Giveaway - Closed

20:13:00

Dragele mele , in primul rand va multumesc tuturor ! Pentru ca sunteti alaturi de mine si ma sustineti neconditionat. Si asa cum am promis , doresc sa va multumesc printr-un giveaway neconditionat. Nu trebuie sa faceti nimic , doar la comentarii sa-mi lasati numele , adresa de mail si poate cateva cuvinte despre blogul meu .
Doua castigatoare vor fi extrase fix peste o saptamana . Ofer cate o gentuta Chanel like plina de bunatati cosmetice . Daca va place ce va ofer , va rog sa va inscrieti prin simplu comentariu.

                                                        Mult succes , va imbratisez!

You Might Also Like

119 comentarii

  1. Imi place foarte mult blogul tau, imi plac si postarile in care ne vorbesti despre cosmetice, dar si cele in care ne inspiri in alegerea unei tinute. Iti doresc cati mai multi vizitatori, caci meriti!

    Roxana Popa
    roxykim1977@yahoo.com

    Multumim pentru concurs. Premiul este ceva de vis...Sper sa am noroc.Te pup, Stella.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragut din partea ta ca organizezi Giveaway-uri pentru cititoarele blogului, felicitari pentru blog si pentru efortul depus, se vede ca faci totul cu drag. Petronela Vintila hanypetty@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Stela! Desi nu comentez foarte des la postarile tale, te urmaresc de cand ai inceput sa scri pe blog si te admir la fiecare postare. Din pucntul meu de vedere esti idealul meu de femeie in viata.
    Gabriela Oprea
    gabriela_opreaa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru reusita de a obtine atat de multi cititori!
    Se vede munca si pasiunea depusa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Stella !
    Eu abea acuma am ajuns pe blogul tau, prin intermediul blogului Alexandrei (http://al3xmake-up.blogspot.ro/) :-D Incat ai 1300 de persoane care te urmaresc prin GFC eu una zic ca faci o treaba foarte buna cu blogul tau, deci... tin sa te felicit pentru asta !

    Nume - Dalia Cighir
    Mail - dalia.cighir@yahoo.com



    RăspundețiȘtergere
  6. Iti citesc fiecare postare de pe blog, ma inspiri cu tinutele tale, ma faci sa fiu optimista si sa vad totul in roz :)
    Imi place mult gentuta, asa ca nu ma pot abtine sa nu ma inscriu :)
    Dorina- anotherside_dorina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Oauuu..superb premiul..geanta este superba....cine nu si-ar dori-o??castigatoarea va fi in al noualea cer ...pe bune :))))))))))!!

    despre blogul fashion Doctor nu stiu ce as putea spune...insa despre Modniza, posesoarea blogului sunt multe de spus: o femeie grozava, frumoasa, tanara si la chip si la suflet( initial va spuneam pe nume..ma adresam cu tu...asta pana sa aflu ca aveti un fiu mai mare decat mine...:)..)O femeie vesela si fericita tot timpul, o femeie realizata din toate punctele de vedere, un etalon pentru multe din noi..eu asa v-am vazut..si asa continui sa va privesc...O sursa continua de inspiratie, o doamna de poveste :)...Va pup si va imbratisez! Raluca (magnetzica@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  8. Va citesc cu drag ori de cate ori am timp. Nu pot sa uit cum m-ati ajutat cu emailuri, sfaturi si m-ati calmat sa pot dormi noaptea linistita, iarna trecuta in episodul cu infectie la masea. Nu stiu daca va mai amintiti, dar vreau sa va spun ca am urmat un tratament endodontic si pana la urma infectia de la radacini s-a vindecat in proportie de 90%, cel putin acum doua luni asa era. Mi-am pus coronita de portelan si de atunci nu mai am problema cu ea, cel putin la exterior.
    Cat despre blogul dvs, imi plac cel mai mult articolele in care va pot admira tinutele care sunt extraodinare, uneori as vrea sa am si eu atata curaj si bineinteles resurse suficiente sa va urmez ca exemplu. Desigur ca mi-ar place ca si mama sa se imbrace de fiecare data atat de elegant. Ba chiar mi-a venit o idee geniala, am sa ii fac si ei cunostinta cu blogul dvs, cu toate ca nu prea intra pe net decat sa vorbim si atat.
    Va respect si va pup cu drag.
    Maya
    office[at]mayasecret[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  9. vlasceanu violeta
    vios77ro@yahoo.com
    imi place foarte mult blogul tau si mai ales stilul vestimentar pe care il abordezi

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna seara, felicitari pentru blog si pentru acest minunat giveaway!il urmaresc cu foarte mare placere si datorita tie am inceput sa incerc laminarea parului acasa , iar parul meu a devenit mai puternic si mai stralucitor!la cat mai multe postari minunate si o duminica cat se poate de buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Urmaresc cu interes fiecare postare, desi nu comentez foarte des.Prefer sa ma incant cu pozele outfiturilor si intotdeauna te gasesc ca o sursa de inspiratie.Gabriela Cioc - abiro2001@gmail.com
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Numele meu este Ioana iar adresa de email:darkvintagebazar@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Va admir mult si va urmaresc cu drag blogul.Invat din experienta dvs.si uneori,sincer,incerc sa va copii,insa nu in totalitate deoarece imi place sa adaug ceva si din originalitatea mea...:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna draga mea.Am ramas ... wow ...!Acest giveaway este la fel de elegant ca si tine!Revin de fiecare data cu cel mai mare drag pe blogul tau.Esti o doamna si imi place sa iti admir de fiecare data outfit-ul !

