Beauty review

19:49:00

Buna seara ! Astazi vreau sa va prezint cateva produse pe care le folosesc in prezent si imi plac foarte mult .

Produse pentru par Goldwell le cunosc demult , am folosit pe parcursul timpului multe si diverse din diferite game . Va spun sincer ca sunt fana acestor produse . Mereu m-am intors la Goldwell , raportul pret- calitate fiind exelent .
Produsul care nu imi lipseste aproape niciodata este spray pentru volum Goldwell ultra volum leave-in booster . Il observati in fotografie cu pretul rupt pe el , nu mai stiu cat a costat , in orice caz putin . Problema e ca mai are putin si se termina . Am fost si la Top Line , nu l-am gasit. Sper sa-l gasesc pana sa-l termin .
Acest spray este o solutie incolora , nu gel , nu spuma , e ca o apa . Miroase  subtil , discret . Separ parul  umed la radacina , dau cu spray direct pe radacini si gata . Nu incarca deloc parul!!! Confera un volum frumos , parul ramane pufos si moale . Usuc parul cu capul in jos , ma coafez in functie de dispozitie si la sfarsit aplic fixativul. Cred ca stiti deja care e fixativul meu preferat . Cine stie?

Samponul si balsamul am primit sambata cadou de la Top Line . S-a nimerit sa fie din aceiasi gama ultra volume . Chiar nu am folosit aceste produse pana acum , dar din alte game da . Samponul si balsamul au o consistenta de gel , de culoare albastruie , au acelasi miros discret , placut. Samponul face spuma multa , curata foarte bine parul . Consistenta balsamului e foarte interesanta , nu am mai intalnit balsam-gel . Il aplic pe tot parul , chiar si pe radacini , 2-3 minute sunt suficiente ca parul sa devina moale si ascultator . Cu aceste produse pot sa obtin coafura dorita cat ai clipi. Voi ce produse favorite pentru par aveti?

Inca un produs interesant pe care il folosesc de vreo doua luni. L-am cumparat din  Sephora  cu vreo 40 de lei . Produsul este spornic , cred ca imi va ajunge inca ceva timp. Acest serum il folosesc de fapt ca o baza de machiaj . Are aplicatorul sub forma de buretel , nu aplic direct cu buretelul, iau produsul cu degete .
Serumul are o consistenta usoara , ca un gel cremos . Aplicat pe piele se absoarbe rapid , tenul are un aspect hidradant , matifiat usor . Mie imi place mult cum arata pe ten si cum se aseaza fondul de ten .
Sper ca v-am fost de folos  si ati aflat ceva interesant. Va imbratisez!

P.S . Ultima strigare pentru cadouri .
-''Cuvinte ratacite '' , in urma cu cateva postari ti-am oferit cadou, dar nu ai fost atenta , totusi sper sa citesti aici si sa-mi trimiti mail cu adresa,telefonul,nume la adamstella2000@yahoo.com
-Miha.ela , te rog si pe tine sa-mi trimiti aceleasi  date,ai un cadou mic de la mine.
Va imbratisez , fetelor!




You Might Also Like

20 comentarii

  1. Nu stiam despre produsele Goldwell.Intotdeauna este bine sa afli/inveti ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu pana acum am folosit doar o masca de la Goldwell, dar zau ca am ramas impresionata de calitatea ei. Acum de abia astept sa incerc ce-am primit la intalnire, tot gama pentru volum o am si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. maine inaugurez si eu serumul sephora, abia astept sa vad cum e! <3
    samponul si balsamul inca nu le-am desfacut, o sa le folosesc in vata de craciun, dar am citit ca sunt bune si isi merita banutii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e vorba de fixativul L'Oreal Elnett. Eu personal nu folosesc fixativ decat ocazional, atunci cand am o coafura mai pretentioasa care trebuie mentinuta pentru mai mult timp si folosesc fixativul de la Amway. Deocamdata am folosit produse profesionale pentru par Matrix Biolage gama pentru par vopsit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pentru mine e o noutate. O sa fac putin reasearch in privinta gamei acesteia. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am folosit produsele Goldwell.
    poate in viitor

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant Serul de la Sephora.

    RăspundețiȘtergere
  8. La un moment dat fixativul tau preferat era din magazinul Melkior.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca ai spus si cred ca ai mentionat, nu am memorat fixativul.
    Datorita scalpului eu am evitat sa-mi fac coafuri ce necesita fixare.
    Goldwell, are si un nume interesant, nu am folosit nici un produs, e bine de stiut cat de accesibile sunt, voi investiga si eu pe tema asta. Multumim de impartasire.

    Eu folosesc de la hofigal samponul 5R si balsamul cu roz, in caz ca mai au si altele, dar si anian pentru par normal spre gras care vad ca-mi prieste. Masca tot de la anian cu extract de melc si fructe care nu necesita clatire mi se pare grozava, chiar daca am folosit-o doar o data. Asa ca tine am stat cu capul in jos si la final aveam in continuare volum, par ok neincarcat. Pentru varfuri de la gliss in ambalaj galben, doar pe parul uscat imi place cum se vede, ei spun ca pe umed.


    Eram cat pe ce sa nu vad numele meu, iti multumesc mult pentru cadou, iti trimit acum datele caci cine stie ce treburi ma mai prind maine.

    O noapte linistita! xo

    RăspundețiȘtergere
  10. nu am folosit produsele , o sa le incerc cand o sa am ocazia !

    RăspundețiȘtergere
  11. Would you ever believe that I have never tried any of these products? Great review!
    Don't Call Me Fashion Blogger
    Facebook
    Bloglovin'

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai un tag de la mine aici:
    http://the-may-day.blogspot.ro/2012/12/tag-le-parfum.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Despre produsele Goldwell stiu doar de bine, sunt foasrte bune :) m-ai facut curioasa cu serumul Sephora :)
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am stiut niciodata de brand-ul Goldwell, ma bucur ca ti-am citit review-ul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Melkior, cumva? :D

    Si eu tot gama Ultra Volume am primit la Goldwell, abia astept sa le incerc dupa ce am citit la tine! Trebuie doar sa termin celelalte zeci de produse incepute :))

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Produsele pentru volum sunt splabiciunea mea. Sa-mi spui te rog unde gasesti acel spray pentru volum si ce pret are? Sper ca nu prea ridicat.
    pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Federova , eu l-am luat chiar ieri din magazinul top line ,bd regina maria nr 14,ca cel vechi mi se terminase. 55 lei pretul,iti ajunge un an!!! e foarte bun!mersiii

    RăspundețiȘtergere