Benefit Brow Bar

22:16:00

Dragele mele , demult am vrut sa scriu postarea despre acest serviciu Sephora, apoi am zis ca si asa stie toata lumea , dar am constatat ca totusi multe dintre voi nu cunosc cum sta treaba si despre ce e vorba.
Asa ca vreau sa va povestesc strict experienta mea !!!
Pana nu demult de sprancenele mele m-am ocupat eu personal , adica faceam ce vroiam cu ele . Asta pana la un moment dat , cam un an in urma , cand la un eveniment a fost prezent si brandul exclusiv reprezentat in magazinele Sephora din tara - Benefit . Atunci am beneficiat de un styling a sprancenelor , adica mi-a fost schimbata forma lor [ recunosc, ca ce faceam eu cu sprancenele mele nu era bine..] , au fost ''pensate'' cu ceara .Eu prima data am vazut asa ceva . Cu ceara speciala, placut mirositoare , procedura total nedureroasa . Am ramas uimita cum dupa aceasta procedura mi s-a schimbat si infatisarea. Mi-a placut foarte mult, m-am vazut cu alti ochi , m-am admirat. Atunci am cunoscut-o pe Mirela , specialist brow-bar Benefit . De atunci va spun sincer , nu am pus mana pe penseta , am ramas fidela Mirelei si Brow barului Benefit .
Serviciu Brow Bar - adica barul unde fetele dragute se ocupa de sprancenele voastre , exclusiv cu ceara .
Brow Bar Benefit exista in Sephora din Mall Vitan , e un loc amenajat special pentru asta . Costa 59 de lei , nu este nevoie de programare .
Un pont - de ziua ta de nastere acest serviciul este gratuit !

Eu cand am drum la Mall Vitan ii fac vizita Mirelei , este un mic rasfat pentru mine , ma simt extraordinar si nu mai spun ca forma sprancenelor mele nu mai are nicio legatura cu forma lor veche ciopartita .
Fetelor , stiati de acest serviciu , ati incercat vreodata ? Chiar sunt curioasa , ca multa lume mi-a spus ca habar nu are de asa ceva .
ia uitati-va ce borcanas dragut cu bombonele
Iata si Mirela mea , specialist brow bar Benefit


You Might Also Like

20 comentarii

  1. Doc' cred ca o sa ajung si eu pe la ea...merg destul de des in Vitan,dar niciodata nu m-am gandit sa ma pensez in Sephora.Stiu ca Andreea Lovin a facut asta in Mai anul trecut la un event si i-a placut..poate ma incumet si eu..mi-e cam frica sa nu mi se ia pielea odata cu ceara...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sudessa- Maria, crede ma, nu se irita nimic! merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect ar fi fost sa pui si o poza cu sprancenele - inainte/dupa :P ca doar despre ele ai vorbit aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiam de serviciul asta, stii deja asta :P. Dar e bine de stiut!
    pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat pensatul cu ceara si ata HD Brows (la Salon 7 vis-a-vis de Mall Vitan). Imi place ca doare mai putin avand in vedere ca nu te mai penseaza fir cu fir si da o forma frumoasa. Au si un rimel semi permanent care imi rezista bine de doua saptamani deja www.myscara-romania.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, din pacate nu am poze cu sprancene,vezi in poze pe blog.mersi

    RăspundețiȘtergere
  7. Ela, nu stiu cum la e salonul care te referi.eu doar povestesc despre mine. nu zic sa mergeti toate acolo,fiecare cu preferinte.dar eu nu ma dezic.pupp

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu ceara nu m-am facut decat deasupra sprancenelor cu ajutorul benzilor pentru fata, daca eram din bucuresti poate ma lasam pe mana mirelei, in rest sunt prea rezervata, ca si in privinta parului nu prea las pe altii sa puna mana.
    pups

    RăspundețiȘtergere
  9. Я в банясе шоппинг центре всегда делаю. Мне там воском удаляют пушок, а остальное корректируют щипцами. Тоже очень нравится

    RăspundețiȘtergere
  10. Taare mi-ar placea sa ajung la o profesionista a sprancenelor , sau un el , sa-mi rezolv odata problema :( Nu e o diferenta mare intre ele , dar eu o vad , bineinteles . Am fost la diferite saloane si am iesit tot mai dezamagita .

    RăspundețiȘtergere
  11. Looks like a fun event, I need to try Benefit products out, never have!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu pana acum am auzit doar pareri contra despre pensatul cu ceara, cat si despre epilarea pe brate, sus pe partea interioara a bratului, ca s-ar lasa pielea mai repede datorita caldurii aplicate....Am vazut la "Next top models" in Statele Unite ca pe ele asa le pensa...

    RăspundețiȘtergere
  13. Roxana, eu nu am avut probleme, deloc. nu s-a iritat vreodata. mersi pentru parere

    RăspundețiȘtergere
  14. nu stiam nici eu , o fi si in alte orase ? sau numai in Bucuresti ? as incerca !

    RăspundețiȘtergere
  15. nu stiu,coco.dar cu siguranta-da.incearca.pupp

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu auzisem de asa ceva .Pacat ca in Braila nu avem un magazin Sephora.

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu prima data aud! trebuie incercat de curiozitate:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce frumos e aranjat! Bun pontul, nu stiam, cred ca merita testat. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiam ca de ziua de nastere, serviciul este gratuit. Tocmai m-am pensat ieri, la un salon din capitala, iar ziua mea este doar peste cateva zile :).

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce rau imi pare ca nu este si in Timisoara un serviciu atat de bun, chiar sunt in cautarea unei specialiste in sprancene, dar slabe sanse sa gasesc.

    RăspundețiȘtergere