    Sandra
    allesandra24@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Este foarte frumos din partea ta ca te gandesti sa ne faci o micuta bucurie. Eu te urmaresc de mult timp, dar nu prea am comentat, desi am admirat mereu felul minunat in care te imbraci :)

    Aminara
    colouring_seasons@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. ma numesc Marina Apostol
    mail: maryna_ap@yahoo.com

    citesc cu mare placere fiecare postare si nu in ptine ocazii m-am inspirat din oufit-urile tale. m-au ajutat sa-mi definesc si mai bine stilul sa gandesc mai mult outside the box :)) si nu in ultimul rand multumim pentru giveaway

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna, Stella!

    Uite, din felul in care ai gandit acest giveaway, eu am avut acum de invatat! E un firesc demn de apreciat in maniera in care gandesti si actionezi, lucru pe care l-am observat de mult timp! Te felicit pentru asta!

    Premiul este extrem de atractiv si am decis spontan sa-mi incerc norocul! Iti multumesc!

    Felicia Ilie alias Ilda/Lavender Thoughts :)
    Adresa e-mail: ilda.ilie.76@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Ne place foarte mult blogul tau, nu numai pentru stilul tau, ci pentru faptul ca ne areti cum langa medicina exista loc pentru moda, pentru frumos, pentru cosmetice si asa mai departe. Ne plac tinutele age-appropriate si colorate pe care le abordezi zi-cu-zi. Keep up the good work! :)

    Kinga & Saci Kavasi
    CharlotteK_93@yahoo.com
    http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi face placere sa iti citesc blogul, in special posturile cu LOTD-uri, chiar daca stilul tau e diferit de al meu. Se vede clar ca esti sigura pe stilul propriu si ca te caracterizeaza.

    Malina
    malinaoros [at] gmail [dot] com

    RăspundețiȘtergere
  20. Gentuta chanel si daca ne place....nu, nu mie nu imi place, ci doar o ador, mica, neagra, pretioasa si plina cu bunatati si cel mai important, ca vine de la un om cu suflet mare :) clar...vreau si eu.!

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place foarte mult blogul tau, imi plac si postarile in care ne vorbesti despre cosmetice, dar si cele in care ne inspiri in alegerea unei tinute. Iti doresc cati mai multi vizitatori.

    email: vircan.issabel@yahoo.com
    nume: Vircan Issabel

    RăspundețiȘtergere
  22. Wow, superb premiul. Imi place mult sa iti citesc blogul iar postarile legate de beauty sunt preferatele mele. Tine-o tot asa.
    Juliet - contact@juliet.ro

    RăspundețiȘtergere
  23. Citesc cu drag postarile tale, poate si pentru ca suntem de aceeasi varsta si vedem lucrurile un pic altfel. Dintotdeauna am gandit ca, desi voiam sa-mi fac blog, parca nu mai aveam varsta potrivita. Asta pana am citit prima data blogul tau si am aflat ca n-as fi singura. Deci, draga mea, ce mai la deal, la vale, ai fost sursa mea de inspiratie cand m-am hotarit sa-mi fac blog, drept pentru care iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am descoperit din intamplare bolgul dumneavoastra si l-am citit pe nerasuflate intr-o singura seara. De atunci astept cu nerabdare postarile dumneavoastra zilnice. Cu mult drag!
    Iar ideea unui giveaway m-a facut sa si postez primul comentariue

    Daniela Popescu
    buburuzamed84@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Mie imi place blogul tau pt ca imi place in promul rand de tine ca persoana.asa cum te.am descoperit de.a lungul timpului. Adica o persoana blanda de la care noi toti avem atatea de invatat
    Dinca Ana Maria
    me_anytza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna Stella, iti urmaresc blogul de mult timp si treptat am ajuns sa- ti cunosc si o parte a sufletului prin intermediul scrierilor tale; esti minunata si poate odata voi avea ocazia sa te cunosc personal; te urmaresc zilnic si pe instagram, iar tinutele tale ma inspira si ma incanta;
    Cu drag Carmen( carmencode)
    E- mail: carmen_c2003@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Poate ca acum ceva timp nu citeam fiecare postare de a ta, dar cu timpul am inceput sa le citesc pe toate si chiar sa pun in aplicare cateva sfaturi, ca de exemplu laminarea parului;). Ai organizat un giveaway foarte frumos si mai ales ca e si neconditionat:D
    Macarie Alina
    amacarie@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna!Iti urmaresc blogul de ceva timp si imi place foarte mult ce vad.Imi place stilul tau,chic si cu mult bun gust.Tine-o tot asa!

