Celebrity treatment

11:30:00

Dragele mele , v-am prezentat recent  Intraceuticals , v-am povestit totul despre aceste tratamente si iata am decis sa incerc si eu . Am ales Elos beauty center ce se afla pe o straduta linistita in zona Dorobanti . Acest centru de infrumusetare are in dotare aparatura de ultima generatie pentru diferite tratamente - anticelulitic VelaSmoothPro , remodelare VelaShape ,epilare definitiva Yperion ,vergeturi eMatrix,tratamente faciale eMatrix si bineinteles Intraceuticals .
Tratamentul a durat fix o ora si a inceput cu demachierea temeinica a tenului . Pentru nevoile tenului meu a fost ales tipul de tratament Atoxeline [ concentat de acid hialuronic pentru riduri de expresie , contur facial si contur ochi] si tratament Rejuvenate [pentru hidratarea maxima] .
Dupa demachiere s-a trecut direct la tratamentul Atoxeline si dupa 30 de minute a urmat si Rejuvenate .

Intraceuticals este un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create.Sistemul Intraceuticals se adreseaza cauzei aparitiei ridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire; acesta furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele.
Senzatia in timpul tratamentului este foarte placuta , practic un jet de aer cu serumul miraculos este ''plimbat'' pe suprafata pielii . Imediat dupa tratament , sincer , nu am vazut ceva spectaculos , doar ca simteam o hidratare puternica . Dar in acea seara am avut un eveniment si chiar mai multa lume mi-a zis ca arat foarte bine . Eu imi simt si acum fata mai luminoasa si hidratata , chiar aveam nevoie .


De obicei se recomanda 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase, dar si dupa prima sedinta se vede rezultatul , se simte. Exista kituri speciale si pentru ingrijire acasa.
Stiati ca foarte multe vedete pe plan mondial , dar si autohtoni apeleaza la aceste tratamente ?
Si un mic secret , in timp ce ma aflam acolo , era prezenta si o vedeta de la noi [ nu pot sa spun numele] si am auzit cum povestea cum nu ii venea sa creada ca a slabit spectaculos cu VelaShape . Deja mi-a dat de gandit ...
In concluzie , m-am simtit foarte bine [ mai nu am adormit ]  , i'm a Star ! Pretul unui tratament este 100 de euro . Pentru orice problema de beauty apelati cu incredere Elos Beauty Center

You Might Also Like

6 comentarii

  1. hmmm...rasfat total...ma bucur ca ai ocazia sa incerci asa ceva !

    RăspundețiȘtergere
  2. 100 de euro e pretul unui tratament de 6 sedinte sau atat costa o sedinta de 30 min ca cea la care ai fost tu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ai avut parte de momente de relaxare bine meritate :) pupici
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Great blog, love the photos! looks like a great experience.

    check out my blog at www.justtututiny.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere