The place to be

10:49:00

Dragele mele , astazi se lanseaza The Lovely Room Situat în centrul Bucureștiului, pe strada Londra nr.17, The Lovely Room este un loc special în care designul de interior feminin, romantic cu accente shabby chic, se împletește cu pasiunea pentru machiajul profesional, de cea mai înaltă ținută.
Născut din pasiunea Ralucăi pentru creativitate și make-up, The Lovely Room  este ”the place to be” pentru toate femeile care își doresc să-și pună în evidență frumusețea pentru a fascina, a seduce. 
Raluca Luca, cunoscuta professional make-up artist, își lansează primul make-up studio, The Lovely Room.

Aici, la The Lovely Room, ele pot veni pentru a experimenta un machiaj profesional care să le transforme în divele unei seri speciale sau dacă vor să învețe chiar ele să se machieze pentru a-și pune în evidență trăsăturile, conform sfaturilor stiliștilor profesioniști oferite în cadrul cursurilor de auto-machiaj.
Pe de altă parte, studioul Ralucăi Luca organizează și cursuri speciale pentru amatori şi make-up artiștii care vor să-și aprofundeze informațiile, tehnicile și să afle noi secrete de la trainerii The Lovely Room.
 
Asadar , un loc nou de rasfat pentru noi. Mai multe detalii gasiti aici  Studio: www.thelovelyroom.ro

You Might Also Like

4 comentarii