    Pandrea Florina
    x.ciresica23@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Prin blogul tau ma inspiri vestimentar dar si ca om, sa fiu mai increzatoare si iti multumesc pentru asta.
    Cat despre premiu, de data trecuta cand a castigat-o MiuMiu mi-a ramas gandul la ea, nu putea sa ratez aceasta ocazie. Iti multumesc din nou.

    Mihaela Pojogu
    mihaela.mihordea at gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Stella blogul tau e super, iar tu esti o femeie extrem de frumoasa si eleganta! Chiar aca iti scriu extrem de rar , te urmaresc mereu! Cadoul este ideal :).
    Hugs!
    Alina Codrean
    codrean.a@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Dana Lungu- danalungu14@yahoo.com

    ...un blog pe care il urmaresc cu interes si placere de ceva timp! Totul este de bun gust si o eleganta aparte!

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi place mult blogul tau si de 1 an de cand l-am descoperit il urmaresc cu drag. Felicitari

    Ruxandra Dima
    ruxandradima@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Oh, Stella, eu ma bucur ca te-am descoperit asta iarna. Spre rusinea mea, te citeam rar, dar acum sunt fascinata de outfit-urile tale si ce oje frumoase alegi! <3
    Te pup dulce, ai grija sa nu te muste pacientii cand le extragi molarii :D
    Numele meu: Cosmina Ionita
    pe email ma gasesti la queridutza [ at ] yahoo [ dot] com

    RăspundețiȘtergere
  34. Cred ca sunteti una dintre putinele bloggerita care impaca cariera cu blogul si chiar sunteti devotata ambelor. Prima data cand am descoperit acest blog am rasfoit din curiozitate toate articolele din urma sa-mi fac o idee despre ce e vorba si m-ati cucerit instant..as putea sa va laud pana maine si sa tragem aceeasi concluzie : blogul este o fina tesatura de opinii,ganduri,sentimente exprimate prin toate cuvintele frumoase.
    Alexandra Constantin
    constantin.alexandra24@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Vai ce-mi place ! Imi place si premiul dar si mai tare imi place ca ne lasi libere sa spunem noi cate ceva despre blog si ...fara reguli (like si share mai ales :)).
    Random nu ma iubeste deloc, ar fi prea mult sa ma lase sa "ader" la minunatiile astea. Acum ca am lamurit-o pe asta sa trecem la cealalta, pe care random nu o poate decide. :))
    Te citesc ! Da. Nu sunt o comentatoare infocata (in general in viata) dar de la citit nu ma dau inapoi. Stela, esti mama, sotie, doctor, blogger (sper ca nu uit ceva). Si gatesti minunatii de torturi ! :) Cand le faci? Cum reusesti mereu sa apari fresh si asortata perfect, cand dau click pe blogul tau?
    Am citit multe lucruri frumoase pe blog dar de departe cel mai mult iubesc arta ta de a te imbraca, accesoriza, imbina in fel si chip. Clar, te-ai nascut cu ceva special. Ca altfel nu-mi explic. Faci combinatii atat de frumoase uneori, mie nu mi-ar da prin cap niciodata. Si da, multe chestii se educa dar ...daca nu mai ai ceva in plus, vorba aia, nu face click. :)
    Am gasit de multe ori pe blog obiecte vestimentare pe care le aveam si eu dar nu prea le purtam pentru ca nu stiam cum sa le port si credeam eu ca nu sunt purtabile. Evident ca dupa ce am vazut combinatia ta, am adoptat-o si unele au devenit haine preferate.
    Mi se pare fantastic ca oameni care au ceva de spus, si-au facut timp sa imparta cu noi lucruri dragi si frumoase din viata lor. Si aici ma refer strict la cei care chiar au ceva de spus si care chiar fac un efort pentru blog. Am vrut sa fie clar. Sunt putini, si ...zic sa-i pretuim. Si sa le spunem ce merita sa auda. Asa ca...asta este despre blog, te felicit! Da, pentru tot. Sunt sigura ca am uitat multe lucruri dar daca ti-am adus un mic zambet in coltul gurii...mi-am atins scopul. Cu drag, cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna seara.

    Ma inscriu si eu, si cu ocazia asta va spun ca reprezentati "lectia mea de stil", inspiratia mea si un model de gratie si bun gust.
    Intru cu drag pe blogul dumneavoastra si tare mi-ar placea sa va cunosc.
    Blogul si-a atins scopul, pentru ca ati reusit sa fiti "fashion doctor" pentru mine, si cred ca si pentru multe alte persoane.

    Felicitari pentru daruirea care transpune din fiecare postare.


