Beauty review - Nr 7 cosmetics

11:37:00

Brandul NR 7 cosmetics originar din Anglia are deja o istorie , foarte popular in tara de origine , unde aproape fiecare femeie foloseste aceste cosmetice. La noi  mai putin cunoscut , mai putin raspandit , dar iata ca aflam mai multe informatii , am aflat  si eu mai mult . Se comercializeaza exclusiv in farmaciile Sensiblu , are o gama larga de produse , toate sunt hipoalergenice si testate dermatologic. V-am povestit un pic aici despre evenimentul de lansare a noii colectii , ce cuprinde multe produse interesante , atunci am primit si cateva produse cadou , dar din tot mi s-a potrivit doar rujul in nuanta Siren , un rosu aprins , perfect pentru ocazii speciale. Asadar , am fost curioasa si am testat urmatoarele produse , sper sa va fie de folos si va rog nu ezitati sa impartasiti pareri in legatura cu acest brand de cosmetice , daca ati folosit ceva.
             Fond de ten Beautifully Matte , ruj hidratant si un creion contur pentru buze .

Ruj hidratant [ nuanta Siren]
-foarte pigmentat
-cremos
-nu usuca buzele
-rezista destul de bine pe buze
-nu miroase , deloc

Am vazut la prezentare o multime de nuante, de la nude , roz la burgundy. In concluzie , un ruj ce merita toata atentia , de calitate si e pur si simplu bun!

Creion contur pentru buze [ nu am reusit sa deslusesc nuanta pe ambalaj] , dar mi-a placut nuanta lui , un roz natural prafuit ce merge la orice ruj
-Imi place ca e retractabil si nu necesita ascutirea
-foarte pigmentat
-cremos
-rezistent
-traseaza linia perfect , nu se prelinge , nu intra in cute , sta la locul lui
-4 nuante disponibile
-se poate folosi si ca atare, colorand toata buza si deasupra merge un pic de gloss[sau nu]

In concluzie - foarte fain produs, unul din cele mai bune din ce am folosit , merita sa il incercati!
ruj si creion contur


Fondul de ten Beautifully Matte [nuanta beige]
-textura cremoasa , se intinde foarte usor , are pompita
-eu zic ca e full coverage , nici nu e nevoie de corector, anticearcan, acopera tot
-ofera un aspect mat , dar nu usuca tenul
-ofera un aspect impecabil , pur si simplu perfect!
In concluzie - love, love ! Este minunat , rezista muuult , nu se aduna in riduri,nu oxideaza  ofera un aspect de papusa
Nuanta beige totusi este destul de deshisa , pentru vara clar nu merge. Pentru fete cu tenul deschis cred ca ar fi perfecta nuanta. Testati cu atentie nuantele.
Eu acum folosesc si un primer de la acest brand NR 7 -airbrush away [la recomandarea Cristinei ] si imi place foarte mult. Dar puteti sa folositi orice primer sau o crema potrivita .








Fetelor , daca ati folosit ceva , impartasiti va rog parerea , sa ne informam una de la alta. In legatura cu aceste produse prezentate - le recomand 100% , nu ai cum sa dai gres , sunt pur si simplu minunate!

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Eu nu am decat primer-ul de la ei si recunosc, e singurul produs incercat pana acum. Acum ca am citit la tine ca-ti plac, sunt foarte tentata sa incerc mai multe:). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut de la ei o pudra iluminatoare foarte faina. Din pacate, a fost editie limitata.
    Ai un tag pe blogul meu, Stella! :)
    http://frommegwithlove.blogspot.ro/2013/04/tag-versatile-blogger-award.html
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru mentionare :) Da, primerul mi-a placut foarte mult.
    Chiar acum scriam si eu articolul despre noile produse. Maine e gata :) Te invit sa-ti bei cafeaua, maine, citind :P Te pup.
    p.s.: cred ca incerc si eu fondul de ten matifiant, dupa ce termin ce folosesc acum. chiar mi-a placut textura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat niciun produs al acestui brand! Retin recomandarea ta!

    Rujul arata grozav! Ceea ce ne spui despre fdt ma face sa cred ca am nevoie de el - il trec pe wishlist, trebuie incercat!!!:)

    Multumim, Stella!
    Pupicei!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai mi-am dat seama ca nu am nimic de la ei. Rujul pare interesant, mai ales daca zici ca nu usuca buzele :D Chiar si nuanta imi place :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai deci fondul de ten arata demential! Si e chiar bine ca e deschis, eu am subton bej si la multe firme cea mai deschisa nuanta de bej e inchisa pt mine :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am nimic de la ei, cand am fost in UK mi-am luat un ruj si un gloss, dar asta a fost acum ceva timp. Arata bine rujul. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am doar un creion Kohl negru de la ei. L-am luat intamplator intr-o deplasare in care il uitasem pe al meu acasa si am intrat intr-un Sensiblu sa vad ce au. Este unul dinte cele mai bune creioane incercate de mine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fondul de ten arata bine de toot. Sa ne impartasesti impresii :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu fondul de ten m-ai facut foarte curioasa! Pup, o saptamana frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu numai de la ei folosesc sunt cele mai bune produse de ex de la alte fonduri de ten imi apar pete imi usucă tenul dar de la nr7 nu am probleme de primer nu mai zic cat de bun este

    RăspundețiȘtergere