Beauty post - SKEEN+ touches correction

19:00:00

Dragele mele , astazi va prezint un produs Skeen+ , a fost lansat odata cu noile colectii Sephora  . L-am folosit de atunci si iata a venit timpul sa - i  fac review .

Touches correction - asa cum spune denumirea - este un corector , un fluid ultra usor ce acopera cearcanile , dar si pete , roseata , porii , ofera un glow sanatos , fara efect de '' make-up''



Tubuletul are 20 ml suficient pentru mult timp ] , un varf rotumjit usor , se aplica prin apasare pe tub direct pe piele. Ce e interesant in acest produs , fluidul are culoare alba , dar odata aplicat pe piele si blenduit se adapteaza perfect culorii tenului , se transforma culoarea.

- Acopera cearcanele , porii, roseata
-hidrateaza si revitalizeaza pielea
-corectie invizibila , usoara , fara efect de machiaj vizibil
-100% aspect natural , luminozitate
-se poate aplica in straturi succesive , astfel acoperirea se adapteaza individual
-culoarea universala, pentru toate tipurile de ten
-se poate aplica punctual in zonele cu probleme sau pe toata fata
-contine acid hialuronic


Experienta mea:
 Fluidul de culoare alba in contact cu pielea devine usor bej . Odata aplicat , efectul lui este aproape imperceptibil cu ochiul liber . Nu va asteptati sa acopere cearcanile vizibile sau probleme mari . Efectul este cum as aplica o crema hidratanta , dar ajuta foarte mult la revitalizarea ochilor,privirii, atenuaza vizibilitatea cutelor naso-labiale .
Acest produs nu contine , parabeni, siliconii , coloranti . Acidul hialuronic in componenta lui [ ca de altfel toate produsele SKEEN+  are efecte benefice pe timp indelungat.
Recomand acest produs persoanelor[ atat femeilor cat si barbatilor ] de toate varstele , pentru un aspect absolut natural si luminos , usor de folosit cu efecte imediate .
Brandul SKEEN + originar din Franta, toate produsele le gasiti exclusiv in magazinele Sephora .
Cunoasteti acest brand , fetelor? Sa stiti ca initial acest brand a fost dedicat exclusiv barbatilor , dar acum exista o gama larga de produse atat pentru doamne cat si pentru barbati. Asa ca nu lasati barbatii vostrii fara atentie! 

Este o marca de produse dermatologice anti-imbatranire folosite puternic in practica medicala. Marca se diferentiaza prin produse cu formule inovatoare fara parfum, fara coloranti si fara parabeni.
 
 



You Might Also Like

9 comentarii

  1. Nu am mai auzit de brand-ul asta pana acum insa marturisesc ca m-ai facut destul de curioasa. Suna bine descrierea ta si cu prima ocazie cand ajung in Sephora am sa-l incerc si eu . Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  2. Laura, au o gramada de produse fabuloase! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am auzit de acest brand dar ma bucur sa vad ca totusi la inceput era dedicat barbatilor pentru ca sunt putine si sotul meu uneori se simte marginalizat:)) interesant cum isi modifica culoarea:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Macy, sotul si fiul meu folosesc exclusiv aceste produse, si crede-ma, e greu de convins un barbat sa foloseasca creme. pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am auzit de ei pana acum, sa-mi fie rusine! Dar pare interesant ce povestesti tu si-mi place textura pe piele :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima data am citit tot la tine pe blog despre acest brand si apoi l-am descoperit in Sephora. Nu am incercat inca nimic de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela, crede ma, sunt produse deosebite.

    RăspundețiȘtergere