    Carmen Barbu
    carmen_barbu92@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Vai de mine!!! Gentuta mea.. visul meu:)) Cred ca ma inscriu a treia oaua (daca nu a doua oara) si sper ca de aceasta data sa am mai mult noroc ca tare mult mi-o doresc.
    Cat despre tine Stella ce sa spun.. intineresti pe zi ce trece si esti la fel de cocheta si stilata ca acum 2 ani cand te-am vazut prima data. Iti doresc mult bine si pupici de la Tg Mures

    RăspundețiȘtergere
  38. Esti genul de femeie de la care ma pot inspira si mi-as dori ca intr-o buna zi sa dobandesc stilul si eleganta ta. Blogul tau este minunat si de cand l-am gasit nu cred ca am ratat prea multe postari. Imi place cand ne arati ce faci la evenimente dar si atunci cand ne arati outfit-uri. Imi place ca esti o femeie de succes, un adevarat model pentru noi toate. Iti multumesc!

    Anca Botezatu - anca.lb90@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. Foarte frumos blogul. Ma bucur sa vad persoane din Romania care chiar se implica si care chiar vor sa faca ceva pentru imaginea bloggerilor de la noi. Felicitari pentru tot ce faci, inclusiv pentru acest giveaway super!

    Te pup

    alexandra_ghitoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna din nou! mica greseala din partea mea: am uitat sa-mi mentionez numele :))

    Laura Ghitoi


    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  41. Ce concurs frumos, Stella!

    Tu deja stii ca imi placi mult si te admir, asa ca alte cuvinte consider ca sunt de prisos. Te puuup!

    Simona Floroaia
    boheme.fille@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Matei Ivona
    ivona.matei@gmail.com

    Urmaresc cu mare drag blogul tau si imi place ca esti extrem de feminina si up to date cu toate tendintele.

    RăspundețiȘtergere
  43. buna! citesc blogul tau cu mare interes asta ptr ca am gasit mereu ceva ce mie mia fost util iar eu le inpartassesc prietenelor mele din sfaturile tale ,premiul este foarte frumos si necesar noua femeilor . multumim!
    ciocoiunicoleta70@yahoo.com



    RăspundețiȘtergere
  44. In primul rand felicitari pentru blog. Admir munca depusa si faptul ca imbini cu succes viata profesionala cu cea de blogger. Ca sa caracterizez totul pe scurt, as alege "sursa de inspiratie"...
    Premiul este fantastic, cred ca orice fata si l-ar dori!
    Pe final pupici si vreau sa iti spun ca te admir!

    RăspundețiȘtergere
  45. Bineinteles ca am uitat sa preciez datele mele... Diana Tudor, mail: dianacristinatudor@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna Stella,

    Te citesc de foarte mult timp, insa acesta este primul meu comentariu. Admir de fiecare data la tine bunul gust, decenta si frumusetea:) Ma inspiri sa-mi acord si eu mai multa atentie si sa ma apreciez, cred ca asta face blogul tau unic.
    Iti doresc multa, multa fericire!

    e-mail: dmzamf@gmail.com, Maria Z

    RăspundețiȘtergere
  47. Ce de bunatati!
    Am vazut pe-acolo cateva produse pe care chiar as vrea sa le testez, despre o parte am citit si la tine, asa ca ma inscriu cu drag, Stella, la concursul tau!
    Adina
    septembrie.joi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  48. citesc cu mare placere postarile tale , gasesc cate ceva util de fiecare data , admir tinutele feminine , eu sunt mai baietoaica , dar imi plac taaaree mult :)
    carmen_g39@yahoo.com
    Oprea Carmen

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna, felicitari pt blog este fff interesant si plin de noutati

    Mariana Dumitrescu
    meryshor_d@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. imi place mult blogul tau si poate am si eu noroc sa castig ceva o data macar
    irina_lia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Bine te-am regasit.
    Te urmaresc permanent cu multa pasiune. Ma inspiri. Sunt mandra de tine, pentru tot ce faci, cum arati, cum prezinti si pentru faptul ac esti moldoveanca, la fel ca mine:)

    Imi place cadoul ce il oferi si iti multumim pt. initiative.

    natalia_gociu@yahoo.com

    Mult succes in toate!

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu am visat prea frumos la noapte ,dar cand ti-am citit postarea si premiul oferit,s-a transformat dimineata intr-un vis frumos!:) Mi-ar placea foarte mult sa castig una dintre cele doua posetute pline;)
    Numele meu e Claudia Vaga, iar mail-ul claudiavaga@yahoo.com
    Despre blogul tau?:) Mie imi place foarte mult!Si nu neaparat blogul in sine,ci mai mult persoana ta!Imi place ca,chiar daca nu ai 20 de ani,ai grija de tine,te imbraci foarte chic si emani o incredere de sine extraodrinara!Iar pozitivitatea asta se transmite prin postari,crede-ma:)

    RăspundețiȘtergere
  53. Imi face placere sa-ti citesc blogul draga Stela!Ai un stil vestimentar foarte misto si esti pentru mine o mare sursa de inspiratie.Te pup!

    PS:nu stiu daca stii asa,dar tu esti prima persoana care mi-a lasat un comentariu cand mi-am deschis blogul.Thank you :*

    w_oanna@yahoo.com
    Its Friday Somewhere

    RăspundețiȘtergere
  54. am inceput sa intru pe blogul tau pentru ca imi placea blogroll-ul. :D apoi am inceput sa citesc si articolele tale tau si de atunci intru destul de des. imi place review-urile si imi plac accesoriile pe care le folosesti in tinutele tale.

    draghici florentina
    draghici.flori@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  55. V-am salvat blogul in bookmarks si intru de cate ori am timp dar pot spune ca nu am pierdut nici o postare chiar daca o citesc mai tarziu. Aveti un bloc interesant, plin de sfaturi utile, pareri obiective, idei pentru noi outfituri etc. Chiar am tinut cont de sfaturile citite aici si mi-am cumparat diverse lucruri....pot spune ca nu am fost dezamagita deloc. Multa bafta in continuare!!!
    Alexe Mihaela (mvamihaela_alexe@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  56. Foarte dragut din partea ta sa-ti premiezi castigatoarele :* . GEnguta e foarte draguta si nu puteam sa stau departe :d.
    Revin de fiecare data cu drag pe blogului tau si te admir pentru ca sti sa imbini viata sociala cu cea personala :*

    Sorina ma numesc:* . E-mail: ss.blogg@yahoo.com


    O saptamana usoara:*

    RăspundețiȘtergere
  57. Вау! Отличный подарок!!! Хочу сумку Шанель:))) Стелла, целую!

    RăspundețiȘtergere
  58. Am descoperit blogul dvs. din intamplare, de atunci urmaresc cu mare placere noutatile.Laminarea parului cu gelatina e unul dintre trucurile pe care le-am invatat de la dvs. Sunteti o persoana inspirationala si va doresc cat mai multi vizitatori.
    Ciobanu Alexandra
    ally18bt@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Sunt o cititoare fidela a blogului dumneavoastra de cateva luni bune. Este un blog interesant, plin de sfaturi utile, iar pozele cu tinutele dumneavoastra sunt absolut incantatoare si inspirationale.
    Datorita dumneavoastra am pus in aplicare sfaturile din postul despre laminarea parului:))
    Mult succes in continuare!!!

    Ana-Maria C.
    e-mail: shevaun2006@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Wow, ce cadou frumos! V-am descoperit blogul cam de un an si imi place sa-l urmaresc pentru ca mereu gasesc informatii utile beauty-related, insa si pentru ca va admir stilul vestimentar, cochet si actual. Sunteti o femeie frumoasa si o sursa de inspiratie! De comentat, nu am facut-o niciodata pana acum, dar cred ca o s-o fac mai des de aici inainte.

    Carmen Calin
    carmen@zdrovit.ro

    RăspundețiȘtergere
  61. O placere sa intram in camaruta ta cu bunantati...ne incanti mereu si visam si noi cu ochii deschisi la lumea ta plina de stil si beauty!
    Felicitari!

    Ramona Simion
    marex12ro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  62. Mirela Chiru mirieu22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna! In primul rand ms mult pentru acest giveaway superb :*
    Te urmaresc de mult timp cu mare placere pentru ca ai postari foarte interesante,esti o persoana foarte creativa si originala,ador outfit-urile tale si stilul tau!
    E-mail: p_erzsebet92@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  64. ahh si am uitat sa mentionez numele :)) Papp Erzsebet. pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna :) Urmaresc blogul tau de ceva vreme si vreau sa iti spun ca te admir mult ...admir tinutele tale, admir stilul tau . Multumim pentru acest dar, este atat de frumos ales... Mult succes .
    Cu drag, Mihaela .
    e-mail : suewellyn83@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna. Imi plac foarte mult tinutele pe care le prezinti, ai un adevarat talent si gust in a imbina articole vestimentare perfect. Tine-o tot asa! :)

    Raluca Keresztes
    e-mail: sekhmet_91@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  67. Foarte frumos gest, Stela, chiar te caracterizeaza acest lucru: sa dai si sa oferi bucurie cititoarelor tale!

    RăspundețiȘtergere
  68. Ce frumoasa e geanta!
    E-mail: originalmaite@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Te admir foarte mult pentru ceea ce esti si pentru ce faci!
    De fiecare data ma intorc cu drag pe blogul tau; imi place stilul pe care-l abordezi, esti tare feminina :).
    Carmen Ghituleasa
    carmen_just_4_you@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Редко комментирую,но слежу за твоим блогом очень давно!
    Процветания)))

    RăspundețiȘtergere
  71. Multumim frumos pentru acest gest pe care il faci pentru cititoarele tale imi place blogul tau imi plac postarile tale si te urmaresc cu mult drag.
    Numele meu este Ivan Janeta
    E-mail:janeta_200@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Multumim pentru aceasta minunata surpriza. In primul rand felicitari pentru munca depusa pentru acest blog, se vede ca va implicati constant. In al II-lea rand va urmaresc pentru ca imi place stilul vestimentar pe care il aveti, dar si pentru review-urile pe care le faceti, asa suntem si noi la curent cu noile tendinte...
    E-mail: anculici_ancka [at] yahoo [dot] com
    Nechifor Anca.
    Iti multumesc pentru aceasta sansa de a participa!
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  73. Urmaresc cu drag blogul tau de multa vreme. Esti o femeie frumoasa din toate punctele de vedere si te admir enorm. Toate cele bune si la cat mai multe postari la fel de frumoase ca si pana acum.

