Self slenderen ?

19:26:00

Buna dragele mele ! In cautarea  informatiilor pe net despre gimnastica de recuperare motorizata pentru o cunostinta  am gasit ceva foarte interesant . Nu prea imi place sa iau detalii la telefon , asa ca intr-o zi dupa servici m-am dus direct acolo , sa vad cu ochii mei despre ce e vorba . Locatia  se afla chiar foarte aproape , la intersectia Mosilor cu Dacia . Sincer , cand am pasit in interior am fost foarte placut surprinsa . In primul rand muzica in surdina , ceva chill out . Apoi ordinea si curatenia exemplara . Am avut noroc sa vorbesc chiar cu doamna director de acolo si a fost foarte amabila sa-mi explice totul .Am rezolvat si pentru
cunostinta mea care are nevoie de recuperare dupa o trauma . Dar ce sa va zic , am ramas eu acum clienta.
                                                           Mai multe informatii aici


 Ati auzit pana acum de gimnastica fara efort ? Cand dupa o zi de munca nu mai ai chef de sala sau nu ai pur si simplu puteri ? Ce sa vezi , aparatele astea fac totul in locul tau ! Pur si simplu perfect! Pot sa zic am descoperit ceva extraordinar! Chiar daca sunt super obosita , acum nu e nicio problema , merg de trei ori pe saptamana si chiar ma simt relaxata , nu ca as face vreun efort . Am aflat , de fapt , ca sistemul se numeste
Slender You , cred ca e ceva american , nu am retinut , in orice caz super.Cel mai important lucru ca aceasta gimnastica nu are contraindicatii , poate fi folosita de la 16 ani pana la 100[!!!, inclusiv cei care au probleme de sanatate ce nu au voie sa faca efort] , cu ajutorul ei recapeti mobilitatea , remodelez silueta si slabesti! Dar sincer va spun ca fara niciun efort poti slabi, remodela corpul si fara transpiratii , numai relaxarea.
Sunt 6 aparate diferite si faci 10 minute pe fiecare aparat .


Gimnastica motorizata conduce la:

> Recapatarea mobilitatii articulatiilor si fortifierea musulaturii
> Fortifierea coloanei si ameliorarea afectiunilor acesteia
> Posibilitatea miscarii pentru bolnavii astmatici si cei cardiaci
> Reducerea retentiei de lichid si diminuarea varicelor
> Refacerea in caz de sechele de pareza, ruptura de menisc, etc.
> Diminuarea si eliminarea celulitei
> Imbunatatirea metabolismului
Sunt complet fascinata de conceptul asta si chiar imi place foarte mult . Am facut si cateva poze pentru voi  ca sa va dati seama despre ce e vorba . Ati auzit pana acum de asa ceva ?
Dar povestea nu se termina aici . Stiti ca sunt pasionata de cosmetice asiatice , in special cele japoneze si coreene si mereu caut informatii noi. Ce sa vezi , din vorba in vorba cu doamna , am descoperit ca acest salon  foloseste pentru tratamente cosmetice produse japoneze exclusiviste , dar la preturi super ok. Ingrijirea tenului in stil asiatic e cu totul altceva si povestesc data viitoare despre asta , ca e foarte interesant .
Sper ca informatia a fost utila si ca sa fiti la curent cu noile informatii dati like pe pagina de FB , merita!
Va imbratisez!


You Might Also Like

6 comentarii

  1. Super! Eu vreau sa ma apuc de sala :)Pentru tonus muscular ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante informati...nu am mai auit de gimnastica motorizata...Like ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. daca as slabi cateva kg sigur m-as duce!! trebuie sa caut gimnastica motorizata si la Cj! Suna bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant!Nu stiam :) Tu Stella mereu imi spui ceva nou, multumesc ca impartasesti cu noi si ne tii la curent:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut acum ceva vreme un reportaj la televizor despre aceste apaarte si am vazut exact cum faceau doamnele gimnastica fara sa depuna efort ca la o sala normala de gimnastica...

    RăspundețiȘtergere
  6. e interesanta treaba, un fel de acei fluturasi care prin contractii iti puneau muschii in miscare dar la un nivel mult mai mare.
    sunt un pic toma necredinciosul si cred ca totusi cheia este miscarea naturala, iar asta este benefica atunci cand omul chiar nu mai poate misca, nu din lene.
    sa nu te superi pe mine pentru parerea mea, pupici!

    RăspundețiȘtergere