Lancome Teint Visionnaire

15:22:00

Dragele mele , incep postarea prin a va informa ca in perioada 13-16 februarie sunteti invitate la Sephora Orhidea pentru a descoperi acest nou produs inovator . In aceasta perioada make-up artistul Lancome va fi acolo , puteti incerca noul fond de ten Lancome Teint Visionnaire si sa participati la sesiuni de machiaje.

Astăzi, Lancôme inventează Teint Visionnaire, primul duo de fond de ten de o înaltă tehnologie care împinge noţiunea de perfecţiune a pielii
la un nivel ce nu a fost  niciodată atins: îmbinarea unui corector special conceput pentru acoperirea totală şi îmbogăţit cu vitamina CG şi a unui fluid perfecţionat de tratare, concentrat în [LR 2412].
 
Pentru prima oară, femeile nu mai au nevoie să aleagă între cea mai înaltă perfecţiune şi rezultatul natural.

Teint Visionnaire combină astfel acoperirea perfectă, rezultatul natural şi eficienţa îngrijirii zilnice.”
  Produsul este deja disponibil in magazinele Sephora in 15 nuante. Try it! 


You Might Also Like

4 comentarii

  1. Interesant! Dupa ce il incerci, sa ne spui cum ti se pare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Para mi tipo de piel y el clima que tenemos aquí, la que mejor me va es Dior, pero esa tiene muy buena pinta todo es probar.
    Besos guapa¡¡

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar m-ar interesa parerea ta despre acest produs.Folosesc un produs asemanator ca si concept,respectiv La Prairie - Skin Caviar Concealer Foundation, un produs extraordinar dar si cu un pret pe masura .M-ar tenta sa incerc si varianta lansata de lancome care banuiesc ca are un pret mai mic. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere