Oksana bride's room

16:30:00

               Pentru viitoare mirese si nu numai! Un concept absolut unic creat de echipa Oksana .
Bride's Room - un vis implinit pentru fiecare mireasa. Echipa de profesionalisti consacrati va prelua toata partea de pregatire pentru nunta .Incepand cu consilierea de stil -rochia, bijuterii pana ultima agrafa din parul tau , te va transforma intr-o mireasa fabuloasa .
La BRIDE ROOM vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale , vei beneficia de toate servicile de infrumusetare , relaxare , makeup, hairstyle . Catalogul BRIDE ROOM este alcatuit cu toate cele necesare- buchetul de mireasa, lenjeria, accesoriile, pantofii, poseta, valsul, spectacolul de artificii,  limuzina si fotograful profesionist care va sta la dispoziția ta. Un loc ideal unde tu te relaxezi si specialistii iti indeplinesc dorintele !Visezi sa fii mireasa din poveste. Acest lucru implica foarte multe detalii de pregătit.
Care este rochia ce te va transforma in printesa ? Din ce flori sa fie alcătuit bughetul? Cât de deosebiti trebuie sa fie pantofii? Care ste melodia pe care vei dansa valsul? Cum vei asorta accesoriile? Cât de elaborat vrei sa fie coafura si machiajul?
Răspuns la toate aceste întrebări le găsești cu usurinta in catalogul Bride's Room, care prezintă un parteneriat ferm cu cei mai buni furnizori.
Serviciile Bride's Room
Consiliere de stil -împreuna cu  consultantul de stil Irina Markovits  vei decide care este rochia perfecta pentru tine.
Consiliere de frumusete - consultantul de mirese Cristina Coman îți va recomanda calendarul de pregătire conceput special pentru tine.
Repetitia pentru machiaj - make-un artistii noștri îți vor oferi timpul si atenția necesară pentru a găsi stilul care te reprezintă.
Repetitia pentru coafura -împreuna cu  Hairstilistii noștri veți crea acea coafura care sa defineasca stilul si personalitatea ta.
Relaxare & SPA - masajul , gomajul, dar si tratamente de remodelare corporală îți vor defini trupul si pielea catifelata.
Estetica faciala & corporală - Esteticianul va avea grija ca tenul tau sa arate impecabil in ziua nuntii.
SPA Manichiura & Pedichiura -  Mâinile si picioare tare vor fi rasfatate si hidratate. Poți alege sa asortezi la manichiura french, cel mai gingas model.
Pachet pentru ziua nuntii - machiajul, coafura si ședința foto "Making  off"  îți vor crea starea de bine atât de necesară pentru ziua cea mare.

Bride's Room boutique
Iti oferim o gama diversificate de Accesorii de par, diadems, voaluri, voalete, palarii, bijuterii, jartiere, marturii, posete.
Tot la noi găsești si cea mai buna soluție pentru domnisoarele tale de onoare. Fie ca optezi pentru închirierea rochiilor, fie ca alegi comanda si achiziționarea lor, noi îți promitem sa ai parte de cele mai deosebite si asortate domnisoare de onoare.

Beautyfication Bachelorette Party
Organizam cea mai tare petrecere a burlacitelor. Invita cele mai apropiate prietene la o petrecere de infrumusetare. Cu sampanie, candy bar, muzica, relaxare si multă voie buna. Îți garantam multe surprize placute si o distracție de neuitat.

Nu e asa , ca suna spectaculos? Cum vi se pare , dragele mele? Se pot fac si petreceri intre prietene , ziua de nastere sau orice alt eveniment , condimentant de clipe de rasfat. 

Noi am fost , am incercat , ne-a placut mult! Oksana va asteapta cu drag!
 

You Might Also Like

19 comentarii

  1. Отлично выглядишь!
    Кис ю

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa bentita cu floricele!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. С Наступление Весны! Вы Прекрасны!

    RăspundețiȘtergere
  4. Стелла, ты похудела?
    Выглядишь очень хорошо!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ира, какой похудела... хотела бы

    RăspundețiȘtergere
  6. You look amazing!

    www.fashionmuffins945.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. e bentita minunata , si eu aut una si nu gasesc...poate am noroc :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Красивый обруч с цветами. Тебе очень идет) Стеллочка, ты прямо девушка-весна)
    Целую! Приятных выходных!

    RăspundețiȘtergere
  9. You look amazing and your outfit is chic!

    xx
    Christina Klein
    http://bychristina.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. ada, este hand made ,facuta de o prietena de a mea.

    RăspundețiȘtergere
  11. esti superba!! am vazut pozele deja pe instagram:D pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Прекрасное украшение и замечательно выглядишь!
    Стеллочка, приятного выходного дня! Целую!

    RăspundețiȘtergere
  13. Стела, чудный образ, олицетворение весны!!! =***

    RăspundețiȘtergere
  14. Superba ca intotdeauna :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce imi place accesoriul din cap:)
    Pupici
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  16. все, подписалась, слежу! :)

    RăspundețiȘtergere