete in colanti sau cu maiouri din lycra, care sa le scoata in evidenta toate formele, dar asta e, nu avem cum sa le schimbam :)
    Te pup.:*

    RăspundețiȘtergere
  17. Dorina, in cazul tau nicio problema.dar in unele cazuri chiar nu e frumos.mersi!

    RăspundețiȘtergere
  18. Какой клатчик, ногтики, юбочка! Супер лук, Стэллочка!

    RăspundețiȘtergere
  19. Esti adorabila draga mea, fusta si sandalele sunt to die for <3

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  20. Stella draga mea, asta e tinuta mea preferata din cele postate de tine pana acum!!! Pur si simplu perfecta in cel mai mic detaliu!!

    Sunt comode sandalele? Ma gandesc sa le iau si eu!

    Te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  21. avem aceeasi nuanta de oja azi :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Da trebuie sa existe decenta, sa fim feminine si ingrijite. Port maiouri sau rochite cu bretele dar echimibrez tinuta asa cum a zis si Dorina. ntentia si sfaturile tale sunt foarte bune, stiu ca ai mai subliniat asta in trecut s merita repetat.
    Chiar si eu am optat pentru o tinuta vaporoasa duminica, nimic vulgar.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  23. Din pacate, extrem de justificate observatiile! Mai mult decat pertinente recomandarile...Foarte greu se mai educa cei care deja sunt adulti insa lupta trebuie purtata atata vreme cat unele sanse exista!:)

    Mi-a placut ca te-ai adresat direct, la obiect, fara ocolisuri! Felicitari, Stella!

    Te imbratisez, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  24. Tinuta ta este ca de obicei deosebita!Intotdeauna eleganta si cu bun gust :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Una falda preciosa, me gusta mucho el diseño. Los zapatos son muy bonitos y todo el look queda genial.

    RăspundețiȘtergere
  26. Идеальный образ! И элегантно, и кокетливо одновременно! Красавица! :*

    RăspundețiȘtergere
  27. Шикарно!
    Это случайно не клатч от Курта Гайгера?

    xx
    Christina Klein

    RăspundețiȘtergere
  28. Impecabila tinuta, perfect articol; te apreciez foarte mult; cu drag Carmen ( carmencode)

    RăspundețiȘtergere
  29. Кристина, нет, это местный брэнд.спасибо!

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunt de acord cu articolul tau, dar cum a spus si Dorina cand afara e extrem de cald prefer sa port maiou, dar bineinteles nu cu o fusta de o palma. Cred ca daca le echilibrezi bine poate sa iasa o combinatie reusita.
    Momentan sunt adepta stilul mai casual, dar tinuta da m-a inspirat mult, este pur si simplu asa de simpla si stilata...sper ca intr-o zi sa ajung si eu asa.

    RăspundețiȘtergere
  31. Draga Stella,te citesc mereu si iti admir bunul gust combinat cu nonconformismul adolescentin,uneori,dar care te caracterizeaza atat de bine!Superba tinuta...singura obiectie,sper sa o consideri o critica constructiva:fizionomiei chipului tau nu i se potriveste deloc felul cum iti aranjezi parul cu acea repetitiva carare mult prea pe o parte.Te imbatrineste...mare grija si la culoarea parului,uneori e un blond rosiatic!Eu cred ca ai fi superba cu un blond mai inchis,carare pe mijloc si un breton lung,romantic ondulat spre exterior!

    RăspundețiȘtergere
  32. Absolut superba!Sandalele sunt atat de frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  33. Excelent articol...sunt niste sfaturi pe care le stiam:), dar era mare nevoie sa mi le reaminteasca cineva.Nu mai sunt o tinerica-am 45 de ani si as vrea sa arat bine.Uneori mai pic in tentatia de exagera in tinute "tineresti", si poate ca devin ridicola.Sincer...felicitari pentru idee!Va admir ,Doamna Doctor!:)

    RăspundețiȘtergere