Sustin Activia

21:28:00

Activia Romania deruleaza o campanie foarte frumoasa dedicata doamnelor si domnisoarelor  si nu numai , promovand un stil de viata sanatos si activ. Am mai participat la un eveniment Activia , la care am fost provocate sa creem , sa fim designeri propriei rochii . Idea este sa aratam bine ,  sa fim sanatoase , sa purtam cu mandrie rochiile.
          Acum Activia lanseaza noua gama Activia Light [natur, cu ananas , capsuni, cereale] .
Stilul nostru de viata este uneori dezordonat , suntem prea ocupati si grabiti , intalnim la tot pasul tentatii culinare care ne dezechilibreaza alimentatia . Tocmai de aceia Danone Romania lanseaza un produs nou , cu gust savuros si 0 % grasime . Toate ne dorim sa aratam bine , tinem diete , dar simtim nevoia de a manca ''ceva bun''. De aceia a fost creata Activia Light , pentru momente cand vrem sa ne delectam cu ceva bun , dar sa nu te simti vinovat , toate 0 % grasime , 100 % placere!
Sustin Activia Romania , sustin campania Activia , o echipa minunata de oameni creativi, frumosi , pasionati.
Evenimentul de astazi a fost absolut minunat, bine gandit , am ras cu pofta la scene improvizate  de teatru , am socializat cu fetele, am savurat cafeaua si totul s-a intamplat de dimineata , daca dimineata a inceput asa bine , toata ziua a fost minunata.
Imi plac produsele Activia , dar cu noile produse 0% grasime si cu un gust delicios nu mai am nicio remuscare, mananc cat poftesc.

Ioana  dirijeaza sceneta
                                              Fiti frumoase , fiti active , la multi ani!

You Might Also Like

4 comentarii