    Andra Melinte

    E-mail: andrasweet19@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  74. andreiana angela14 aprilie 2013 la 20:22

    Buna ziua!
    Feminitate,generozitate,daruire...
    Un om deosebit ce l-am intalnit pe aceasta cale.Nimic nu-i intamplator!
    Multumiri pentru tot!
    Cu admiratie,
    ANGELA TICIU
    ticiu_angela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  75. Well,eu va urmaresc blogul de ceva timp si imi place ca aici gasesc lucruri de foarte mare ajutor,outfituri interesante,imi place ca totul este concret,fara aberatii,exact asa cum trebuie!

    Davitoiu Luminita
    itsa17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  76. Va urmaresc blogul din "umbra".citesc mereu postarile care sunt abslut magnifice.si imi plac foooarte mult mai ales cele legate de outfit-urile pe care le creati.La tot mai mult!!
    Neagu Alexandra
    archangels_kiss@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Ce concurs frumos! Nu vreau sa particip dar vreau sa-ti reamintesc ca te urmaresc constant pentru ca imi place atat blogul tau dar si tu ca persoana. Nu stiu foarte multe despre tine dar atat cat stiu ma face sa cred ca esti o persoana deosebita, fashionista, muncitoare, mama moderna, plimbareata, fotogenica si lista ar putea continua.
    Ma bucur ca te-am cunoscut! :*

    RăspundețiȘtergere
  78. Si mie imi place mult acest blog. Gasesc tinutele foarte feminine, imi plac mult si comentariile despre cosmeticele testate- foarte utile. Va admir- aveti un aer relaxat mereu, tineresc si potriviti culorile cu indrazneala.
    Cu drag,
    Oana - oanalina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Felicitari, un blog foarte reusit!

    carlitamax20@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  80. Suuuper giveaway-ul...iti urmaresc cu placere blogul, imi plac in general postarile cu tinute :)

    Nume: Andreea Orza
    e-mail: andreea_desire_88@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  81. Eu sunt un pestisor vorbaret (sunt nascuta tot in martie, pe 10), nu scriitor, drept urmare atat iti spun: ca te urmaresc indeaproape, iti citesc fiecare postare, articol si chiar mi-am facut si laminarea parului acum o luna si urmeaza inca una, cat de curand. Nu prea las comentarii din lipsa de timp uneori, alteori pentru ca pana scriu uit ce voiam sa-ti spun, dar imi place cum abordezi de fiecare data orice subiect, si voi continua sa te citesc cu drag si sa te respect... Bineinteles ca ma atrag premiile oferite la acest GA, drept urmare doresc sa-ti multumesc pentru efortul facut si pentru generozitatea ta! M-au atras cel mai mult minitratamentul CHI, eu momentan folosesc samponul hidratant si e super pentru parul meu, si Marrocan Oil, clar! Multumim!!!

    RăspundețiȘtergere
  82. Am uitat sa precizez ca ma numesc Doina Palade, iar adresa de e-mail e doinitzasv@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  83. Imi place blogul si gentuta neagra :D
    Alexandra Dunareanu
    alexa.dunareanu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  84. Ah, inca o posetica suerba, ca si cea pe care am primit-o eu de la tine si pe care o port cu mare drag. :)
    Nu pot sa nu ma inscriu si de data aceasta.
    Stella, tu esti printre primele bloguri de fashion pe care le-am descoperit eu, atunci cand mi-am creat blogul meu si de atunci si pana acum ai ramas una dintre principalele mele surse de inspiratie. Te apreciez pentru bunul gust, pentru atentia pe care o acorzi cititoarelor tale, pentru recomandarile sincere pe care le faci de fiecare data si pentru faptul ca, desi esti o adevarata doamna, din toate punctele de vedere, stii sa ramai discreta si eleganta (comportamental) in orice situatie! :)
    Multumesc pentru acest giveaway!
    vintagelooksimona@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna Stela, de pe blogul tau am aflat multe trucuri folositoare, cel pe care il pun in folosinta frecvent este masca pentru par cu gelatina. Tot de la tine stiu care sunt ultimele noutati im materie de cosmetice. Imi place ca ne anunti din timp despre evenimente la care am putea participa si noi. Tot de la tine descopar alte bloguri interesante. Ma bucur sa vad ca de fiecare data raspunzi la comentariile de la articole. Succes in continuare! Multumim pentru giveaway. Georgiana Popa, enescu.georgiana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  86. Urmaresc cu mult drag blogul tau si te admir din toate punctele de vedere ,esti o femeie puternica si imi place foarte mult ca ai grija sa postezi zilnic .O sa te urmaresc si de acum incolo chiar daca nu o sa castig ,mai ales ca nu am noroc la asa ceva . Multa sanatate si la cat mai multe postari.
    simo_cris1@yahoo.es
    Fetelor daca vreti sa vedeti blogul meu http://simonails85.blogspot.com.es/,sunt la inceput si mi-ar prinde bine putina sustinere.:)






