Pentru toate fashionistele !

19:09:00

Dragele mele , iubitoare de frumos , a inceput in forta perioada targurilor de moda ! Eu personal nu cred ca lipsesc de la vreun targ , ador atmosfera, socializarea cu oameni frumosi , vanatoarea de comori .
Iata ce avem in perioada aceasta .
In perioada 23-24 februarie va avea loc targul Boutique Cliche .
Boutique Cliché vă invită la cea de-a patra ediţie a târgului de haine şi accesorii vintage, pe parcursul zilelor de 23 şi 24 februarie, în intervalul orar 11:00 – 20:00, în Rooms - Coffee&Lounge din Piaţa Amzei (strada Mendeleev, nr. 28-30).
 
ornind de la pasiunea pentru modă şi stil, Boutique Cliché sărbătoreşte patru ani de existenţă printr-o ediţie specială, plină de surprize, ce se va desfăşura pe parcursul a două zile. PEvenimentul îşi propune să aducă în atenţia doamnelor şi domnişoarelor atmosfera anilor 20-’60 prin intermediul hainelor şi accesoriilor originale, elegante şi pline de personalitate.
Triolete, Alexandru Raicu, Creative Arts, Georgiana Iordache, Ruxandra Neagu, Ceasul colorat, Maryy’S Handmade Accesories, Petit Boutique, Magdalena Stoica, Mihaela Creţescu, Alexandra Ghiţă, T-ssenger, Mădălina Spîrleanu, Beatrice Crancu, Bijouterici Handmade, Special Handmade, Romaniţa Blanca Cires şi Anca Popescu, Legatoria de Arta 5M, Boutique Belle Epoque, Carmen Pop, MEOWmade, Vintagemag, Like Vintage, Fabrica de papioane şi mulţi alţii vă aşteaptă timp de două zile să spuneţi DA” unei incursiuni în lumea modei. Papioane, rochiţe cu buline, accesorii handmade, ţinute elegante, toate pentru crearea unui stil vestimentar unic.
Pe lângă târgul propriu-zis, Boutique Cliché, vă invită anul acesta la o serie de ateliere susţinute de Creative Arts. Atelierele sunt gândite special pentru femeile care vor să înveţe cum să reinventeze o ţinută sau îşi doresc să descopere modalitatea prin care îşi pot crea accesorii care să se potrivească cu stilul vestimentar personal. 
Sâmbătă, 23 februarie, începând cu ora 14:00 puteţi participa la atelierul de cercei Charleston unde veti putea realiza cercei spectaculoși si delicați din franjuri, numai buni să vă mângâie umerii pe ritmuri de jazz.
Duminică, 24 februarie, de la ora 14:00 împodobim pălării! Orice pălărie adusă va fi reinventată pentru a întoarce priviri cu orice ocazie!
 Fetele , cine vine ?

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Poate mergem impreuna..cel mai probabil duminica..daca nu ma insel duminica este si AB FAB... :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faina ideea cu impodobitul palariilor! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ohhh ce rau imi pare ca la Cj nu se organizeaza atat de des...sunteti norocoase fetelor!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. As participa cu drag la un asemenea eveniment.
    E f tare anuntul, merge perfect ca si tablou pe vreun perete :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Distractie placuta daca mergi, si sa gasesti comori! :)
    Eu azi am fost la un designer sample sale in Toronto, dar nu a fost grozav, nu mi-a placut nimic, in consecinta nu mi-am luat nimic.
    Dar in schimb weekendul trecut am gasit intr-un thrift store o poseta Kate Spade superba, si am dat pe ea doar $40, o adevarata comoara. :))
    Sa ai o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere