Scrisoare

18:54:00

Dragii mei cititori , dragele mele cititoare! Simt nevoia sa va scriu cateva cuvinte . Sa vorbim deschis despre blog , blogul meu in principal si doresc sa va ascult parerile. Oricine poate comenta , anonimi si prieteni , deci, sa vorbim deschis .

 In curand se implinesc 2 ani de cand am deschis blogul [ la indemnul fiului meu , am mai spus] . Cu mult timp inainte , fiecare dimineata imi incepeam cu rasfoirea blogului Camelcutzei , ea a fost prima mea revelatie in materie de bloguri , i-am dedicat prima postare si ea a fost primul meu cititor . Din blogul ei am ''sarit '' pe alte bloguri si am descoperit alte fete ce scriu cu pasiune , ce isi dedica timpul si am invatat multe lucruri noi . Fetele m-au sustinut , m-au sfatuit si eu le multumesc din suflet ! Asa cum timpul trece foarte repede , au trecut si  acesti 2 ani , blogul meu a crescut numai datorita voua , celor care imi trec pragul si va multumesc din suflet ! Desigur , au fost si multe comentarii rautacioase , dar rautatea  cuiva nu imi strica viata si eu am pentru ce sa traiesc , pentru oameni buni si frumosi la suflet . In acesti doi ani s-au legat prietenii , acum cunosc foarte multe fete-bloggerite , oameni in spatele brandurilor , saloanelor , magazinelor , oameni frumosi si devotati .Si va multumesc tuturor !
Prin intermediul blogului am invatat multe lucruri noi , am incercat tehnologii revolutionare in domeniul beauty, am testat o multime de produse cosmetice , am participat la evenimente si va multumesc tuturor!
O cititoare m-a acuzat la un moment dat ca fac prea multe postari cu continut publicitar . Credeti ca asa e ?
Ati vazut voi vreo reclama pe blogul meu ? Cum altfel vrem sa invatam lucruri noi daca nu prin cunoastere ? Si cum sa cunoastem ceva altfel decat sa citim diverse informatii ? In reviste nu citim despre produse beauty , nu citim despre moda sau nu mai stiu ce salon sau tehnologie ? Blogul e tot ca o revista . E o sursa de informatii , idei noi , opinii personale si e un mod de comunicare cu cititorii. Si va multumesc tuturor , celor care mi-ati fost alaturi si mi-ati citit gandurile si ati invatat ceva din blogul meu , fie ca v-am inseninat ziua , fie ca v-am inspirat cu vreo tinuta sau ati citit despre vreun produs beauty vi l-ati dorit cu ardoare .
Asa cum eu in domeniul meu profesional tin pasul cu tot ce e mai nou , particip la diverse congrese , promovez tehnologii noi si cunosc o multime de oameni din toata lumea , asa si e cu blogul - promovez si voi promova oameni talentati , am scris si voi scri despre tehnologii noi , produse de beauty , colectii de moda si in general - despre tot , ce imi place! Asa ca toti cine ati fost si sunteti pe aceiasi lungime de unda cu mine -
va multumesc !!!Sper sa fiti alaturi de mine in continuare si sa crestem impreuna!
 Multumesc Alexandrei , fiindca blogul ei imi aduce cel mai mare trafic . Si acum recunoasteti , cine are trafic de pe blogul meu ?
Bineinteles ca saptamana viitoare va urma si un giveaway frumos pentru cititorii mei , stay tuned!
Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi pana la capat si astept parerile voastre. O saptamana frumoasa!

You Might Also Like

64 comentarii

  1. La multi ani! Esti o permanenta sursa de inspiratie pentru mine si mai ales acum ca te-am cunoscut personal,cu atat mai mult:D. Tine-o tot asa si sper sa citesc astfel de randuri si cand blogul va implinii 10 ani!!Ai fost printre primele bloggerite care m-au adaugat in blogroll-ul lor si eu recunosc: imi generezi muuult trafic:).
    Multumesc!:-*

    RăspundețiȘtergere
  2. am descoperit blogul dumneavoastra recent,dar il citesc cu interes mai ales pentru review -sunteti un exemplu pentru mine,intrucat avem aceleasi origini si activam in acelasi domeniu-in plus aveti un bun gust si stil !va felicit

    RăspundețiȘtergere
  3. intr-adevar si eu am simtit ca e prea multa reclama. de asta nici nu citesc reviste ci bloguri, fiindca vreau pareri sincere.

    admir insa tinutele, eleganta si modelul pe care il reprezentati. la multi ani inspirati pentru aniversarea blogului

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult , Adela! ma bucur ca te-am cunoscut personal!

