My week

18:24:00

Dragele mele , o postare de vineri , un sumar al saptamanii  , ca sa va dati seama cam cum trec zilele mele . Cine ma urmareste pe instagram si FB are toate ''stirile '' la cald , va multumesc tuturor care ma urmariti aici , pe instragram si FB .
In primul rand , bineinteles , ca aproape tot timpul imi dedic profesiei , pacientilor , dar imi fac programul astfel ca sa pot ''fugi '' la unele evenimente in timpul zilei. Dimineata cateodata imi fac poze haioase cu telefonul si nelipsitul '' mirrorlook'' .
Observati oja rosie in oglinda , este clasicul OPI Red pe care am combinat-o cu o oja Sephora din noua colectie , de care sunt fascinata , atat de mult imi place efectul- Sephora Croco Print



Marti am fost la lansarea noii colectii de make-up - NR 7 . Aceste cosmetice la noi se gasesc exclusiv la farmaciile Sensi Blu , dar au foarte mare succes in tara lor de origine Anglia , acolo cosmetice NR 7 are aproape fiecare femeie . Nu am folosit in trecut acest brand de make-up , dar acum am avut ocazia sa testez cateva produse si chiar  mi-au impresionat
- Rujul este foarte cremos, pigmentat , destul de rezistent
- BBcream , o crema nuantatoare cu mai multe proprietati , ofera o acoperire light spre mediu, lumineaza tenul , nu acopera problemele , dar da un aspect sanatos, glowly
- Creioanele de buze mi-au placut mult, rezistente si pigmentate , cremoase
Am testat pe mana fondurile de ten Stay Perfect si Beautifully Matte , mi-au placut ambele , dar nu imi dau seama ce mi s-ar potrivi. Le-ati testat cumva, aveti vreo impresie?








Miercuri seara am avut placerea sa particip la evenimentul organizat de Lumi intr-o locatie superba , un social networking, o intrevedere intre prieteni, foarte relaxant , perfect pentru o seara linistita dupa munca
Si tot aici am regasit-o pe draga mea Claudia , care creaza niste coliere superbe [ ati vazut si la mine unul din colierele create de ea]







Joi la pranz am celebrat impreuna cu Bourjois Romania 150 de ani de existenta , un brand de cosmetice frantuzesc , extrem de feminin , dragut ca si concept si calitate foarte buna . Am multe produse preferate de la ei .



Si bineinteles , mult asteptatul eveniment de lansare Roberto Cavalli boutique in hotelul Marriot a avut loc aseara . Am fost in compania Andreei si Mihaelei . Mi-am facut multe griji cu ce sa ma imbrac , dar ce am vazut acolo, m-a linistit complet. Foarte multa lume , tinute de prost gust, chiar m-a uimit acest fapt , rochii gen ''perdelele bunicii'' la multe vedete autohtone. Am purtat o rochie simpla cu sandale si ca accesoriu- o geanta veritabila RC care a mers la tanc.


A fost si Roberto Cavalli in persoana , dar nu te puteai apropia , foarte multa presa puhoi dupa el.
A fost frumos , am revazut prieteni acolo, m-am ''holbat '' la vedetele noastre[nu mai zic nimic] , l-am vazut pe RC , just fabulous!


Si o poza cu un outfit preview de azi , noile sandale HandM sunt noile mele ''iubiri'' , le-am scos la plimbare astazi , nu inainte de a ma '' autobronza'' . Deci, fetelor, vine caldura si trebuie sa ne dam ciorapii jos . Dar piciorusele prea albe nu ma incanta , asa ca am purces la autobronzare cu produs pana acum necunoscut mie- Vita Liberata , produs ce se gaseste exclusiv in Sephora . M-a impresionat! In primul rand , foarte usor de folosit! Este un mousse , il aplici pe manusa speciala tot de la ei , aplici circular repede pe tot corpul .
Produsul se usuca imediat!!! Mi s-a parut fantastic! Nu trebuie asteptat deloc, pur si simplu, aplici si pleci, culoare se vede imediat si se mentine! Chiar am vazut la Gaby efectul, initial am crezut ca a fost la mare, atat de bine se vede! Sunt foarte incantata si pana ma voi bronza , Vita Liberata rules!


                                          Va doresc week-end frumos , plin de soare si bucurii!
Si daca doriti sa ne vedem maine sau vreti sa petreceti cateva clipe pline de surprize, cititi cu atentie afisul si let's party! Va imbratisez!






You Might Also Like

14 comentarii

  1. Ce saptamana incercata ai avut :D Prajiturile alea arata :X:X:X:X

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Colierul, colierul este superb!
    Poate ajung si eu maine la Meli Melo, sper doar sa ma simt mai bine. Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce saptamana aglomerata ai avut! Ai fost cea mai frumoasa la Cavalli! Sandalele sunt superbe,abia astept sa te vad incaltata cu ele:).

    RăspundețiȘtergere
  4. Stella, preciosa, me ha gustado todo, estás muy guapa como de costumbre, veo que lo pasas divinamente.

    Besitos guapa, feliz finde


    http://naifdolls.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  5. O saptamana plina!!!
    Ps. Mor dupa prajiturile alea. Daca eram acolo, le mancam pe toaaaaate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place tinuta de la evenimentul RC. Week-end frumos! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Bonitas fotos! Me gusta mucho tu vestido negro y estás bonita y elegante. Un beso amiga.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai avut o saptamana plina de evenimente intresante si ai aratat fabulos la toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. frumoasa saptamana , frumoasa doamna :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am fost uimita de produsele No7, sunt foarte bune. Ma bucur ca am reusit sa ne vedem saptamana asta si sper sa ne vedem si azi :*
    P.S. Ai fost superba la Cavalli :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu drag am citit articolul si am privit cu entuziasm fotografiile! O saptamana plina de evenimente!

    Stella, iti admir energia, puterea, spiritul open mind,stilul si eleganta, maniera in care stii sa imbini viata personala cu cea profesionala si cea sociala! Te felicit, draga mea!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoguths

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai avut o saptamana de-a dreptul frumoasa si plina :-D :-*

    RăspundețiȘtergere