    RăspundețiȘtergere
  87. Buna Stella,
    Imi place blogu tau pentru ca nu te lasi usor impresionata de cosmetice.
    Imi plac review-urile de cosmetice ca sunt cinstite,

    Nume Bella Renner
    e-mail bellunik@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  88. Привет! Не так давно начала следить за твоим блогом, но очень рада этому.
    Mimi_Z@mail.ru

    RăspundețiȘtergere
  89. Foarte frumos din partea ta ca te-ai gandit sa organizezi acest giveaway. Imi place mult varietatea blogului tau si stilul tau de a scrie. Mi se pare dragut faptul ca tu ai o profesie atat de interesanta si solicitanta dar totusi iti faci timp pentru blog.

    Steffy
    stefy_4myfriends@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  90. Un gest foarte frumos din partea dvs.Va multumim pentru sansa de a castiga lucruri foarte frumoase.
    Numele meu este Dana Manolache iar adresa mea de email este dana_manolache21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  91. Ce giveaway chic si foarte generos!
    Foarte dragut din partea ta!
    Ce imi place la blog: are optimism, citesc articolele tale printre primele la job ca sa ma destind, imi plac OOTD si faptul ca iesi mereu in oras si nu te resemnezi in casa.
    Chiar daca cred, ca ai avut momente grele financiar in viata ta, ai fost mereu eleganta. Si asta e de admirat!
    Sa ai o zi superba si cat mai calduroasa!
    PS: am mai uitat ceva, ce tare a fost poza cu masca pe fata, nu stiu cate fete/femei s-ar incumeta sa faca gestul asta pe blog.
    Te pup si iti doresc sa ne incanti mereu cu articole asa de reusite!
    Cecilia Craciun
    cipiana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna ziua,

    La cest blog admir originalitate, in primul rand, iar in al doilea rand, m-a facut sa-mi doresc sa investesc banutii in produse calitative care dau un alt "finish" integului look.
    Foarte mult imi plac si locatiile alese pentru breakfast, lunch, coffee...par asa...linistitoare si naturale.
    Cand intru pe acest blognu pot sa-mi doresc decat sa "cresc" si eu asa frumos...
    Feicitari si o zi minunata,

    Simina Dumitrache
    hashyhh@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  93. Cred ca ti-am mai scris de cateva ori ca ma obsedeaza accesoriile, asa ca gentuta aceea imi striga numele, nu alta!

    Mie mi se pare fantastic sa cunosti un om prin cuvinte si imagini si apoi sa poti sta la o masa cu el, sa faci trecerea de la virtual la real si sa descoperi un om frumos si elegant, la fel ca pe blog.

    Asa mi s-a intamplat cu tine si alte cateva domnite din online, lucru deloc rau, ca duceam dorul unor prietene cu care sa vorbesc aceeasi limba, cu care sa stau o ora in Sephora ca si cum n-ar fi nimic, cu care sa impartesesc ultimele cumparaturi... si tot asa.

    Sa vi se intample numai lucruri bune, tie si blogului. Te pup!

    alice.left@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  94. Imi plac mult de tot tinutele tale si urmaresc toate recomandarile legate de cosmeticale, asta este de fapt mania mea, imi plac gusturile tale si am incredere in parerea ta, mai ales ca avem acelasi tip de ten.
    Monica Daliu
    monica.daliu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  95. Acum am descoperit blogul tau si sunt incantata de el
    Foarte frumoasa gentuta. :)

    RăspundețiȘtergere
  96. Ce surpriza frumoasa;)Nu pot sa cred...Multumesc din suflet, visez la o gentuta de felul acela dintotdeauna, imi tin pumnii stransi, hi hi.
    Imi place mult blogul tau, cel mai mult trag cu ochiul la tinutele adoptate, poate se prinde si de mine ceva;)si devin mai indrazneata dpdv vestimentar.
    Te admir pentru ca ai un job, o familie, un copil si totusi iti faci timp pentru tine si mai ales pentru noi, prin acest blog.
    Ma numesc Bianca Roxana Anitei site urmaresc prin e-mail biarox84@yahoo.it

    RăspundețiȘtergere
  97. Citesc cu placer tot ce scrii, imi place ca predomina optimismul si orginalitatea.
    Alina
    alinna.10[at]gmail[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  98. Ana-Maria Darla
    anamariadarla@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  99. Iti urmaresc blogul de mult timp si cel mai mult admir felul in care iti accesorizezi tinutele. Cat despre giveaway, wow...gentuta arata nemaipomenit....

    Mi-ar placea sa citesc pe blogul tau despre experienta mutarii tale in Romania, cum te-ai adaptat, de ce ai facut aceasta mutare, daca ti-a fost greu sau usor, ce-ti lipseste din viata ta de altadata...