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea, si eu ma bucur ca te-am cunoscut, o dulceata de fata! ma bucur ca ai trafic de la mine, da!pupp

    RăspundețiȘtergere
  6. Ecaterina , ma bucur tare mult sa aud asta! pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Ela , mersi tare mult pentru opinia ta!te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  8. O reclama pe blog poate fi o parere sincera. Asa cum eu am scris gratis ca crema Clarins imi place foarte mult si care i-ar fi minusurile- fara sa imi ceara cineva acest lucru, la fel pot sa scriu parerea si daca mi-o cere o firma si ii testez produsul
    Mai ales voi cele care aveti bloguri de beauty.
    Sincer , eu percep ca pe o rautate nefondata sa ii spui cuiva ca are multa reclama. In fond pot alege sa sar peste articolele care nu mi se potrivesc!
    Cand iti da informatii false despre un produs e altceva , dar asa "gratis" ....de ce?
    Mie-mi plac articolele tale. Eu sunt mai ciudata si as citi mai multe despre dinti dar urmaresc si tinutele. Esti fotogenica, ai articole interesante
    iar poza de azi e cool!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca exista prea multa rautate. La multi ani frumosi, sunteti o persoana minunata.

    RăspundețiȘtergere
  10. wow , hapi, ce mi-a placut! pai deja cred ca trebuie sa mi fie frica sa scriu despre o crema ce imi place si e cumparata pe banii mei. niciodata nu am scris review-uri false , nu e stilul meu. te pup, m-ai facut sa zambesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Carmen, mersi tare mult! te pup,fata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani :)
    Nu baga de seama rautatile ,ele vin din invidie.
    Invidia vine din prostie.

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani, Stella! Te pup! Si eu am trafic de la tine :D

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani, draga mea :) Ma bucur ca ai fost una dintre primele bloggerite pe care le-am cunoscut, dar si prima care mi-a dat material de postat :)) N-am sa te uit.
    La cat mai multi ani cu blogul si la cat mai multe tinute frumoase. Ai evoluat foarte mult dpdv vestimentar. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi , multi ani frumosi si inspirati !Gasesc de multe ori lucruri interesante pe blogul tau , iar atitudinea ta face totul . Mie imi placi asa ca revin cu drag si interes ! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu am descoperit-o intaia oara pe Koko. Si din blogroll in blogroll, am ajuns sa am cateva bloggerite pe care le vizitez zilnic, printre care si tu. Daca sunt plecata undeva si nu am acces la internet, abia astept intoarcerea acasa, ca sa "recuperez". Anul asta, dupa ce citisem bloguri vreme de 2 ani, mi-am facut curaj si mi l-am facut pe al meu. Sper ca, intr-o buna zi, cand si daca vei considera tu oportun, sa ma adaugi si pe mine in blogroll :). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si, sa nu uit, La multi ani!!!!! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani, Stella! Esti minunata, atat virtual, cat si in realitate! Ma bucur ca te cunosc si ma bucur sa iti citesc blogul, este unul dintre preferatele mele! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani si la cat mai multe postari! Iti citesc blogul de mult, pentru mine esti un model de urmat :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  20. la multi ani draga mea.... si la mai multe postari si la mai multe comentarii
    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  21. Incep cu inceputul...ma bucur ca mi-am facut cont pe FB, caci din acel moment am cunoscut atat virtual cat si in realitate multi oameni frumosi. Ma bucur ca mi-am deschis blogul, caci participand la intalniri si evenimente, am cunoscut persoane si frumoase si interesante. Ma bucur ca te-am cunoscut Stella, ma bucur ca am descoperit blogul tau care acum mi-a creat o anume dependenta. Mi-e drag sa fiu in preajma ta, mi-e drag sa citesc ce ai mai facut si sa-ti stiu parerile din orice domeniu...stomato, moda, beaty...La multi ani plini de inspiratie! Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani...

