Sephora summer collection

20:46:00

Dragele mele , astazi va prezint noile colectii Sephora , brandul propriu si branduri exclusive reprezentate in magazinele Sephora . Unele produse deja se gasesc in magazinele Sephora , iar majoritatea produselor noi vor aparea in magazine in luna mai .
Au fost prezentate cateva parfumuri noi - Jimmy Choo , Mango Rebel , Gap . Mi-au placut toate , mai ales parfumul roz Gap , micut si dragut , cu note proaspete , perfect pentru vara si usor de purtat in geanta .


Strivectin a lansat noile creme , formule inbunatatite , eu am folosit in trecut creme Strivectin si pot sa spun ca imi plac tare mult .


Noutatea absoluta YES TO - noua crema Yes To Grapefruit , de fapt un serum destinat exclusiv tratarii
petelor , corecteaza si uniformizeaza tenul
Imi place mult toata gama YES TO , am folosit multe produse si nici unul nu m-a dezamagit .

SKEEN+  aduce in Romania un fluid corector pentru ten , se poate folosi ca anticearcan , se pot corecta petele , da un aspect glowly , sanatos . Este un fluid de culoare alba care se adapteaza culorii pielii dupa aplicare . Nu trateaza , doar corecteaza .





DR BRANDT lanseaza un  produs nou - CCcream mat , un fel de BB cream , dar mai mult destinat persoanelor cu ten mixt-gras , uniformizeaza , matifiaza , are si SPF 30. Abea astept sa-l incerc si voi scri review despre el.
Si pot sa spun inca despre un produs Dr Brandt - pores no more pore refiner pe care il consider cel mai bun primer , este fabulos!








GIVENCHY lanseaza noile nuante de rujuri , glossuri , relanseaza unele produse . Pot sa spun ca ador glossurile Givenchy , dar si  rujurile sunt superbe






MUFE propune 5 nuante noi Aqua Rouge , absolut superbe . Indrazniti sa purtati pe buze culori aprinse , fiti fabuloase! La aceste 5 nuante de ruj lichid gasiti si nuanta aferenta de creion pentru buze . A fost prezentata si noua paleta de farduri de ochi , farduri mate , 8 culori noi .Dar si noile pensule pentru machiaj nu sunt de neglijat , acum in noua colectie sunt prezentate pensule cu par sintetic .


TOO FACED a prezentat un nou BB Cream in forma de pulbere , cu aplicatorul in dotare , promite acoperire completa , look natural , are protectie solara 20. Ce ziceti? Sunteti curioase cum functioneaza?
Perlele bronzante , noile palete in ambalaje noi tare dragute vor aparea pe rafturile Sephora in luna mai.


BENEFIT deja a lansat FAKEUP hydrating crease - control concealer , il gasiti la standurile BENEFIT in Sephora , concealer hidratant , special creat pentru zona ochilor, dar nu numai.
In noua colectie de vara apar fardurile crema , le-am incercat ,  sunt super-super , rezistente si in culori tare frumoase. Dar si noile nuante de farduri normale sunt foarte frumoase! Mi-au placut si noile glosuri, 3 culori perfecte pentru vara cu o textura cremoasa , nelipicioasa .

NOUTATEA ACESTUI SEZON - in magazinele Sephora vor fi prezentate produse cu totul noi, un brand din USA destinat parului - BUMBLE AND BUMBLE , sunt produse profesionale foarte laudate , urmeaza sa ne convingem .
Alta noutate - SOL DE JANEIRO , produse destinate parului si corpului, 100% naturale , cu uleiuri misterioase, frumos mirositoare . Sunt curioasa in privinta uleiului pentru par.


In privinta ojelor , lacurilor de inghii - nu am cuvinte , atat de multe si frumoase , produse noi , pur si simplu ti-ai face zilnic manichiura.
CIATE a prezentat un kit editie limitata , ce contine vreo 6-7 folii colorate , se aplica foarte usor si rezultatul iti ia ochii - superb.
NAILS INC , SEPHORA   lanseaza o gramada de noutati- tot felul de oje cu diverse texturi si culori.





Si nu in ultimul rand , brandul SEPHORA  a prezentat noile produse de ingrijire [ geluri de dus cu arome delicioase , masti faciale pentru diferite tipuri de ten , creme si multe alte produse ] , dar si make-up . Foarte frumoase sunt noile farduri - crema  ce pot fi folosite ca baza pentru fard de ochi, ca atare sau eye-liner.
V-am prezentat aici cateva dintre noutati , sper ca fiecare isi va gasi produsul preferat. Cand patrundeti in lumea Sephora , nu va grabiti , lasati ochii sa se bucure , testati , intrebati , bucurati-va!


Iata si tinuta mea de astazi , am combinat fusta din dantela cu un sweeter casual , eu zic foarte potrivita tinuta pentru o lansare de zi si  o intrevedere intre prietene .



You Might Also Like

18 comentarii

  1. Atatea bunatati, care mai de care, toate arata excelent si striga dupa noi:)). Imi place mult fusta ta din dantela:)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc, Macy. si eu abea astept sa incerc cateceva. pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. Боже, боже, косметический рай!!! Как обидно, что у нас нет Сефоры! Я прям в печали...
    Стеллочка, ты прекрасно выглядишь! Отдохнувшая и, как всегда, очаровательная!
    Целую!
    PS Сумка от МК - шикарна!

    RăspundețiȘtergere
  4. Мариша, дорогая, спасибо. да, сефора это рай, всегда что- нибудь нужно.целую

    RăspundețiȘtergere
  5. ai fost in paradis :) imi place tinuta ta. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Como siempre muy linda y muy buena la selección de productos. Un beso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, ce de tentatii! Ai aratat superb, ca de obicei! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai!!Nu stiu la ce sa ma uit mai repede si la ce sa poftesc mai tare!Daca e musai sa aleg ma multumesc cu noutatile Too Faced si cu toate ojele alea minunate!Cer mult?:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Cate lucrusoare frumoase!! Bine...Sephora nu nezamageste niciodata :). Gama YES TO imi place si mie mult si yes to grapefruit suna...al naibii de bine!! Am lasat ce e mai bun pt sfarsit...bluzita ta! Este superba si tu ai aratat nemaipomenit :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Some MUFE for me, pls! Imi place la nebunie cum te-ai imbracat! Pup

    RăspundețiȘtergere
  11. waw, ce eveniment frumos cred ca a fost! tu esti sueprba, ca de obicei <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Hmmm sunt curioasa de BB Cream-ul de la Too Faced.
    Aduc si aici Bumble & Bumble? Ce bine! Eu am balsamul leave-in de la ei si imi place.
    Tu esti superba!

    RăspundețiȘtergere
  13. You look amazing! Love your shirt!
    www.impromp-two.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Preciosa camiseta, me apunto al mensaje. Me gusta tu look con esos preciosos zapatos azules.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte complet postul tau! Super noutatile Sephora si foarte cool tinuta. Am facut si eu o selectie similara pe blogul meu mai piticel :) http://beautyid.ro

    RăspundețiȘtergere
  16. De la brau in jos arati excelent. Bluzita pare casual si nu mi se pare ca se potriveste cu restul tinutei :( Vorbesc despre material si model , nu neaparat despre culori&nonculori.

    O zi faina !!!

    RăspundețiȘtergere