    Daniela Constantin, idanyella@gmail.com

    xoxo

    RăspundețiȘtergere

  100. Imi place foarte mult blogul dvs.

    Adelina-Cristina Tamas
    adelina.tamas@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  101. O DOCTORITA DENTIST FRUMOASA SI DE CARE NU MI E FRICA:)..SI PREMIUL E DRAGUT :) diannaikim@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  102. Buna Stela.
    te citesc cu drag chiar daca nu comentez. Si iti urmaresc si pe instagram activitatea. Esti o draguta :*
    Ma inscriu la GA pentru ca imi place de moooor geanta :))

    Te pup, cu drag,
    Raluca Diaconescu (petre_raluka@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  103. Va citesc cu drag de fiecare data ,iar tinutele dvs. alese cu grija sunt intotdeauna o sursa de inspiratie pt mine. Va admir, sunteti o persoana deosebita !

    Anca - anca_marrina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  104. Intr-o blogosfera in care se practica giveaway-urile pe baza de like&share tu ai avut umanitatea de a face un consurs neconditionat. Felicitari. Imi plac mult postarile tale, tine-o tot asa!
    everymara@gmail.com
    Mara Rusu

    RăspundețiȘtergere
  105. Ce giveaway dragut! Ma inscriu si eu draga mea!
    Nume: Adelina Tomescu
    Adresa de mail: tais379@yahoo.com

    Te urmaresc cu mult aproape de la inceput. Imi place felul tau de a fi, esti o doamna adevarata si un model petru mine. Pe blogul tau am gasit mereu lucruri interesante si te voi citi cu drag si de acum inainte! :*

    RăspundețiȘtergere
  106. Mai este oare nevoie sa-ti spun cat de mult imi place despre ce ne povestesti si ce comunitate frumoasa ai creat aici? Nu cred!
    Esti o femeie incredibila, din toate punctele de vedere, si tare mult mi-ar placea sa ajung ca tine cand o sa fiu mare :D

    Pupici, draga mea Stella!

    Alina Anghel
    alinamariaanghel@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna,

    Urmaresxc de mult timp blogul, desi pana acum nu am scris niciun comentariu...Imi plac tinutele tale si starea de spirit mereu optimista.

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  108. Scuze, am uitat sa scriu numele si adresa de e-mail: Gabriela Moldovan; bluesky_mychoise@yahoo.com

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  109. Blogul tau a fost unul dintre primele pe care le-am urmarit, o vreme din umbra, apoi "activ", prin comentarii, mai ales dupa ce mi-am facut curaj si mi-am creat propriul blog. Imi face placere sa-ti citesc postarile, tinutele tale ma inspira adesea si imi place faptul ca esti mereu cu zambetul pe buze, gata sa-ti binedispui cititoarele. Mama intra si ea deseori pe blogul tau si spune ca ii place mult.:)
    O zi frumoasa!
    Madalina Radulescu, themayday_blog@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  110. Andreea Bianca S
    unforgettable.dreams95@yahoo.com
    Nu stiu ce as mai putea spune despre blog.Il urmaresc de ceva timp si cred ca mi-am facut simtita prezenta cat sa va dati seama cat de mult va apreciez >:D<!

    RăspundețiȘtergere
  111. Am aflat cateva lucruri foarte interesante citind blogul tau.

    Pascu Alexandra
    alexxalexandra@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  112. Sandul Aliona
    aliona_sandul@yahoo.com
    Sunt foarte incintata de blogul dumneavoastra. il urmaresc cu drag bravo si tinete-o tot asa

    RăspundețiȘtergere
  113. buna acum am descoperit blogul tau si mi-a facut placere sa citesc si sa vizualizez postarile si sfaturile tale....as dori sa particip si eu la giveaway,khwbianca@yahoo.co.uk....esti o sursa de inspiratie ptr noi:))xoxo

    RăspundețiȘtergere
  114. Daca ne place!?! La ce vad in poza deja ma rog sa fie ale mele!Te citesc de putin timp, imi place mult blogul!:*

    RăspundețiȘtergere
  115. Cristina Ionescu20 aprilie 2013 la 13:41

    Buna. De curand am inceput sa urmaresc din umbra blogul dumneavoastra. imi plac mai ales postarile cu tinutele desi toate sunt interesante. Felicitari

    Cristina - ionescu.c.cristina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  116. Imi face o deosebita placere sa te citesc pentru ca esti o sursa permanenta de inspiratie pentru mine. Incepand de la cosmetice si mergand pana la tinutele tale minunate!
    Iti multumesc si te rog sa ne bucuri in continuare cu noutati!

    Cu drag,

    Cornelia Elena - elena(dot)cornelia(at)gmail(dot)comm

    RăspundețiȘtergere
  117. Buna! Urmaresc cu drag blogul tau si ma inspira postarile in care ne prezinti tinutele tale.
    Ioana Gheorghita,ioana_alinta@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  118. Urmaresc cu mult drag blogul si aflu multe lucruri interesante :)
    Mihaela
    mihaeladm_ro@yahoo.comMultumesc de frumoasa invitatie la giveway!

    RăspundețiȘtergere