    Si eu in curand am sa-i implinesc... Imi amintesc cum am ajuns sa te cunosc. Mi-a recomandat Sigina blogul tau pentru ca-mi zicea ca pui si tinute inspirationale pe langa beauty-stuff si mi-a placut din prima. M-ai fidelizat zi dupa zi si uita-ma in urma, de mai bine de 1 an si jumatate sunt fanul si prietenul tau.
    O adevarata placere sa te cunosc si personal si sa fiu prezent in lista ta de bloguri. Tu imi aduci cel mai mult trafic direct si ITI MULTUMESC DIN SUFLET.
    Cum am mai spus-o si pana acum, ma inclin si jos palaria inaintea ta doamna.

    Te pup, multi ani frumosi si cat mai multe postari inspirate si inspirationale.

    RăspundețiȘtergere
  23. Roxana , ma bucur ca te-am cunoscut,esti o fiinta superba!

    RăspundețiȘtergere
  24. Dragul meu prieten , mai mic decat fiul meu , Emanuel, mi-ai impresionat cu adevarat , sincer,nu am cuvinte,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  25. La multi ani draga mea, te cunosc personal de un an si ceva, imi amintesc cum te-am recunoscut intamplator in Baneasa chiar cand ma gandeam ce amuzant ar fi sa te intalnesc acolo. Esti un om deosebit si oricine ar fi norocos sa te aiba ca prieten. La multi ani inca o data si mult succes cu blogul :*

    RăspundețiȘtergere
  26. wow , Petty,imi aduc aminte momentul din Baneasa. ma bucur tare ca te am!

    RăspundețiȘtergere
  27. La multi ani! La cat mai multi ani si iti multumesc ca mi-ai dat follow cand am deschis blogul, nimeni nu are cum sa-ti ia locul de prima abonata prin GFC, si prima bloggerita pe acre am cunoscut-o personal. Succes in continuare, eu te citesc mereu, desi comentariile sunt rare. Si recunosc, am trafic de la tine, esti printre cele mai mari surse de trafic pentru blogul meu. Ah, si daca si tu ai prea multe postari cu reclame...nu mai zic nimic. Te apreciez pentru ca tot ce faci aici pe blog este din pura pasiune. Pup si inca un la multi ani! :*

    RăspundețiȘtergere
  28. Iulecka, tin minte momentul cand ne-am cunoscut!! te pup si iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  29. Stella, la multi ani! Imi place mult cum scrii, esti o adevarata sursa de inspiratie :).

    101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  30. La Mulți Ani cât mai creativi în bloggosfera autohtonă! Sunteți o doamnă cu un simț estetic deosebit. Vă felicit și vă doresc la fel de multă inspirație!

    RăspundețiȘtergere
  31. Asta trebui sa sarbatorim cu водка :D
    Te pup si felicitari! Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  32. La mai multe postari si idei in a combina tinutele. Personal am doar de invatat din ideile tale si felul cum le aplici.

    Felicitari pentru drumul parcurs pana acum si la cat mai mult de acum in colo!

    RăspundețiȘtergere
  33. La multi ani blogului tau Stela! In curand o sa faca si al meu 3 anisori :P. Tin minte ca am fost putin flatata sa vad ca imi comenetaza o doamna stomatolog pe la inceputuri.
    Ma bucur sa te cunosc virtual si stiu ca ai vrut sa vi sa ma vezi cu Andreea dar mai bine ca n-ai facut-o :)), te-ai fi speriat de mine la cat de racita eram. M-am bucurat oricum sa aud ca ai fi vrut sa ma cunosti :P.
    Subscriu la ce a scris hapi, mie imi plac subiectele tale si-ti sugerez sa nu iei in seama comentariile rautacioase!
    hugs!

    RăspundețiȘtergere
  34. Stimata doamna, felicitari pentru blog. Urmaresc cu placere postarile si continutul foto. As spune ca este mai mult decat o revista, ofera poate mai mult suflet... Si, inca ceva, ofera o subtila educatie, si in domeniul modei, si al altor domenii, inclusiv cel medical, lucru de apreciat, mai ales cand vine din partea unui specialit.
    Va urmaresc aproape zilnic din Austria si pot spune ca astept cu mare curiozitate si interes combinatiile de ingeniozitate si bun gust pe care le postati.
    Reclamele... ce-ar fi sa explicati ce bine e sa folosesti produsul X, ce beneficii are, insa fara nume, ca nu e voie... ca se supara te miri cine...
    Un lucru bine facut atrage normal si comentarii rautacioase sau de alta natura. Uneori putem tine cont de unele aspecte constructive, insa ce e spus cu rea intentie nu trebuie sa ne afecteze in prea mare masura. Sa luam lucrurile frumoase din viata si sa ne bucuram la randul nostru cand altii ni le ofera.
    Felicitari inca o data pentru cei doi ani de blog de succes

    RăspundețiȘtergere
  35. Molto carina la prima foto (: Reb, xoxo.

