H and M global clothes collecting

15:22:00

In primul rand vreau sa va anunt , ca toate comentariile la postarea precedenta au participat [pana la momentul asta] la un mic giveaway ascuns, intrucat a fost postarea cu numarul 500 . Anunt castigatoarea mai tarziu , pe seara . Stay tuned !


Si acum o noutate care defapt nu e chiar noua .Ati auzit probabil ca H and M lanseaza la nivel global o companie de colectare a hainelor vechi si in schimb se vor oferi vouchere cu sume modice , dar conteaza orice suma , astfel putem sa adunam mai multe sa luam o hainuta H and M din colectii mai noi.

 Clienţii din toate ţările vor putea aduce orice haine de care nu mai au nevoie, indiferent de brand, în magazinele noastre selectate şi vor primi în schimbul fiecărei plase cu haine un voucher H&M, până la maximum 2 pe zi pentru fiecare client. H&M este primul magazin care încurajează returnarea hainelor la o asemenea scară, parte a unui efort care încearcă să limiteze aruncarea textilelor la gropile de gunoi. 


Vanessa Paradis devine imaginea colecţiei Conscious H&M, odată cu lansarea campaniei globale de colectare a hainelor scoase din uz.
 
Vanessa Paradis este imaginea colecţiei Conscious H&M în această primăvară, purtând piese care sunt pe cât de moderne pe atât de sustenabile cu mediul înconjurător. Actriţa şi cântăreaţa poartă piese precum rochia de plajă galbenă cu volane, dar şi o jachetă practică cu fermoar asortată la pantalonii cu imprimeu botanic. Colecţia Conscious este destinată femeilor, bărbaţilor , copiilor şi bebeluşilor şi va disponibilă atât în magazine precum şi online, la finalul lunii martie. Vanessa Paradis declară “Sunt foarte bucuroasă să iau parte la campania Conscious de la H&M. Şi eu mă străduiesc să am o abordare sustenabilă, tocmai de aceea garderoba mea este în mare parte vintage. Îmi place acest stil şi îşi face datoria şi din punct de vedere eco faţă de mediu, pentru că îmi place să folosesc şi să refolosesc hainele vechi.”  
Fetelor , cum vi se pare initiativa H and M ? Din februarie sa da startul campaniei , sa vedem cum se deruleaza in magazine. Multumesc!

You Might Also Like

14 comentarii

  1. interesanta initiativa :) merci de info! pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit si eu de initiativa asta a h&m, sunt curioasa cam care va fi compensatia oferita. Foarte frumoasa imaginea cu Vanessa Paradis!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare o initiativa originala si laudabila. Am fost incantata cand am aflat de aceasta campanie si astept sa vad cum se va derula.

    RăspundețiȘtergere
  4. rabla la haine...buuunnn...numai ca mie nu-mi vine sa merg sa le dau acolo , mai bine le dau cuiva care are nevoie si stiu chiar cui :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiam despre campania asta si este binevenita! Ei vand, tu beneficiezi de o reducere, mi se pare fair :)

    La cat mai multe articole draga mea. Stii cat de mult imi place mostra de parfum de la tine, Vengeance Extreme by Juliette Has A Gun? Acum strangem banuti pentru el, sotul e foarte incantat si rar afirma chestii de genul.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Me encanta esta colección espero poder pillar algo porque aquí todo se acaba pronto y como no podemos comprar online.... en España aún NO ;(

    Enséñame si te compras algo guapa, besitos

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare o initiativa foarte buna, toate avem haine pe care nu le mai purtam. Sper sa aiba si o organizare pe masura asteptarilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit acum ceva timp despre initiativa, astazi am aflat si despre campanie.Imi propusesem de ceva timp sa scriu despre ea, astazi am reusit, in sfarsit. Lipsa de timp ma cam preseaza in ultima vreme. Laudabil. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca campania o sa fie si la noi, ar fi super, toata lumea ar avea de castigat

    RăspundețiȘtergere
  10. Стелла, че-то я не поняла. Это что приносишь пакет одежды или одну вещь? ск будет стоить этот купон?
    Очень интересная акция!
    Я в этом магазине всегда беру детскую одежду, ну и себе кое-что

    RăspundețiȘtergere
  11. ира , с февраля по всему миру и у нас можно сдать любые старые или новые вещи любых фирм или не фирм в замен на купон,за купоны можно купить новые вещи в магазине.по 2 вещи в день.и детские, любые, хоть с базара.вещь-купон. думаю будет маленькая сумма, может 10 лей за вещь

    RăspundețiȘtergere
  12. Mda, foarte interesant...foarte buna initiativa

    RăspundețiȘtergere
  13. Интересная акция. Я о ней не знала. Спасибо, дорогая, за информацию) Целую)

    RăspundețiȘtergere