    *Nuovo outfit sul mio blog, fammi sapere cosa ne pensi:
    http://www.toprebel.com/2012/11/venerdi-02-novembre-2012-firenze.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Ты умница и красавица! И блог у тебя классный!

    RăspundețiȘtergere
  37. Un blog personal este...personal! Asta inseamna ca postezi ceea ce te intereseaza, ce iti face placere, vorbesti despre impresiile personale in legatura cu orice! Indiferent ca este vorba despre diferite produse, locatii sau despre vremea de afara! Imi place blogul tau :) La multi ani!

    xo,Lorena
    http://lorenamarchis.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  38. La multi ani Stella! >:D<
    Sincer,ma bucur ca te-am cunoscut virtual iar apoi sa am ocazia sa te cunosc si personal! esti o persoana tare deosebita,te admir...
    :*

    RăspundețiȘtergere
  39. You look gorgeous! I love the fascinator :)

    RăspundețiȘtergere
  40. La multi ani, draga Stella! La cat mai multe reusite cu blogul :*

    RăspundețiȘtergere
  41. ce mi-a placut postarea asta "deschisa" . La muuuuulti ani , sa nu renunti la blog si sa ai cat mai multe cititoare dragute:)
    Mersi pentru mentionare,nu stiam ca de pe blogul meu ai cel mai mare trafic . De fapt stiam acum un an cand mi-ai facut surpriza , dar credeam ca s-a mai schimbat ceva.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  42. dragele mele , va multumesc din suflet ca sunteti alaturi!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Alexandra,nu s-a schimbat nimic.esti nr 1.puppp

    RăspundețiȘtergere
  44. eu trebuie sa recunosc ca "m-am pierdut" la partea cu "traficul".. desi am blog de ceva vreme, habar nu am ce inseamna ca un blog sa aduca trafic altui blog.. dar omul cat traieste invata, o sa ma interesez :)

    RăspundețiȘtergere
  45. buna draga mea, sa stii ca tot timpul te urmaresc chiar daca nu comentez la postari! ai un blog minunat si cum au zis si fetele esti o inspiratie pentru noi toate! Comentariile negative vin doar de la persoanele invidioase si frustrare, o sa le treaca. La multi ani si la cat mai multe posturi inspirationale! te pup

    RăspundețiȘtergere
  46. La multi ani, draga Stella!!! Imi place foarte mult felul in care ai structurat postarea aceasta, te-ai autodescris exact asa cum te percep si eu de aici. Nu-ti face griji cu privire la comentariile rautacioase, toate avem parte de asa ceva, insa acestea sunt cazuri izolate pentru ca in principal aici intra persoane care rezoneaza cu felul tau de a fi, sunt interesate de aceleasi subiecte si percep postarile si mesajul din spatele lor exact asa cum este el.
    Iti doresc multa inspiratie si disponibilitate pentru a participa la tot felul de evenimente si sa testezi tot felul de produse si proceduri, pentru ca mai apoi sa le poti impartasi cu noi.

    Te imbratisez si da, eu primesc foarte mult trafic de la tine!! :)

    RăspundețiȘtergere
  47. La cat mai multi ani! Mereu o placere sa citesc blogul tau!

    RăspundețiȘtergere
  48. La multi ani! Sper sa ne citim multi ani de aici inainte! I'm happy to know you personally as well as virtually!

    RăspundețiȘtergere
  49. Стелла, у тебя интересный, красивый блог! Замечательные образы, которыми я любуюсь не единожды, подробные обзоры. Мне очень нравится.
    А ты красивая и элегантная женщина! Поздравляю с наступающей годовщиной и желаю процветание блогу и твоей творческой реализации!!!!
    П,С, фото сразило наповал!!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. La multi ani! Multumesc ca mi-ai comentat si ca te-am descoperit. Tin minte ca era in perioada sarbatorilor de Pasti si eram plecata din oras dar mi-am rezervat timp sa iti rasfoiesc tot blogul si sa citesc despre tine.

    Imi aduci destul trafic, ca si Alexandra (pe primul loc) sau Camelcutza sau Aurora Toma. Va multumesc tuturor pentru asta!

    Cat despre reclame.. care? unde?

    Te pup si iti doresc multa sanatate si viata lunga blogului!

    RăspundețiȘtergere
  51. la multi ani , draga stela ! te urmaresc cu mare drag de cand ti-am descoperit blogul, desi nu am comentat niciodata ! De cand te-am descoperit ( virtual) sunt mult mai atenta ce combinatii vestimentare fac si stilul meu personal are mai mult succes! Iti multumesc si iti doresc muuulte succese si fericire !

    RăspundețiȘtergere
  52. Am descoprit acest blog acum un an, tot de pe blogul Alexandrei("Be a masterpiece")si recunosc ca il citesc zilnic sau cel mult o data la 2 zile intru sa vad ce noutati aveti. Imi place la nebunie stilul vestimentar, curajul de a purta culori tari, imprimeuri diferite si toate astea cu stil. Ador pasiunea ta pt. detalii, defect profesional probabil :))
    Deci...la cat mai multe postari. :-*

    RăspundețiȘtergere
  53. La multi ani blogului tau Stella! La cat mai multe postari si tinute frumoase la fel ca si pana acum! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  54. La multi ani, Stella! Te citesc cu mare drag, ma inspiri, ma bucur ca te cunosc! Iti doresc ca blogul sa creasca si mai mare si sa-ti aduca muuulte satisfactii! Pup

    RăspundețiȘtergere
  55. Eu te apreciez pentru ca esti tanara. Pentru ca spiritul tau e tanar desi nu mai ai 18 ani,pentru ca intelegi exact ce inseamna lumea asta, pentru ca esti deschisa, pentru ca in fiecare postare introduci un gand bun si sincer care ne incurajeaza, pentru ca esti frumoasa si ai un bun gust deosebit si o bunatate ce transpare din fiecare rand pe care il scrii. Am multe de invatat de la tine si nu numai ca blogger ci si ca om, imi doresc ca peste ani de zile sa am pofta ta de viata si capacitatea de a tine pasul cu tot ceea ce inseamna frumusete. Te felicit pentru cei doi ani si iti doresc inzecit multi inainte!

    RăspundețiȘtergere
  56. Stella, N-ai idee cat te admir pentru ce reusesti sa faci aici pe blog! :) de fiecare data cand iti vad tinutele stau si ma gandesc: Uite ca se poate! Un om implinit si din punct de vedere profesional si din punct de vedere al hobby-urilor :) Te felicit pentru cei 2 ani, si iti urez mai multi inainte! Te pup si te imbratisez :D

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu stiu cum de am sarit fix postarea asta, dar am vazut-o la Georgiana si am venit negresit:

    Am mai spus-o si alte dati faptul ca esti o inspiratie pentru mine, vestimentar, energic cat si ca om, nu degeaba se spune ca frumusetea vine din interior.

    Iti doresc multe satisfactii si sa continui cu acest blog inspirandu-ne in continuare.
    Va pup si va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  58. Stela, daca toate blogurile ar fi la fel de optimiste ca al tau lumea ar fi mai vesela. Nu mai pleca urechea la ce zic rau-voitorii, sa fim seriosi, nimeni nu va fi fericit 100% cu ce scriem pe blog, nu ai cum sa-i multumesti pe toti, important e sa fii tu fericita cu ceea ce scrii! te pup si la cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  59. Va inteleg gandurile si sunt de acord cu ceea ce ati scris in aceasta postare.Mergeti mai departe pe drumul ales.
    Dumneavoastra trebuie sa prezentati ceea ce doriti pentru ca este blog-ul dumneavoastra,chiar daca e public.Daca sunt oameni care va citesc asta nu inseamna ca trebuie sa va ghidati viata,stilul,firea dupa ei.Fiti dumneavoastra mereu si pastrati-va personalitatea caci asta am iubit si iubesc la dumneavoastra!

    Va imbratisez si va sustin in continuare!

    RăspundețiȘtergere